Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevinebilirsiniz çünkü yanlış sizin dediğiniz lte modeli. Benim bahsettiğim ise şuanda halihazırda mevcut olan uzaktan bağlantı özelliğinde sesli görüşmeninde desteklediği açıklaması. Mesajları bildirimleri uzaktan bağlantı ile bildiriyor ama arama yapılabilmesi için yazılım yüklü olması gerekiyor diyor ama kimse o yazılımı bilmiyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boratc

Arkadaşlar saatte metal kayış alıp kullanan varmı ben bir siteden aldım siyah metal kayış taktım çok şık oldu ama koldaki tüyleri yolduğu için çıkarmak zorunda kaldım rahatsız etti 45 tl ye almıştım. dandik bişey çıktı şimdi kaliteli bir siyah metal-çelik-titanium arıyorum ama bulamıyorum. yardımcı olurmusunuz nereden bulurum.

Keske metal kayis takili bir fotografini paylasabilsen

• Bana agir geldi beyler ayni durumu yasayan baskasi var mi ?

Bir de amazon disinda kaliteli (kaliteli diyorum bakin) urun alabilecegimiz yer var mi ? Bulundugum ulkede amazon yollamiyor urun.
  • diablodiablo D kullanıcısına yanıt
    O zaman iyi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum :) kötü düşünelim ki iyi gelişme olursa karda olalım :)
  • Biraz önce sipariş verdim. Frontier modeli. 1122 ye geldi. Gelsin bakalım bekleyiş başladı :)
  • arkadaşlar pil tüketimiyle ilgili farkettiğiniz durumları paylaşırsanız sevinirim. Şuanki haliyle always on açık, konum açık wifi açık bluetooth bağlı, nfc kapalı ve gün içi kurcalamaları da katarsak 2 günü rahat çıkarıyorum. Gece bluetooth kapalı Wifi uzaktan bağlantı ile bıraktım.

söylemek istediğim örneğin wifi açıkken sürekli ağ aramaya çalışırsa veya telefondanden bt kapalıyken yine sürekli cihaz arıyorsa pili fazla tüketmesi gibi birşey olabilir mi? Farkettiğiniz buna benzer bir durum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

Biraz önce sipariş verdim. Frontier modeli. 1122 ye geldi. Gelsin bakalım bekleyiş başladı :)

Hocam hangi koşullarda o fiyata geldi bahsedebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: izzard

Bende frontier aldım arkadaşlar buarada. Keyifli kullanımlar ama kayış inanılmaz rahatsız ediyor bileğimi. Yaşayan oldu mu böyle bir sıkıntı ?

Benide rahatsız etti plastiği dandik midir nedir?

• Sanırım amazondan birtane deri kayış siparişi verdim. Bakalım gelince yazarım.
    Birde whatsapp sms dahil saatten cevap yazıyorum ama başarısız diyor buda yeni çıktı. Güncellemeler lazım. Samsung membersten yazıyorum. Bakalım Türkiye ofisi inanılmaz ağır çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzard -- 26 Aralık 2016; 23:38:54 >
  • Otomatik baglanamama problemi su an icin cozulmuyor. Yabanci forumlarda da cozum bulamadim. Telefondaki uygulamayi kaldirip yeniden kurmak veya saati yeniden kurmak ise yaramiyor. Play storeda ki yorumlarda bir kullanici servise goturdugunu sadece yeniden kurup tekrar verdiklerini belirtmis. Cozum bulan arkadaslar yazarlarsa seviniriz.
  • Bende daha fazla dayanamadım Gear S imi sattıktan sonra Frontier modeli sipariş ettim. Hepsiburadandan 100 TL Yapı Kredi bonus ile satın aldım. Bakalım elime ne zaman gececek.
  • shark2055 S kullanıcısına yanıt
    N11 de haftasonu %11 indirim vardı en fazla 77 TL olan. Bonus kartada 100 TL bonus kampanyasından toplamda 177 TL indirim oldu. 1299-177=1122 Liraya gelmiş oldu. Şimdi sanırım yılbaşı indirimi var 77 yerine 55 lira. Yani 1144 e alınabilir şu an.
  • Kayisi begenmedim ben de deri alacagiz mecbur. Bu arada bir kac face satin aldim, ilgilenen olursa:

Jeweler Casual ve Racing Club en iyileri.

Cubus Tactical idare eder.

Nexus sitede guzel gorunuyor ama saatte siritiyor.

Saat frontier bu arada.

Illa para yatiracaksaniz jewelerdan sasmayin.
  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun. Hayırlı olsun cihazınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Kayisi begenmedim ben de deri alacagiz mecbur. Bu arada bir kac face satin aldim, ilgilenen olursa:

Jeweler Casual ve Racing Club en iyileri.

Cubus Tactical idare eder.

Nexus sitede guzel gorunuyor ama saatte siritiyor.

Saat frontier bu arada.

Illa para yatiracaksaniz jewelerdan sasmayin.

Aynen hocam.tavsiyeler için teşşekkürler

• shark2055 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun.

• Elimde p902 samsung tablet var. Gear s3 ü bağlayamadım. Samsug müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Cihazın desteklemediğini söylediler. Elinde tablet ile bağlanabilen kimse var mı? Ve resmini koyabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocalali kullanıcısına yanıt
    Başka bir bluetooth cihaz mesala kulaklık bağlantı koptuktan sonra otomatik bağlanıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizcigdem

Elimde p902 samsung tablet var. Gear s3 ü bağlayamadım. Samsug müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Cihazın desteklemediğini söylediler. Elinde tablet ile bağlanabilen kimse var mı? Ve resmini koyabilir mi?

Tablette Samsung Gear uygulaması yüklü mü?

• Arkadaşlar Merhaba

Frontier modelini kullanıyorum ancak iphone eşleştirmesini bir türlü başaramadım.
    Telefon üzerinden eşleştirme yapabildim ancak.Gear uygulaması içinden bir türlü eşleşmiyor.
    Acaba yardımcı olaiblelcek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.