Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tizen gerçekten ciddi gelişmesi gereken bir yazılım ama bu tarz akıllı saatler arasında fiyat/performans olarak hala bana göre en iyisi gibi gözüküyor.

Tasarım olarak muadili Tag Hauer var ve Android Wear kullanıyor ama başlangıç fiyatı 1500 dolar olan bir ürün maalesef ve donanımsal olarak Gear S3 bir çok noktada daha da üstün açıkçası.

Umarım dediğiniz gibi yakın zamanda ciddi güncellemeler gelir ve daha da keyifle kullanırız saatlerimizi.

Saygılarımla...
  • utkuberk kullanıcısına yanıt
    AOD kapalı haldekine göre neredeyse yarı yarıya bir fark oluşuyor sizde de o zaman.
    AOD kapalı olarak 3 gün ortalaması var bende.

Saygılarımla...
  • plastic_angel P kullanıcısına yanıt
    Ağırlıklı siyah arayüz severim zaten gerek telefonda gerekse akıllı saatte.

An itibari ile çoğunlukla satın alarak kullandığım 2 arayüz var.

Cyan Digital Pro K1 24H

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Cubis Tactical - Frontier

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 1 Ocak 2017; 6:43:41 >

• Aod bence hem telefonda hemde saatte hikayeden ibaret. Şarjı sömürüyor. Normal ekranın biraz kısılmış hali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlerin batarya sürelerine bakınca, ben sanırım aksesuar olarak kullanıyorum gear s3 ü. Sabaj çıkarken açıyorum, gün boyu ekran açık vaziyette, akşam 6-7 eve gelince kapatıp çıkarıyorum. Sonuç ise 3,5-4 gün civarı gidiyor. Sizinkiler gece de kolunuzda ve açık sanırım?
  • Tamarak kullanıcısına yanıt
    Şimdi 4 gün demek gecelerde dahil demek değilmi. Yoksa gece şarja takınca yıllarca sürer şarj. Ha bende öyle kullanıyorum ama gecede uyku durumunu göstermesi güzel oluyordu. Aod modu kapalı olunca yalnız rahat 2.5 gün gidiyor.

• O zaman şöyle anlatayım; gece gündüz kolumda ve always on açık fakat geceleri uyurken telefona bağlı değil vaziyette tam 47 saat dayandı %100 den kapanana kadar. Epey de kurcalanmış şekilde.

Son denememde ise sadece evden çıkarırken koluma takıp aleti açtım %100 iken. Akşam gelince saati komple kapattım. Sabah 08.00- akşam 18.00 yani 10 saat boyunca kolumda ve bağlı, always on açık şekilde tam 42 saat yada 4 gün gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamarak -- 1 Ocak 2017; 13:6:18 >
  • Hemen cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar. Kısa bir süre sonra saati alacağım. Classic ve frontier arasında teknik bir farklılık var mı? normal (cllassic) kordonlar her iki telefona da uyumlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

Hemen cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar. Kısa bir süre sonra saati alacağım. Classic ve frontier arasında teknik bir farklılık var mı? normal (cllassic) kordonlar her iki telefona da uyumlu mu?

Teknik olarak hiçbir fark yok. Sadece kozmetik. Kordonlar ortaktır. İki modelde de kullanılabilir.

• Bunlarda benim kayışlarım Çoğu eski saatim moto 360 2 den kalma olsada s3 ile uyumlu olması benim işime yaradı..

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    Moto 360 kayışları uyumlumu s3 için?uyumlu ile orjinal moto 360 siyah metal kayış nereden bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boratc

Moto 360 kayışları uyumlumu s3 için?uyumlu ile orjinal moto 360 siyah metal kayış nereden bulabilirim.

moto 360 2. versiyon hocam
  • Arkadaslar merhaba

Ben saati iphone 6s ile kullaniyorum. Bluetooth baglantisi olmadiginda dahi saat wifi aglarini gormuyor.

Benzer bir sey yasayan var midir?

Bunu nasil cozebiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastic_angel P kullanıcısına yanıt
    hocam deniyorum bu programı ama yuzde 61 olunca sertifika hatası veriyor sertifika aldım giriyorum onaylıyor sonra tekrar hata veriyor bi yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: doguking

hocam deniyorum bu programı ama yuzde 61 olunca sertifika hatası veriyor sertifika aldım giriyorum onaylıyor sonra tekrar hata veriyor bi yardımcı olursanız sevinirim

Aynı durum bende de var. Her seferinde sertifika almak için şifre istiyor. Saate atamadım bir türlü.

• Kafayı yiycem, telefonun Gps ini kullanmadan herhangi bir konum uygulamasını kullanabilen var mı?

Deneyen arkadaşlar olmadığını şaşırarak farkına vardı.

Bazı serilerde mi var bu sıkıntı (yurdışında da tamamen aynı durum yaşayanlar var
    Mr Analyticalyoutube
    Is your Samsung Gear S3 Faulty? GPS not working
    https://www.youtube.com/watch?v=CxcR2FuWdro

Yoksa dahili GPS tamamen yalan mı?

• Benim tahminim LTE olmayan bizlerin modellerinde GPS sadece Shealt uygulaması için telefonun yanında olmadığımız durumlarda kayıt tutuyor ve daha sonra bunu uygulamaya işliyor.

Ancak böyle bile olsa bunu henüz denemedim ve deneyen varsa ve bu bilgiyi paylaşırsa seviniriz.

Telefon yanımızda ve GPS i açık iken speed o meter uygulaması ile hız testi sorunsuz kullanıyor o da ayrı.

Saygılarımla...

• Tamarak kullanıcısına yanıt
    Uyku takibi, telefon şarjda iken gelen bildirim ve çağrılar için bende hep kolumda tutuyorum ve AOD hep kapalı, sadece gece yatarken uyandırma hareketi de kapalı olarak 3 günü rahat görüyor ki buna en az 30-40 dakika saat üzerinden telefon görüşmesi de dahil.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 1 Ocak 2017; 19:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Benim tahminim LTE olmayan bizlerin modellerinde GPS sadece Shealt uygulaması için telefonun yanında olmadığımız durumlarda kayıt tutuyor ve daha sonra bunu uygulamaya işliyor.

Ancak böyle bile olsa bunu henüz denemedim ve deneyen varsa ve bu bilgiyi paylaşırsa seviniriz.

Telefon yanımızda ve GPS i açık iken speed o meter uygulaması ile hız testi sorunsuz kullanıyor o da ayrı.

Saygılarımla...

Telefonun Gps'ini kapattığım anda Gear 3 konum bulamıyor hiçbir uygulamada.

Açık alanda da denedim
  • Bir önceki mesajımda yazdığım gibi, benim tahminim, bir ihtimal saat üzerindeki GPS sadece Shealt in verilerini kayıt için bağımsız çalışmaya ayarlanmış olabilir ki LTE versiyonu bu mantık ile çalışmıyor o da ayrı.

Denemek lazım, Shealt ile telefon olmadan kullanmayı ve sonra telefona bağlanıp kontrol etmeyi.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.