Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inzu

bugun turuncu kayisim geldi. gercekten guzel oldu bu saat be.

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın. Nereden ne kadara aldınız kayışı? Ben aliexpress den sipariş vermeyi düşünüyorum. Cihazı henüz almadım zaten anca gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamarak kullanıcısına yanıt
    Yalnız dikkat etmek lazım bağlantı noktaları sıkıntılı olabiliyor bende spariş ettim yeşil olanı ama bakacağım güvenlimi. Apple watchda aldığım kolçak hemen koptu bağlantı piminden.

• Bu linkteki gibi beyaz renkli bir saati telefona always on displayi sadece high yaparak upload ettigimde avucla saati kapattigimda saatin renkleri siliklesiyor sonra ekran karariyor saat kafayi yiyor. Uzun sure kapatma tusuna basinca reboot edip duzgun sekilde aciliyor. Sizde de oluyor mu bu durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone'la kullananlar var ise bilgilendirme yapabilir mi rica etsem? Uyumluluk nasıl, bildirimler tam anlamıyla geliyor mu vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Yalnız dikkat etmek lazım bağlantı noktaları sıkıntılı olabiliyor bende spariş ettim yeşil olanı ama bakacağım güvenlimi. Apple watchda aldığım kolçak hemen koptu bağlantı piminden.

Apple'ın klasikleşen, her ürününde kendine özel bağlantı patentlerini kullanma hevesi yüzünden sıkıntı yaşamız olmanız muhtemel. Fakat Gear s3 de standart 22mm pimli kordonlar kullanılıyor anladığım kadarıyla. En kötü ihtimal bir saatçiden sağlam bir pim alıp takılabilir.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    şuan hem s3 hemde apple watch 2 kullanıyorum ve bütün bildirimler saglıklı bir şekilde geliyor şarj daha uzun gidiyor ve memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

şuan hem s3 hemde apple watch 2 kullanıyorum ve bütün bildirimler saglıklı bir şekilde geliyor şarj daha uzun gidiyor ve memnunum

Merhaba @badcrow hocam :)

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki bildirimleri ekranda anında görebiliyor muyuz yoksa sadece bildirim geldi diye uyarı mı veriyor? Bu olay Apple watch 2 de nasıl?

• Wifi üzerinden arama yapabilen ya da alabilen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuberk

quote:

Orijinalden alıntı: xhumz

Sayın Utku bey,

Aynı durum benim içinde geçerli, bende LTE versiyonun gelmesini bekliyordum. Vodafone mail attım. E-sim ile ilgili herhangi bir çalışmamız yok diye cevap yazmışlar. Forumdan bir arkadaş Turkcell için 2019 demiş. Ben beklemeyeceğim. Karar sizin tabi.

eğerki 2019 ise beklenecek gibi bir vakit değil haftasonuna kalmadan alırım

Turkcell 2019 ne yazik ki oda kesin değil ön çalışma vs

E sim türkiye için hayal

• Saatten telefon olmaz. İnternete girmek yazı yazmak gibi işler için ayrıca video fotoğraf gibi çok sayıda telefon özelliği nedeniyle telefon şart bence. Saat sadece yardımcı bir aksesuar olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Wifi üzerinden arama yapabilen ya da alabilen oldu mu?

+1.
    Bu konu bir muamma sanırım. Tecrübe eden arkadaşlar bilgi verirse çok yararlı olur.

• Techisode TVyoutube
    Gear S3: Top 10 Hidden Features!
    https://m.youtube.com/watch?v=a9i72_HN9B8
    eldivenle kullanmak mümkün.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    akşam eve gidince 2 sininde fotosunu ceker buraya eklerim en azından kafandaki soru işareti gitmiş olur yada video olarak saygılar
  • Olmuyor. Sadece youtube falan giriyor wifiden. Telefonla iletişim kopuyor bluetoothsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

akşam eve gidince 2 sininde fotosunu ceker buraya eklerim en azından kafandaki soru işareti gitmiş olur yada video olarak saygılar

Tamam hocam. Çok teşekkür ederim ilgin için.

Saygılar benden...

• Tamarak kullanıcısına yanıt
    aliexpress den aldim 2 haftada geldi.

• quote:

Baya hızlı gelmiş. Link verebilir misiniz? Hemen geçeyim sipariş.

• Gear S sanki daha özellikli bir saat gibi geliyor Bana hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

quote:

Baya hızlı gelmiş. Link verebilir misiniz? Hemen geçeyim sipariş.

Buradan aldım:

aliexpress.com
    US $2.77 39% OFF|Superior New Fashion Sports Silicone Bracelet Watch Strap Band For Samsung Gear S3 Frontier Oct 13-in Watchbands from Watches on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/Superior-New-Fashion-Sports-Silicone-Bracelet-Watch-Strap-Band-For-Samsung-Gear-S3-Frontier-Oct-13/32750474433.html?spm=2114.13010608.0.0.0m8n3r

• Classic ile Frontier arasindaki farklar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 8 Aralık 2016; 14:45:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.