Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wammer uygulaması ile spotify'i offline modda Wifi üzerinden çalıştırabilirsiniz.
    http://wammer.me/
  • plastic_angel P kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım arayüze ve o ana kadar gelen bildirimlere göre AOD açık iken 6 saatte %100 den %88 civarına düşüyor pil.

Yani ortalama 12 saatte yine kullanım alışkanlığıma göre %25 e yakın bir pil harcama durumu mevcut ki ben AOD ile kullanmamaya karar verdim.

AOD kapalı iken 35 dakika telefon görüşmesi dahil ortalama 3 gün gidiyor şu anda.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 31 Aralık 2016; 22:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Arkadaşıma ileteceğim.

Umarım sizin işinize de yarar.

Saygılarımla...

• Orjinal timsah derisi kayışı

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• IRoN kullanıcısına yanıt
    siyah arayüz mü kullanıyorsunuz? Ben pumayı kullanıyorum.http://www.watchfaces.be/files/Skjermbilde-2016-12-18-kl.-19.24.36-720x732.png
  • iphone için yeni sürümü cıkmış arkadaşlar bend indirdim kurudum düzgün çalışıyor bazı hatalar giderilmiş saatle baglantı kopması gear app store daha hızlı baglanıyormuş vb..

42ng

• quote:

Orijinalden alıntı: plastic_angel

siyah arayüz mü kullanıyorsunuz? Ben pumayı kullanıyorum.http://www.watchfaces.be/files/Skjermbilde-2016-12-18-kl.-19.24.36-720x732.png

Bendede Var bu hos duruyor ama i am alive kullanmassan always on modu cok hosuma gitmiyor

14 saat gidiyor ben herzaman AOD ile kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

iphone için yeni sürümü cıkmış arkadaşlar bend indirdim kurudum düzgün çalışıyor bazı hatalar giderilmiş saatle baglantı kopması gear app store daha hızlı baglanıyormuş vb..

42ng

adreste şifre falan çıkıyor hocam nasıl indiricez

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

T9 un hızlı açıp kapatma gibi bir seçeneğini bende görmedim lakin marketteki klavyeyi satın aldım.

Şu an onu kullanıyorum ama tam ekran tüm klavyede harfler çok ufak kalıyor ve ne yalan diyim akıllı klavyeye alışırsanız sanki saha pratik ve hızlı yazması.

Özetle; Parası bir şey değilde kullanım olarak sizi çok mutlu eder mi orası soru işareti.

Fırsat bulursam şu ana kadar satın aldığım klavye dahil uygulamaları açıklamaları ile paylaşmaya çalışacağım. Umarım bir faydası olur herkese, satın almadan önce.

Saygılarımla...

Böyle bir çok yazılımsal eksiği var, güncellemelerle zamanla kapatsalar iyi olurdu, çok bişey beklemiyorum ama en azından böyle basit şeyler eklenebilir, samsunga bu konuda geri dönüş yapsak iyi olurdu aslında

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    https mega.nz #!SB9nkJKC!aa0eRHgMBzGEu1934UtAuX4d_gLDR0KJGd4zkyh 42ng boşlukları ayarlarsan siteye giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcrow -- 31 Aralık 2016; 17:14:3 >
  • Güzel kordonlar var bakmanızı öneririm
    https://www.clockworksynergy.com/shop/product-category/tech-straps/watch-straps-for-pebble/pebble-time/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmrtx -- 31 Aralık 2016; 17:25:42 >
    Adaptör aynı. Ben sürekli açık kullanıyorum. Oynamadıkça 1 günü çıkarıyor.

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Şu an yüklü olan sürümle aynı değil mi bu? Sürüm numaraları ve app nin boyutuna kadar her şeyi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

Şu an yüklü olan sürümle aynı değil mi bu? Sürüm numaraları ve app nin boyutuna kadar her şeyi aynı.

Evet hocam aynisi yeni surum degil

• Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Saati aldigim andaki ilk %70lik bolumu bitirdikten sonraki ilk full sarjin sonrasi. AOD kapali kullaniyorum. Bildirimlerim acik. Spotify uzarinden hergun bir kac saat muzik dinledim. Ehh uygulama yukleyip denedim. Ayarlari kurcaladim biraz. Bence sonuc eski saatim gear s e gore baya iyi.
    Peki o qwerty klavyede harflere basılı tutmaya filan türkçe harf versiyonları çıkıyor mu mesela şçğö vs.

• gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yeni gibi sunmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadasimiz cok guzel anlatmış eline sağlık. Bir ilave yapmak istiyorum. Samsung account sitesinde hata vermediginde bile bazen install esnasında %61 de durabilir. Onun için yuklemeden önce build yaparsanız sorun çözülür.

• msy2012 M kullanıcısına yanıt
    Maalesef Türkçe karakterler klavyede mevcut değil.

Zaten yapımcısı bildiğim kadarı ile farklı diller için farklı dillerde de aynı uygulamayı çıkarıyor ama onların arasında da Türkçe karakterli henüz yok.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.