Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela arabaya otomatik baglaniyor telefon. Hic sotun olmadi arabada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress'ten aldığım kordonlar geldi, tam oturuyor, pimleri orjinalindekinin aynısı, renkleri de çok güzel. Tek sıkıntı kokusu, zamanla geçer diye ümit ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Aliexpress'ten aldığım kordonlar geldi, tam oturuyor, pimleri orjinalindekinin aynısı, renkleri de çok güzel. Tek sıkıntı kokusu, zamanla geçer diye ümit ediyorum.

Hayırlı olsun bende AliExpress den aldığım Karbon fiber kayış ile kullanıyorum oldukça memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 29 Aralık 2016; 22:57:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Bizim saate yandex el atmış çeviri programı gayet stabil. Bu arada web tarayıcısı da çok güzel çalışıyor. Bu saatte çok potansiyel var. Ah şu teyzen biraz yardım etse.

web tarayıcısının adı nedir? Aslında ilk sayfaya kullanışlı uygulamaların ufak anlatımlarının birer cümleyle ekleseniz çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Aliexpress'ten aldığım kordonlar geldi, tam oturuyor, pimleri orjinalindekinin aynısı, renkleri de çok güzel. Tek sıkıntı kokusu, zamanla geçer diye ümit ediyorum.

Hayırlı olsun bende AliExpress den aldığım Karbon fiber kayış ile kullanıyorum oldukça memnunum...

Hocam karbon fiber'in linkini atarmisiniz

• Tamarak kullanıcısına yanıt
    Gear Browser

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Hocam karbon fiber'in linkini atarmisiniz

Sanırım buradan almış arkadaş.
    aliexpress.com
    US $11.39 5% OFF|Carbon Fibre Quick Released Watch Band Strap for Samsung Gear S3 Classic / Frontier 22MM Moto360 2 46mm LG G Watch ASUS Zenwatch-in Watchbands from Watches on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/Carbon-Fibre-Outdoor-Watch-Band-Strap-for-Samsung-Gear-S3-Classic-Frontier-NEW-22MM/32772464232.html

Burada daha uygun ama.
    aliexpress.com
    US $15.9 |For Samsung Gear S3 Classic/Forntier Watchbands 22mm Carbon fiber patter Strap Black Bracelet With Fine Steel Buckle-in Watchbands from Watches on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Gear-S3-Classic-Forntier-Watchbands-22mm-Carbon-fiber-patter-Strap-Black-Bracelet-With-Fine/32773957244.html

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

Gear Browser

Teşekkürler
  • Tamarak kullanıcısına yanıt
    Herhalde harbiden corbon fiyata baksana :D

• Muhtemelen gerçek karbon fiberdir. Dayanıklı olur ama kenar kesim detayları önemli. Yoksa ip ip sökülebilir gibi. Birde kolda rahat hissettirir mi bilemem. Arkadaş bilgi verir.

• Bendeki uygulamalar bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 30 Aralık 2016; 9:46:47 >

• utkuberk kullanıcısına yanıt
    Aynen bendekilerde bunlar.Uygulamalrın işlevleri daha emekleme aşamasında.
  • denizcigdem D kullanıcısına yanıt
    buna çözüm bulabildiniz mi?
  • Keşke deneyimli bir kullanıcı işe yarar uygulamaları, ücretsiz stil programlarının kullanımını anlatan bir mesaj yazsa, süper olmaz mıydı? :)
  • Arkadaşlar bu yüzde 61 olayını çözdüm sorun aom(always on display) modunda uyum sorunu var yeni güncellemeyle düzelir beklentisindeyiz.Bu konuda yardımları için Ayhan Can Bektaş beyede ayrıca teşekkür ediyoryum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

Muhtemelen gerçek karbon fiberdir. Dayanıklı olur ama kenar kesim detayları önemli. Yoksa ip ip sökülebilir gibi. Birde kolda rahat hissettirir mi bilemem. Arkadaş bilgi verir.

Geçen cumadan bu yana Karbon kayışı kullanıyorum. Kolda çok rahat. Kenarları sağlam gibi herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım. Evet yaklaşık 19 dolar civarı ama fiyatını hakeden sağlam bir ürün...

• Arkadaşlar bu arada frontier modelini almak isteyen olursa ben satıyorumm 15-20 gün oldu alalı 2-3 kere takmışımdır 1000TL verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

Arkadaşlar Merhaba,

Bende S3 Frontier modelini alarak aranıza katıldım. Saatin kendi gps modülü olduğu halde here map'den konumumu bulmaya çalıştığımda telefonunuzda ki konumu açın diyor bulmuyor. Saatin konumu açık bu arada

Nedendir sizce.

Up :)

Hocam sorunu çözen var mı? Sadece Gear S3 GPS i kullanılamıyor ey millet!!
  • Son yarım saattir Samsung TTS güncellendi diye farklı dillerde uyarılar geliyor saate. Nedir bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncnk -- 30 Aralık 2016; 20:56:0 >
  • Mr Analyticalyoutube
    Is your Samsung Gear S3 Faulty? GPS not working
    https://www.youtube.com/watch?v=CxcR2FuWdro

GpS ile ilgili ciddi sıkıntı var arkadaşlar. Telefonun GPS'ini kullanamayınca görev yapamıyor Gear 3'ün sözde DAHİLİ GPS'i !!!!

Bende 3 saattir denemeleri yapıyorum aynı durum bende de var!

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.