Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam moto dan buna gecilirmi
  • Arkadaşlar cihazda bence gps var ancak programlar tam uyumlu değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Telefondan aldığı veriyi dikkate aldığını bizzat tespit ettim. Jailbreakli iphone var. Location faker diye bir tweak sayesinde istenilen yere gps maniplue edilebiliyor. Saat bağlıyken californiya tibet yaylası afrika değişik yerleri iphoneda ayarladım. Her farklı seçimle Saatin gps altimetre bilgilerini güncelledikçe iphonedaki yerlerin değerlerini gösteriyor. Yani bulunduğun yer değilde iphone ne söylüyorsa o. Kapattıktan sonra da güncellemek istediğinde wifi ye bağla bluetoota bağla diyor ve bağlamadıkça güncellemiyor en son kalan veriyi kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama hiçbiriyle mi uyumlu değil? Samsung un Gps uyumlu uygulaması da yok mu? Telefondan bağlanınca oluyo sadece?

Google map-saatte, telefona bağlanınca bile zor buluyor, telefonsuz tık yok
  • Selamlar. Cihazı dün aldım. Samsung note4 ile kullanıyorum. Parasını kesinlikle hakediyor.

Cihazla ilgili iki problem yaşıyorum. Belki yardım eden çıkabilir.

1.Arama,mesaj bildirimleri geliyor. Ama facebook whaatsapp bildirimleri gelmiyor.Tel.deki gear uygulamasında bunlar açık işaretli

2.gear uygylaması üzerinden arayüz uygulama indirilemiyor. Ama saat üzerinden indiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

Telefondan aldığı veriyi dikkate aldığını bizzat tespit ettim. Jailbreakli iphone var. Location faker diye bir tweak sayesinde istenilen yere gps maniplue edilebiliyor. Saat bağlıyken californiya tibet yaylası afrika değişik yerleri iphoneda ayarladım. Her farklı seçimle Saatin gps altimetre bilgilerini güncelledikçe iphonedaki yerlerin değerlerini gösteriyor. Yani bulunduğun yer değilde iphone ne söylüyorsa o. Kapattıktan sonra da güncellemek istediğinde wifi ye bağla bluetoota bağla diyor ve bağlamadıkça güncellemiyor en son kalan veriyi kullanıyor.

Hocam iPhone ile saati nasıl senkronize ettiniz? Gear manegar diye bir program varmış. Onu mu yüklediniz? App Store'da gözükmüyor.

• darel-x D kullanıcısına yanıt
    Bu linkte ipa dosyası ve nasıl kurulacağı yazıyor.

http://www.tizenexperts.com/2016/11/gear-manager-ios-leaked-gear-s3-s2-iphone-7/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Watch 2 ile arasında kaldığım bir saat. Şarj süresi ve tasarımıyla bir adım önde olmasına rağmen, ios ile uyumluluğu konusunda net bir bilgi alamadım. İPhone ile kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim. Çalışmayan fonksiyonları yada sıkıntı duydukları şeyler hakkında yorum yazabilirler mi? Benim gibi arada kalanlara yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

hocam moto dan buna gecilirmi

Valla motonun tek avantajı s3 e göre işletim sistemi hocam onun dışında kullanılabilirlik görüntü bence s3 daha iyi.
  • Ben de Moto 360 2. jenerasyondan geçtim ve sizin için sesle mesaj yazma, sesle arama gibi özellikler çok önemli değilse
    tasarım ve uyku düzeni takibi vs gibi özellikler ile bir de pil süresi olarak kesinlikle çok daha iyi ve tavsiye ederim.

Saygılarımla...
  • Ürün lasnman açıklamasında da bağımsız GPS ile telefonu yanınıza almasanız da saat sizin yaptığınız çalışmaları kendi GPS ile takip eder ve daha sonra bunu telefon ile senkronize eder gibi bir şey
    söylenmişti ama bu açıklama LTE versiyon için mi genel bir açıklama mıydı işte ona cevabı kim verebilecek ben de bilmiyorum.

İlk fırsatta Shealt ile saati, telefonu yanıma almadan denemeye çalışacağım, bakalım sonuç ne olacak.

Saygılarımla...
  • s3 front. modelini aldım. iphone 6s var. Saat 1 saat ileriyi gösteriyor? Çözümü nedir acaba?
  • Gps konusunda programların uyumsuz olma ihtimali çok yüksek. Faltimeter programı ile ben telefondan bağımsız rakım bilgisi alabildim. Altimetre gps ile mi çalışıyor farklı bir sensör mü kullanıyor bilmiyorum ama.
  • Spotify için olan wammer uygulaması tam ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor, offline olması ile ilgili bişeymiş heralde ama ben tam yapamadım
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Bence tasarımı güzel değil

tabi bu benim görüşüm

özellikleri daha iyidir tabi bende moto 1 gen var tasarımı için kullanıyorum bide sesli komut onun disi pek kullanıslı degil
  • Saat ile telefonu eslestirdikten sonra surekli telefonda wifi veya bluetooth açık kalmak zorunda mi?

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Hayır, ama bildirim almak istersen evet tabi

• Saat, uyku takibi konusunda doğru çalışmıyor saçmalıyor 2.20de yatıyorum uyku başlangıcını 3.07 alıyor ki o yaklaşık bir saatte de hareketli gösteriyor ki bu imkansız, yatağın içinde ne kadar hareket edebilirim ki, Gear fit 2 de kullandım bundan daha tutarlı ölçüyordu, bunla yok olmuyor, bazen uyuma zamanı doğru ama arada 20dk uyanmışım gösteriyor o da saçmalık,
  • İlk çıktığı hafta aldım Frontier modelini. Takım elbise ile gider mi diye çok düşündüm ama cuk diye oturdu. Zaten classic pek güzel gözükmemişti gözüme. Bu arada alan arkadaşlar watchmaster denilen bir uygulama var pro sürümünü alıp geçin derim. Çok iyi tavsiyemdir.
  • aytac001 kullanıcısına yanıt
    Watchmaster daki arayüzler çok basit gibi geldi arayüz dışında bir esprisi varmı.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.