Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunen ben bagımsız bir şirketin bluetooth hoparlörünede baglayabildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , Ekran koruma filmi kullanan bazı arkadaşlar var, Kullanımı etkiliyor diyenler var. Siz ne düşünüyorsunuz? SR+ gerçekten sağlam mı ?Koruyucu Film kullanmaya gerek varmı ?
  • Bluetooh kulaklığa bağlanamayan arkadaşlar; saatinizin müzik uygulamasını açın/ ilgili simgeye dokunarak, kol saatinden müzik dinlemeyi seçin/ sağda üç nokta simgesine basın/ kulaklıkla müzik dinleme seçeneği görünecektir. Kulaklığınızın açık ve eşleşme için hazır durumda olduğundan emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Bazı arayüzlerim.Satın aldıklarım tabi.Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Çok iyi gözüküyor hocam güle güle kullanın. Bu ara bende almayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar saatte metal kayış alıp kullanan varmı ben bir siteden aldım siyah metal kayış taktım çok şık oldu ama koldaki tüyleri yolduğu için çıkarmak zorunda kaldım rahatsız etti 45 tl ye almıştım. dandik bişey çıktı şimdi kaliteli bir siyah metal-çelik-titanium arıyorum ama bulamıyorum. yardımcı olurmusunuz nereden bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

Orijinalden alıntı: denizcigdem

bluetooth kulaklıkların çalışmasını samsung müşteri hizmetlerine sordum. bana 'mümkün' diye mesaj attılar. s3 almak istiyorum ama kullanıcı yorumlarından hiçbir bluetooth kulaklığın bağlanamadığını anlıyorum. iki arada kaldım. açıkçası bağlanabilen bir kulaklık bulsam yeni kulaklık bile almayı düşünüyorum...

Benim kullandıgım kulaklık sorunsuz bağlanıyorum.Meizu EP 51.

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

İlgili kulaklıktan aldım kulaklık gerçekten güzel işime yarayacak kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miorled -- 24 Aralık 2016; 15:6:21 >

• 6 plus kullanıcısı olarak almaya gidiyorum birazdan.

nisan gibi telefonu s8 edge yapacagım zaten.
  • Arkadaşlar bu cihaza normal saat kayışları uyum sağlıyor mu?

Alcatel onetouch watch kullanıyordum, ürünün arızalanması sonucu para iadesi alıyorum firmadan. Samsung gear s3 düşünüyorum. Bunun dışında şuan piyasada bulunan ve tavsiye edebilceğiniz başka bir akıllı saat var mıdır?
  • Samsung Galaxy Apps'ten uygulama alan birisi bana yardımcı olabilir mi ? ininal kart ile alışveriş yapamıyorum.
  • Ben jabra marka kulaklığı basitçe bağlayıp müzik dinleyebildim, sadece kulaklıktaki eşleştirme düğmesine bastım gördü ve bağlandım, Gear fit 2de de hiç bağlanma sorunu yaşamadım
  • S2 kullanırken otomatik kalp ölçüm ayarında orta,sık ve kapalı seçeneği vardı. S3 de sadece otomatik kapalı ya da açık seçeneği var. En azından benimkinde öyle. Sizden ricam bakabilirseniz sevinirim sizlerde de mi böyle?

• Hatta tek kulağa takılan qcy gibi bir basit markanın 30 liralık ufak kulaklığı da çalıştı bence bir problem yok sorun nerde anlamadım
  • diablodiablo D kullanıcısına yanıt
    Evet öyle, güncelleme ile getirseler iyi olur, bu kadar sık taramasına gerek yok çünkü

• omerf kullanıcısına yanıt
    Sağlıyor diye biliyorum ben, standart kordon girişi var, tabi ben daha denemedim

• Ben bağladım bir kaç tane farklı

• Frontier modeli ile araniza katıldım arkadaşlar umarım pişman olmam
    Gelen aramaları saatten nasıl cevapliyoruz onu çözemedim kabul et'e basıyorum telefonunuzu kontrol edin diyor bu esnada telefon hala çalmaya devam ediyor.
    Edit: Aynı şekilde saatten arama da yapamıyorum.Kisiyi seçip telefon işaretini seçtiğinde hiçbir şey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 24 Aralık 2016; 19:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msy2012

Evet öyle, güncelleme ile getirseler iyi olur, bu kadar sık taramasına gerek yok çünkü

Cevabınız için teşekkür ederim. Biraz önce gear s2 ye baktım son güncelleme yüklenmiş vaziyette, otomatik kalp ölçüm ayarında orta veya sık ayarı var. İkisinde tizen sürümü aynı ama bu ayar farklı!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Frontier modeli ile araniza katıldım arkadaşlar umarım pişman olmam
    Gelen aramaları saatten nasıl cevapliyoruz onu çözemedim kabul et'e basıyorum telefonunuzu kontrol edin diyor bu esnada telefon hala çalmaya devam ediyor.
    Edit: Aynı şekilde saatten arama da yapamıyorum.Kisiyi seçip telefon işaretini seçtiğinde hiçbir şey olmuyor.

Gear uygulamasına eksik izin mi verdiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Frontier modeli ile araniza katıldım arkadaşlar umarım pişman olmam

Gear uygulamasına eksik izin mi verdiniz acaba

Kontrol ettim tüm izinler açık, denemek için kardeşim telefonuyla eşleştirdim çatır çatır çağrıda yapıyor çağrıda cevaplıyor.Garezi benim telefona herhalde, moralim bozuldu valla daha ilk günden soğudum aletten.

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun modeli nedir?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.