Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 cihaza kadar bağlanabilir diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizcigdem

quote:

Orijinalden alıntı: hakkimutlu

Herkese merhaba,

Bluetooth kulaklık bağlanabiliyor mu diye çok soru sorulmuş. Arkadaşlar saatin kendisine bluetooth kulaklığı bağlayamıyorsunuz. Yani ben Level U kullanıyorum ve saate bağlayamıyorum.

Ancak hem saati hem kulaklığı aynı anda telefona bağladığınızda, kulaklıktan görüşme yapabiliyorunuz. Bunun için gelen çağrıyı saatten cevapladıktan sonra sağ taraftaki üç nokta'ya tıklayıp, kulaklığa aktar demeniz yeterli. Yani saatten cevapladıktan sonra otomatik olmasa da bir aktarma işlemiyle görüşmeyi kulaklığa alabiliyorsunuz.

Bence kullanışlı, henüz rahatsız olmadım. Hatta telefondan cevaplamaktan ya da kulaklığın cevapla tuşuna uzanmaktan daha pratik oluyor saati kaldırıp tık tık cevaplamak.

Bir telefona iki bluetooth cihazı nasıl bağlanır ki? Bunun için telefonda iki bluetooth alıcısı olmalı diye biliyorum. Ben iki cihaz birden bağlayamıyorum telefonuma. Birini bağladığımda diğeri kesiliyor

hem s3 saati hemde hm 1500 kulaklığı bağlıyorum telefona

• denizcigdem D kullanıcısına yanıt
    Bluetooth 3.0 ve üstüne 7 cihaz bağlanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saati az once magazada inceledim tasarim muhtesem kalite kokuyor ama gear apps e girip o 3.parti uygulamalari gorunce almaktan vazgeciyorum. Tabi birde turkce sesli komut olmadigi icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

quote:

Herkese merhaba,

Bluetooth kulaklık bağlanabiliyor mu diye çok soru sorulmuş. Arkadaşlar saatin kendisine bluetooth kulaklığı bağlayamıyorsunuz. Yani ben Level U kullanıyorum ve saate bağlayamıyorum.

Ancak hem saati hem kulaklığı aynı anda telefona bağladığınızda, kulaklıktan görüşme yapabiliyorunuz. Bunun için gelen çağrıyı saatten cevapladıktan sonra sağ taraftaki üç nokta'ya tıklayıp, kulaklığa aktar demeniz yeterli. Yani saatten cevapladıktan sonra otomatik olmasa da bir aktarma işlemiyle görüşmeyi kulaklığa alabiliyorsunuz.

Bence kullanışlı, henüz rahatsız olmadım. Hatta telefondan cevaplamaktan ya da kulaklığın cevapla tuşuna uzanmaktan daha pratik oluyor saati kaldırıp tık tık cevaplamak.

Bir telefona iki bluetooth cihazı nasıl bağlanır ki? Bunun için telefonda iki bluetooth alıcısı olmalı diye biliyorum. Ben iki cihaz birden bağlayamıyorum telefonuma. Birini bağladığımda diğeri kesiliyor

hem s3 saati hemde hm 1500 kulaklığı bağlıyorum telefona

Bendede bağlanıyor ikisi de telefona sadece kulaklık saate bağlanmıyor bağımsız olarak.

• gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Gelmiyor program beta asamasinda resmi surumun cikacagida belli degil birseye yaramaz iOS ta.

• Saat kadranlarının paylaşıldığı bir site var mı?Çeşitliliği nasıl?Bir aksilik olmazsa yarın bende alıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt

Bazı geliştiriciler toplanıp böyle Google+ grubu kurmuşlar, Burda geliştirmekte olduklarını ve mağazada yayınladıklarını paylaşıyorlar, ben en çok broda'nın saatlerini beğeniyorum bazı jeweler serileri de güzel, bir de Michael diye bir adam var orda ismi Mike, onun da güzel tasarımları var, ben baya bi para yatırdım ben, ama çok hoş duygu her gün faklı bir saatim var ve gerçekten klas saatler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

Herkeste samsung telefonlarla daha iyi kullanildigi belirtiliyor ben htc 10 ile kullaniliyor ve her ozelliginede sahibim ne farki var peki ?
    Cizilmeyide soyleyeyim kac kez kolumu carptim ama daha cizilmedi :) hatta antremanda(yuzme) kullandim gene bir tik yok.

Açıkçası android cihaLar demek belki samsung demekten daha doğru bir ifade olurdu. Ama özellikle sağlık uygulamalarında en iyi samsungla ilişki kuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: msy2012

Bazı geliştiriciler toplanıp böyle Google+ grubu kurmuşlar, Burda geliştirmekte olduklarını ve mağazada yayınladıklarını paylaşıyorlar, ben en çok broda'nın saatlerini beğeniyorum bazı jeweler serileri de güzel, bir de Michael diye bir adam var orda ismi Mike, onun da güzel tasarımları var, ben baya bi para yatırdım ben, ama çok hoş duygu her gün faklı bir saatim var ve gerçekten klas saatler var

Kadranlarda mı ücretli

• Asam gibi bir pusula uygulaması bulamadım. Birde saat başı uyarı veren bir seçenek varmı saatte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Asam gibi bir pusula uygulaması bulamadım. Birde saat başı uyarı veren bir seçenek varmı saatte.

Benim eski casio da bile vardi bende bunda olmayacagina sasiriyorum :D

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yani ios la kullananlar bildirimsiz düz saat olarak mı kullanıyorlar. Var mı bildirim alıyorum diyen ios kullanıcısı. Almak üzereyim ama yine aklım karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

bluetooth kulaklıkların çalışmasını samsung müşteri hizmetlerine sordum. bana 'mümkün' diye mesaj attılar. s3 almak istiyorum ama kullanıcı yorumlarından hiçbir bluetooth kulaklığın bağlanamadığını anlıyorum. iki arada kaldım. açıkçası bağlanabilen bir kulaklık bulsam yeni kulaklık bile almayı düşünüyorum...

Benim kullandıgım kulaklık sorunsuz bağlanıyorum.Meizu EP 51.

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Bu vesile ile saati alamadım ama aradığım kulaklığı buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutions -- 23 Aralık 2016; 23:6:25 >

• gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Belki yakinda resmi destek cikar ama yazdan beri hala ayni sey. Sen saati alirsan telefondan bagimsiz kullanirsin yada bir samsung galaxy al

• quote:

Herkese merhaba,

Saate kulaklik baglanmiyorsa telefon olmadan muzik dinlenmiyor mu saat uzerinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı arayüzlerim.Satın aldıklarım tabi.Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• diğerleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Herkese merhaba,

Saate kulaklik baglanmiyorsa telefon olmadan muzik dinlenmiyor mu saat uzerinden

Arkadaşlar saare bluetooth kulaklık bağlanmıyor diye yanlış yönlendirmeler var. Belki bazı modeller bağlanamamış olabilir ama hiçbiri bağlanmıyor diye birşey yok. Hem s2 hem s3e samsung hs3000, level u ve level link modellerini bağladım. Üçü de çalışıyor. Saatte ki müzikleri dinleyebiliyorum. Eğer bu modellere sahipseniz ve de bağlayamadiysaniz bjr yerlerde sıkıntı var demektir.

• Saate şu kulağa takılan tip bluetooth kulaklıklar direkt bağlanamıyor. Sadece müzik dinlemek amaçlı sterio kulaklıklar bağımsız olarak bağlanıyor.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.