Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Facer

Watch Master

Guzel watch face ler olan uygulamalar telefon uzerinden saate atabiliyorsunuz :)
  • Saatte bağımsız gps var ve sağlıklı şalışıyor sorum şu ki bunu gerektiren programların yani harita ve navigastionların çevirim dışı çalışma durumu yok. Şurdan test edin. Cihaz telefona bağlıyken sadece konum gps i tercih edin konumu gayet doğru buluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Saatte bağımsız gps var ve sağlıklı şalışıyor sorum şu ki bunu gerektiren programların yani harita ve navigastionların çevirim dışı çalışma durumu yok. Şurdan test edin. Cihaz telefona bağlıyken sadece konum gps i tercih edin konumu gayet doğru buluyor.

Yaptım hocam, telefona bağlıyken sadece konum gps i seçiyorum. Bulamıyor hiç bir şey, Harita programına göre "telefonun konumunu"açayım mı diye soruyor

Saatteki harita uygulamalarım: Googlemap, Haritalar, Yandexmap, Here we go(24mb)

Çok farklı denemeler yaptım, saatten telefonun gps'i açılırsa konumu buluyor yoksa yok

Yukarıda youtube da paylaştığım adam da aynı sorunu yaşıyor (amerikalı galiba)

• Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Kayisim geldi bakalim nasil duracak :)
  • Merhaba herkese,
    Buradaki yorumlardan çok şey öğrendim, değerli bilgilerinizi paylaştığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim de nacizane bir faydam dokunabilirse ne mutlu bana.

Gear Watch Designer uygulaması ile nasıl watchface yüklenebileceğini adım adım anlatmaya çalışacağım.

1) Gear Watch Designer uygulamasını kuruyoruz.
    developer.samsung.com
    Galaxy Watch Designer | SAMSUNG Developers
    http://developer.samsung.com/gear/design/watch-designer
    sitesindeki for WIN olan indirilmesi gerekiyor.
    2) Gear S3 Ayarlar menüsüne girip bluetooh kapatıyoruz, wifi'yi açıyoruz, En alttaki "Gear Bilgileri" menüsünden hata ayıklama seçeneğini aktif hale getiriyoruz.
    3) PC yada laptop kullanmamız farketmiyor, Gear S3 ve pc'nin aynı modeme bağlanması yeterli.
    4) Gear Watch Designer uygulamasını açıyoruz. Çıkan her bir pencereyi kapatın, Yes demenize gerek yok.
    5) Bu linkten ücretsiz beğendiğiniz bir watchface indirebilirsiniz.
    plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/u/0/104704492398430829346

5.1) File > Open Project diyerek indirdiğimiz watchface'i yüklüyoruz.
    6) Buraya kadar kolay kısmıydı :) Şimdi Project > Author Certificate linkine tıklayarak önce sertifika alıyoruz Samsung'dan. PC'de bi yere kaydedebilirsiniz bunu, ileride uygulamayı tekrar açtığınızda tekrar sertifika almadan varolan sertifikanızı kullanabilirsiniz. Generate Certificate diyip Next diyoruz. Samsung accountunuz olması gerekiyor öncelikle. Yoksa Create diyin. Varsa çıkan pencerede login olun. Hata alırsa login olana kadar deneyin.
    7) En son sertifika oluşturuldu şu klasöre kaydedildi diye uyarı verecek. OK diyin kapatın.
    8) Bundan sonraki adımda saati bu uygulamaya tanıtmamız gerekiyor. İlk olarak F9 tuşuna basıyoruz. Sağ üst köşede bir pencere açılacak. Saati bulmaya çalışacak. Gear S3 yazısını görürseniz işlem tamam demektir.
    9) Uygulama saatimizi gördükten sonra hiçbirşeye dokunmadan Project > Distrubitor Certificate linkine tıklıyoruz.
    10) Connected Device ID alanında sertifika numaramızın yazıyor olması gerekiyor.
    11) Tekrar samsung accountumuza login oluyoruz. Hata alırsa tekrar tekrar deneyin. Kabul ederse Next diyip işlemi tamamlıyoruz.
    12) Project > Build linkine tıklıyoruz. Projeyi kaydediyim mi diye soracak. Yes diyin. Bi pencere daha çıkacak tekrar "Build" butonuna basın. Yüklemeyi yaptıktan sonra artık telefona atmak için hazır.
    13. F9 tuşuna basıp listeden cihazı seçerek telefona yükleyebilirsiniz.

Aslında uzun olan kısmı sertifika yükleme kısmıydı. Sertifikayı yükledikten sonra yeni watchface'leri saate aktarmak 2-3 adımda yapılıyor. Sorularınız olursa memnuniyetle yardımcı olurum.
    İngilizce anlatım için:https://www.youtube.com/watch?v=GrgWCO-dS9I

• Tamarak kullanıcısına yanıt
    Tamam ilk fırsatta. Aslında konuyu ben aötım ama sahibi sizsiniz bende cihaza sizler gibi hakim olmaya çalışıyorum. Ama içiniz rahat olsun bizler samsung Türkiyeden daha çok bilgiye aahibiz bu cihaz konusunda. Daha cihazı denemeyen bilmeyen teknik servis var.

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyor isem siz farklı kayış seti de almıştınız daha yeni.

Özel bir nedeni yok ise neden bu kadar kısa bir sürede satmayı düşünüyorsunuz?

Güzel fiyat, umarım kısa zamanda satarsınız.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Saygılarımla...

Hocam daha öncede belirtmiştim işim gereği haftanın 6 günü klasik giyiniyorum oyüzden uygun fiyata klasik modelini buldum onu alıcam
  • Şimdi denedim haklısınız sanırım bulamadı. Samsung gps koymadanmı yolladı saat leri. Sanmıyorum birde açıkhavada denemek lazım gps var ama onunda standartları var agps gibi belki zayıf bir gps koymuşlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

Saygılarımla...

Hocam daha öncede belirtmiştim işim gereği haftanın 6 günü klasik giyiniyorum oyüzden uygun fiyata klasik modelini buldum onu alıcam

Hocam bende takım elbise olayı var haftanın 5 günü klasik düşüyorum. Siz nekadar buldunuz.
  • quote:

Şimdi denedim haklısınız sanırım bulamadı. Samsung gps koymadanmı yolladı saat leri. Sanmıyorum birde açıkhavada denemek lazım gps var ama onunda standartları var agps gibi belki zayıf bir gps koymuşlardır.

Ben de calistiramadim GPS dalgasini.

Lokasyon acik telefonda, saatte GPS only secili, tum izinler verilmis durumda, pozisyon bulunamadi diyor.

S3 Frontier
  • Kendi klavyesinde t9'u hızlı açıp kapatma yolu var mı? Marketteki qwerty klavye nasıl deneyen oldu mu, t9 işe yarıyor ama bazen işkence oluyor
  • Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Ucretsizken kacirmayin derim efsane bir uygulama <3
  • msy2012 M kullanıcısına yanıt
    T9 un hızlı açıp kapatma gibi bir seçeneğini bende görmedim lakin marketteki klavyeyi satın aldım.

Şu an onu kullanıyorum ama tam ekran tüm klavyede harfler çok ufak kalıyor ve ne yalan diyim akıllı klavyeye alışırsanız sanki saha pratik ve hızlı yazması.

Özetle; Parası bir şey değilde kullanım olarak sizi çok mutlu eder mi orası soru işareti.

Fırsat bulursam şu ana kadar satın aldığım klavye dahil uygulamaları açıklamaları ile paylaşmaya çalışacağım. Umarım bir faydası olur herkese, satın almadan önce.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 31 Aralık 2016; 3:27:48 >
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Hatırladım bahsettiğiniz konuyuda.

Bir arkadaşım bugün Frontier modeli sordu bana, belki sizin cihazı verebiliriz o da isterse.

Anladığım kadarı ile sadece saat ve kutu içeriğini vereceksiniz.
    Kayışlarıda vermeyi düşünüyor musunuz?

Umarım en kısa zamanda satar ve klasik model ile yola devam ederseniz.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 31 Aralık 2016; 3:28:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REV0

quote:

Şimdi denedim haklısınız sanırım bulamadı. Samsung gps koymadanmı yolladı saat leri. Sanmıyorum birde açıkhavada denemek lazım gps var ama onunda standartları var agps gibi belki zayıf bir gps koymuşlardır.

Ben de calistiramadim GPS dalgasini.

Lokasyon acik telefonda, saatte GPS only secili, tum izinler verilmis durumda, pozisyon bulunamadi diyor.

S3 Frontier

Akıllı telefonların ilk nesillerini kullansanız tecrübeniz olurdu sanırım doğrudan modern telefonlara geçtiniz :)

GPS Only yaparsanız uydulara çok zor bağlanır ve çok açık alan ister. Binaların arasındaki açık alan filan yetmez. 10 dakikayı bile bulabilir bağlanması. Konum yardım sistemlerini neden kapalı yaptınız? Özel bir sebebi var herhalde.

• Ben de classicle frontieri değiştirsem mi diye düşünüyorum arada ama karşı tarafın benim kadar titiz kullanıp kullanmadığına emin olamıyorum :)
  • Birkaç gün kullandıktan sonra ekran camının bitimi ile çerçevesi arasında toz birikimi gibi birşey olup beyaz bir çizgi oluşturuyor. Sizde de böyle birşey oldu mu?Galiba cam metal çerçevenin altına kadar uzanmıyor. O yüzden toz ve sabun artığı gibi maddeler orayı dolduruyor.
  • quote:

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Hatırladım bahsettiğiniz konuyuda.

Bir arkadaşım bugün Frontier modeli sordu bana, belki sizin cihazı verebiliriz o da isterse.

Anladığım kadarı ile sadece saat ve kutu içeriğini vereceksiniz.
    Kayışlarıda vermeyi düşünüyor musunuz?

Umarım en kısa zamanda satar ve klasik model ile yola devam ederseniz.

Saygılarımla...

Yok hocam aldıgım kayışları klasiktede zaman zaman kullanırım oyüzden vermiyeceğim.

İsterse verebiliriz arkadaşınıza
  • Merhaba,

2 sorum var.
    Sizin de kutudan çıkan şarj aletinin outputu 0.7A mi? :)
    Always on modda kullanan var mı? Bu şekilde en fazla 4-5 saat dayanıyor :( Ekran sürekli açık şekilde kullanan arkadaşlar, kaç saatte pili bitiyor?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.