Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik modelim bugun geldi.Oldum olası gümüş parlak kasa saatler hep daha dikkat çekici gelmiştir gözüme buda tam istedigim gibi parlak kasa çıktı

• Bende frontier modelini 2 gündür kullanıyorum. Telefon olarak Sony xperia xa ultra var herhangi bir sorun çıkarmadı. Açıkçası akıllı saat almak pek aklımda yoktu fakat frontier modeli şıklık açısından dikkatimi çekti hem klasik giyim hemde spor giyime uygun bir tasarım. Farklı saat kadranlarının kullanılabilmesi saate ayrı bir hava katıyor. Giyim tarzınıza göre renk ve stil belirlemek hoş birşey. Sanırım en çok kullandığım özelliği Spotifyı saat üzerinden yönetmek olacak. Ayrıca cep telefonuna dokunmadan aramaları saatten yapmakta son derece hoş ve hayatı kolaylaştıran birşey. İlerleyen günlerde şık bir saat kordonu almayı düşünüyorum. Pahalımıdır değilimdir bişey diyemem kişiden kişiye değişebilir. Kısacası saat hoşuma gitti.
  • Spotify im yaklasık 10dk da bir kendiliğinden kapanıyor bluetooth kulaklık ile dinlerken. Normal müzik dinlerken bir sıkıntı yok. Bu sorunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

Arkadaşlar saatin gps'i , telefon olmadan çalışmıyormu? Çalışmıyorsa ne anladık, saatteki gps den :(

Yok hocam GPS'i çalışmıyor. Telefondan alıyor, o bile herzaman değil.

Bu forumda problem yazanlar farkına nasıl varamamışlar anlamış değilim.

Kaç sayfa olmuş, GPS probleminden bahseden yok, farkına varamamışlardır diycem, Hakarek etmiş olurum
    Kayış ıvır zıvır tğm konuları konuşuyırlar AMA Dahili GPS olduğunu idda eden telefonda Yok, meseleye uyanan da yok.

GPS konusunun şuan herkezin farkına varmış olması lazımdı (Çok kullanmayanlara da sonuçta arızalı ürün verilmiş oldu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msy2012

Saat, uyku takibi konusunda doğru çalışmıyor saçmalıyor 2.20de yatıyorum uyku başlangıcını 3.07 alıyor ki o yaklaşık bir saatte de hareketli gösteriyor ki bu imkansız, yatağın içinde ne kadar hareket edebilirim ki, Gear fit 2 de kullandım bundan daha tutarlı ölçüyordu, bunla yok olmuyor, bazen uyuma zamanı doğru ama arada 20dk uyanmışım gösteriyor o da saçmalık,

Gear S2 ve S3 ikisi de uyku takibini çok iyi yapıyor. Temmuz ayından itibaren uyku takibini her gün yapıyoruz hiç sapma yapmadı. Uyku takibi Yapabilmesi için saatin kolunuza tam oturması gerekiyor. Eğer biraz boşluk kalıp oynarsa veya saat kemik üstüne gelirse ölçüm yapamıyor. Saat uyku takibini kan basıncı, kan akiş hızı ve hareket sensörü üçlüsü ile yapıyor. Saat kolunuzda gevşek kalırsa veya dönerse sonuçlar farklı çıkacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdemiralp

quote:

Arkadaşlar saatin gps'i , telefon olmadan çalışmıyormu? Çalışmıyorsa ne anladık, saatteki gps den :(

Kaç sayfa olmuş, GPS probleminden bahseden yok, farkına varamamışlardır diycem, Hakarek etmiş olurum
    Kayış ıvır zıvır tğm konuları konuşuyırlar AMA Dahili GPS olduğunu idda eden telefonda Yok, meseleye uyanan da yok.

GPS konusunun şuan herkezin farkına varmış olması lazımdı (Çok kullanmayanlara da sonuçta arızalı ürün verilmiş oldu)

GPS ile ilgili arıza var denilemez. Çünkü GPS var ve telefondan bağımsız çalışıyor. Here ve maps yazılım olarak desteklemedigi için saatin GPS'ini kullanmıyor. Shealt, Spedometre, aracımı bul, SOS gibi programlarda çok güzel çalışıyor. Antremana çıkıp eve geldiğimde telefona tüm bilgileri atıyor(Hız, koşulan yol ibi) S2 kullananlar bilir ilk çıktığında HERE Türkiye'de çalışmıyordu bile. Yazılım anca anca gelişiyor. Belki ileride saatin GPS'ini kullanması için bir güncelleme yaparlar.

• GPS çalışmıyor diyenler lütfen yanlış bilgi vermesinler !!!! Telefonu evde bırakarak Belgrad ormanında yürüyüşe gidiyorum ve yürüyerek çizdiğim rotayı, hızımı, yükselme alçalma bilgilerimi vs. her şeyi kaydediyor. Saat ayarlarında GPS'i açmamışsınızdır. Yanlış bilgi vermeyin. Yeni alacaklar yanlış bilgilendiriliyor. Telefona Bluetooth ile bağlıyken saatin GPS'i çalışmaz. Mantıken de öyle olması gerekir. Kendisinin bit kadar antenini kullanıp pilini yiyeceğine telefonu kullanmak daha pratik. Telefon bağlantısını kesin görürsünüz. Saate b.k atmayı bırakalım. GPS çok iyi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 2 Ocak 2017; 22:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemiralp

quote:

Dostum hakaret ederim öyle yaparım böyle yaparım diye esiyorsun bu ne havalar? Kimse yazmamış çünkü GPS çalışıyor. Ayarlarından GPS'i açamayacak kadar saf (kibar davranıyorum sana) isen bu bizim problemimiz değil.

• batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Ki önceki sayfalarda gps konusu geçti zaten. Son sayfayı okuyup yorum yapan bilinçli tüketici.
    Vurun daha ölmedi

• diablodiablo D kullanıcısına yanıt
    Normal gün içinde kullandığım gevşeklikte kullanıyorum, nabız ölçebiliyor gece boyu o konuda sıkıntı yok çünkü kayıtlara bakıyor ama kolumda döndüğü muhtemeldir çünkü kolumu kaldırıp yatmak gibi bir huyum var bugün kordonu biraz daha sıkılaştırır yatarım bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Selamlar. Cihazı dün aldım. Samsung note4 ile kullanıyorum. Parasını kesinlikle hakediyor.

Cihazla ilgili iki problem yaşıyorum. Belki yardım eden çıkabilir.

1.Arama,mesaj bildirimleri geliyor. Ama facebook whaatsapp bildirimleri gelmiyor.Tel.deki gear uygulamasında bunlar açık işaretli

2.gear uygylaması üzerinden arayüz uygulama indirilemiyor. Ama saat üzerinden indiriliyor.

Varmı yardımcı olabilecek.

Telefondan arayüz de indiremediğinize göre sıkıntı telefondaki uygulamada olmalı. Kaldırıp tekrar kurmayı ve tüm izinleri vermeyi deneyebilirsiniz. Başka bir telefon ile deneme şansınız olursa sorunun nerden kaynaklandığını anlayabiliriz belki.

Deneye deneye buldum çareyi. Önce telefondaki gear uygulamasını kaldırarak yeniden kurdum. Email gelmeye başladı. Ötekilerden gene tık yok. Saati iki kez fabrika ayarlarına döndür yapıp tekrar gear uygulamasını kaldırıp yeniden kurunca düzeldi.

• Markette Flaunt diye bir program var ekranın 30dk açık kalmasını sağlıyor ekran ışığını 1e getirip bunu kullanabilirsiniz sürekli açık kalmasını isteyenler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyone

ben genel anlamda memnunum hangi markayı istersem onu oluyor facer diye uygulama var güzel saat yüzleri var uygulamada..

rolex in adi bulamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gear S3 ile Endomondo ve Strava'ya bağlanmıyor muyuz? S3 uygun uygulama yapmaları mi gerekiyor?
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    I'm alive programı ile devamlı açık kalabilir
  • aranızda gear watch designer'ı kullanabilen var mı arkadaşlar? bende de önceki sayfalarda söylenildiği gibi %61'de takılıyor ve her seferinde giriş yapmamı istiyor şifre beğenmiyor vs. gwd dosyası olarak çok güzel temalar var ilk mesajda ama kurmayı bir türlü beceremedim. tema uygulamaları ve marketteki ücretsiz temalar oldukça tırt. elimden tutun da şu işi bi çözüvereyim :D
  • Batarya ne kadar süre gidiyor? S2 ye göre her açıdan üstün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 4 Ocak 2017; 1:27:38 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Şahsım adına her şey açık (AOD hariç), ortalama 30 dakika telefon görüşmesi dahil en az 2 gün rahat gidiyor ve %20 civarı da daha pil kalıyor bende...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 4 Ocak 2017; 3:49:18 >
  • (I Am Alive + AOD ON) birlikte sakın kullanmayın. Şarjınızı sömürüyor, saati kullanma süresini 8-9 saate düşürüyor. Zaten kullandığınızda göreceksiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablodiablo

quote:

Orijinalden alıntı: msy2012

Saat, uyku takibi konusunda doğru çalışmıyor saçmalıyor 2.20de yatıyorum uyku başlangıcını 3.07 alıyor ki o yaklaşık bir saatte de hareketli gösteriyor ki bu imkansız, yatağın içinde ne kadar hareket edebilirim ki, Gear fit 2 de kullandım bundan daha tutarlı ölçüyordu, bunla yok olmuyor, bazen uyuma zamanı doğru ama arada 20dk uyanmışım gösteriyor o da saçmalık,

Gear S2 ve S3 ikisi de uyku takibini çok iyi yapıyor. Temmuz ayından itibaren uyku takibini her gün yapıyoruz hiç sapma yapmadı. Uyku takibi Yapabilmesi için saatin kolunuza tam oturması gerekiyor. Eğer biraz boşluk kalıp oynarsa veya saat kemik üstüne gelirse ölçüm yapamıyor. Saat uyku takibini kan basıncı, kan akiş hızı ve hareket sensörü üçlüsü ile yapıyor. Saat kolunuzda gevşek kalırsa veya dönerse sonuçlar farklı çıkacaktır.

Öneriniz işe yaradı teşekkür ederim, iki gündür uyku vaktini aralıksız ve doğru ölçüyor, uyurken kordonu sıkıyorum öbür türlü günlük kullanımda elimi yukarı büktüğümde el sırtını ciddi ağrıtyor ama uyurken çok hissetmiyorum zaten, sanırım koşu süresince de bunu yapmalıyım daha doğru sonuç için, gündüz alarm kurum yatmıştım alarmı kapatmışım ama sonrasındaki zamanı uyku olarak kaybetmeyecek şekilde ayarlamışlar ki kaydetmedi

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.