Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetfarukbey

Merhaba, Kapali salonda spor yaparken kosma, yurume, bisiklet gibi antrenmanlari algilamiyor, bir yolu var mi?

Merhaba. Otomatik algılıyor. Ayarlardan otomatik algılama açık olması gerekiyor.S healt e girip ayarlardan antraman algılamaya tıkladıktan sonra hangi anteramanı istersen otomatik algılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btutkan -- 28 Aralık 2016; 17:49:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün inceledim çok beğendim,
    şunu soracağım
    -wifi den bağlanınca bluetooth ile aynı özellikleri kullanabiliyormuyuz, mesela telefon konuşması yapılabiliyor mu?
    -ücretli saat arayüzü almak için gear store (yada galaxy app store) a kredi kartı mı tanıtmak gerekiyor,yoksa orasıda google play store'a bağlanıyor ve playstore bakiyemizi kullanabiliyormuyuz?
  • line whatsap mesajlari gelmiyor. cozum nedir

• selamlar. line whatsap bildirim alamiyorum yardim edebilirmisiniz

• btutkan B kullanıcısına yanıt
    Her sey acik, ama 10-15 saniye calistiktan sonra duraklamaya geciyor, yeniden baslatiyorum yeniden durakliyor bir de kalp olcumu otomatikte olmasina ragmen bazen ki spor yaparken de bun dahil, saatlercce olcmeyebiliyor
  • Sonunda saatime bende kavuştum. Onlarca video ve defalarca incelemem nedeni ile fiziksel olarak bir yabancılık çekmedim. Ancak Spotify Bluetooth kulaklık ve telefon üçgeni biraz zorluyor şu an beni En sonunda saatten spotify i kontrol edip sesi de kulaklıktan almaya başardım. Ancak spotify 10 dk sonra duruyor normal albumden muzek dinlerken bu problem yok. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir. Fikri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musticimkedicim

selamlar. line whatsap bildirim alamiyorum yardim edebilirmisiniz

Bildirim ayarlarından whatsapp ve line seçili değildir muhtemelen
  • Bizim saate yandex el atmış çeviri programı gayet stabil. Bu arada web tarayıcısı da çok güzel çalışıyor. Bu saatte çok potansiyel var. Ah şu teyzen biraz yardım etse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Sonunda saatime bende kavuştum. Onlarca video ve defalarca incelemem nedeni ile fiziksel olarak bir yabancılık çekmedim. Ancak Spotify Bluetooth kulaklık ve telefon üçgeni biraz zorluyor şu an beni En sonunda saatten spotify i kontrol edip sesi de kulaklıktan almaya başardım. Ancak spotify 10 dk sonra duruyor normal albumden muzek dinlerken bu problem yok. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir. Fikri olan var mı ?

Ayrıca direk teldeki sarkiları kontrol edip , kulaklıktan dinleme şansımız var mıdır ?
  • Cihaz bugün elime ulaştı. iphone ile işleşme, bildirimler vs sorun yok ama spotify bulamadım. iphone ile saati kullanıp spotify yükleyebilen var mı?
  • Yandex Navi ve Yandex Translate saate gelmiş. Hoş gelmişler.
  • Bir çok arkadaş bloutooth kulaklık bağlantı sorunundan bahsetmiş.Bende Samsung Level kulaklığı var ilk denememde gördü,hiçbir zorluk çıkarmadı.Spotify uygulaması telefondaki şarkılara müdahale etmemize izin veriyor yalnız kulaklıkla müzik dinleyebilmek için saati wifi den bağlamak gerekiyor.Zaten mantık olarak telefondan programı açan birinin kulaklığı da telefona bağlaması gerekmezmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

Cihaz bugün elime ulaştı. iphone ile işleşme, bildirimler vs sorun yok ama spotify bulamadım. iphone ile saati kullanıp spotify yükleyebilen var mı?

iphonedaki gear manager uygulaması güncel olmadığı için heralde spotify gözükmüyor. geçen hafta iphone'u satmadan önce bende yaşadım aynı durumu. şimdi samsung dışında bir android kullanıyorum ve sorunsuzca yükledim.
  • keopsdd kullanıcısına yanıt
    Telefondaki app sürümü 1.5.0.16103101 olarak görünüyor. Güncel mi acaba güncel değilse iphone üzerinden güncelleme alıyor mu gear uygulaması?

• Merhaba az önce Note5'e güncelleme geldi. Güncellemeden sonra bluetooth kopma problemi giderilmiş gibi gözüküyor. Bir de gear programı iphone'da mevcut mu? Gear fit2 kullanıyor s4'den iphone 7'ye geçecek. ios telefon ve samsung saatlerini birlikte kullanan var mı?
  • Mr Time oyuanlarindan onereceginiz var mi bazilari hos duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 29 Aralık 2016; 13:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

Telefondaki app sürümü 1.5.0.16103101 olarak görünüyor. Güncel mi acaba güncel değilse iphone üzerinden güncelleme alıyor mu gear uygulaması?

benim kullandığım süre zarfında almadı. hala daha beta olduğu için program sadece internete konuyor her defasında itunes üzerinden yüklemek gerekiyor heralde. yani hala stabil değil. ios kullananlara çok önermem açıkçası.
  • fronter modeliyle sizce timsah derisi kayış mı düz kayış mı daha güzel olur?
  • batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Yandex navi konumumu bulamadi nedense ag hatasi verip durdu hotstop actim bagladim. Gene bulamadi telefonun konumuda saatin konumuda acikti ama translate cok guzel olmus iyi is cikariyor

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

Yandex navi konumumu bulamadi nedense ag hatasi verip durdu hotstop actim bagladim. Gene bulamadi telefonun konumuda saatin konumuda acikti ama translate cok guzel olmus iyi is cikariyor

Telefondan konumu açınca buldu. Fakat sadece Trafik yoğunluğunu gösteren bir uygulama sanırım. Yanlış indirmediysem.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.