Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytac001

İlk çıktığı hafta aldım Frontier modelini. Takım elbise ile gider mi diye çok düşündüm ama cuk diye oturdu. Zaten classic pek güzel gözükmemişti gözüme. Bu arada alan arkadaşlar watchmaster denilen bir uygulama var pro sürümünü alıp geçin derim. Çok iyi tavsiyemdir.

Pro alınca uygulamadaki tüm saatler ücretsiz mi oluyor?
  • Arkadaşlar saatin gps'i , telefon olmadan çalışmıyormu? Çalışmıyorsa ne anladık, saatteki gps den :(
  • Ek bilgi:
    Saat ile birlikte gelen tasarımların haricindekileri kullandığınızda pil tüketimi aşırı artıyor. Yabancı forumlarda bir önceki watchface'i arkaplanda açık tuttuğunu ve bununda pil tüketimine sebep olduğunu söylemişler. Çözüm için yeni bir watchface yüklendikten sonra saatin restart edilmesi bir nebze çözüm olabiliyor.

Haftasonu test amaçlı siyah renkli olmayan bir watchface kullandığımda (puma) AOD açık modda ve sadece bluetooth açık şekilde saate hiç dokunmadan şarj seviyesi %100'den %5'e 8 saatte düştü. Ben performans olarak saati çok ama çok kötü buldum.
  • Tamarak kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastic_angel P kullanıcısına yanıt
    Watchmaster da sana seçenek olarak bunu sunuyor. Yani istersen saat hep açık ya da yarı açık şekilde seçebiliyorsun. Zaten program saat tam açıkken pil kullanımı aşırı artacak şeklinde uyarı veriyor. Bir de saati telefon gibi düşünmek gerekiyor. Yani örnek olarak telefonun ekranını sürekli açık tutarsanız kaç gün şarjı gider kapalıyken kaç gün gibi düşünün.

• a.f.y. kullanıcısına yanıt
    Kendime cevap vereyim:
    iphone a samsung gear manager kurdum, öyle eşleştirdim sorun çözüldü.
  • Çok basit olanlarıda var. Fakat genel olarak çok iyi duruyor.

• Watchmaster da 6.99$ yıllık abonelik, 16.99$ ömürboyu sanırım. Yıllık alınıp denenebilir. Güzel arayüzler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamarak -- 2 Ocak 2017; 12:12:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Selamlar. Cihazı dün aldım. Samsung note4 ile kullanıyorum. Parasını kesinlikle hakediyor.

Cihazla ilgili iki problem yaşıyorum. Belki yardım eden çıkabilir.

1.Arama,mesaj bildirimleri geliyor. Ama facebook whaatsapp bildirimleri gelmiyor.Tel.deki gear uygulamasında bunlar açık işaretli

2.gear uygylaması üzerinden arayüz uygulama indirilemiyor. Ama saat üzerinden indiriliyor.

Varmı yardımcı olabilecek.

• quote:

quote:

Selamlar. Cihazı dün aldım. Samsung note4 ile kullanıyorum. Parasını kesinlikle hakediyor.

Cihazla ilgili iki problem yaşıyorum. Belki yardım eden çıkabilir.

1.Arama,mesaj bildirimleri geliyor. Ama facebook whaatsapp bildirimleri gelmiyor.Tel.deki gear uygulamasında bunlar açık işaretli

2.gear uygylaması üzerinden arayüz uygulama indirilemiyor. Ama saat üzerinden indiriliyor.

Varmı yardımcı olabilecek.

Telefondan arayüz de indiremediğinize göre sıkıntı telefondaki uygulamada olmalı. Kaldırıp tekrar kurmayı ve tüm izinleri vermeyi deneyebilirsiniz. Başka bir telefon ile deneme şansınız olursa sorunun nerden kaynaklandığını anlayabiliriz belki.

• Ekran sürekli açık kullanan arkadaşlar, kullandığı arayüz ismiyle birlikte batarya performansını paylaşabilir misiniz?
  • plastic_angel P kullanıcısına yanıt
    Performans derken ne demek istiyorsunuz hızmı.
  • batarya performansı yani pil ne kadar dayanıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastic_angel

batarya performansı yani pil ne kadar dayanıyor :)

Herşey açık 1 gün.
  • Benim için normal saat gibi görünmesi önemli. Koyu temaları kullanıyorum o yüzden genelde. Always on açık Nigel by Romanson arayüzüyle kolumdan hiç çıkarmadan 48 saati gördüm. Sadece evden çıkarken saati açıp, eve girince kapatarak günde 10 saat toplam 4 günde 40 saati gördüm.
  • Arkadaşlar merhaba, iki sorum var.

Birincisi saati birden çok telefona bağlayabiliyor muyuz? Ben beceremedim eğer cevap evetse açıklayabilir misiniz

İkincisi, büyük ihtimalle bu sorumun cevabı var fakat son 10 sayfaya baktığımda cevabı göremedim tembelliğim için ksrabakmayn

Watchfacepros sayfasından güzel yüzler indirdim fakat always on modunda ekranda kendi istediğim saat yüzünü nasıl seçeceğimi bulamadım. Kendiliğinden biraz dandik bir saat yüzü koyuyor. Bunu nereden değiştirebiliyoruz? Alive uygulaması ile becerebiliyorum fakat benim merak ettiğim always on ile istedğm yüzü nasıl koyarım
  • inkaz kullanıcısına yanıt
    Birden fazla saate bağlanamıyor diye biliyorum. Şu an arayüz yükleme programı beta aşamada sorunları var o yüzden güncellemeden önce aod modu yapılabiliyordu şimdi olmuyor.

• Teşekkür ederim cevap için

• ben genel anlamda memnunum hangi markayı istersem onu oluyor facer diye uygulama var güzel saat yüzleri var uygulamada..

• inkaz kullanıcısına yanıt
    1- Aynı anda ise hayır. Hem böyle bir seye niye ihtiyacınız olabilir ki ? Eğer farklı tellere ise gear uygulamasını kurun saat ayarlarında baska telefona baglan olması lazım ordan halledilebilir.

2- Her saatin always on display modu farklı. Genelde AOD modunda enerji tasarrufu için basit ekranlar oluyor ama.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.