Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son surum gayet iyi. Menuler akicj, Pilide iyi gidiyor, ben memnunum.

Yeni Model Agustsun 5 inde cikacakmis. Yeni modeldede Fiziki Bezel olacak ekrani 41 ve 45 mm olmak uzere iki cesit oluo, celik ve Titanyum versiyonlari olacakmis. Yillardir Gear S3 u severek kullanmis biri olarak can alici yenilikler varsa, yeni Modeli alirim. Ben S3 Classic kullaniyorum ve bazer tipte olmasini isterim yani ekran bezeli gumus renkte olmali siyah degil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değiştirmek için hiçbir neden göremiyorum, zamanı gösteriyor, telefon çağrılarını cevaplıyor, adım ve egzersiz hesaplaması yapıyor, müziğimi ileri geri yapabiliyorum, IP sertifikası ile su geçirmiyor başka bir beklentim de yok zaten..

Bir gün tek endişem bataryası bozulunca ne olacağı.. Batarya bulduğum sürece 10 sene daha rahat kullanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 8 Haziran 2020; 8:46:59 >
  • Arkadaşlar merhaba gear s3 ekran girişine benim oğlan çizgir şifresi koymuş ama şimdi hatırlamıyor. Bunun bir çözümü varmıdır acaba, format atmak falan işe yararmı acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratmert M kullanıcısına yanıt
    Power düğmesi calisiyorsa ona uzun basili tutunca rebooting menüsü gelirse hallolur sifirlarsiniz okur diye düşünüyorum

• Arkadaşlar merhaba benim bilek biraz kalında saatin kordonu 42 yada 44mm kordonun üstünde birtek 22 yazıyor çokta anladığım işler değil.Bir keresinde galaxy watch 2 denemiştim 46 mm idi bileğime tam oldu çok rahattı o kordondan alsam bizim saate uyar mı?

• Silverjazz S kullanıcısına yanıt
    Kordonun uzunluğu farklı bisey hocam saate alacaginiz kordon 22 mm olacak o ebatta aldigin butun kordonlar saate olur kemer gibi dusun uzunluk farkli bisey

• Silverjazz S kullanıcısına yanıt
    Ben galaxy watch kordonu kullanıyorum gear s3 te, uyar sorun olmaz ikisi de 22 mm eninde

• Eyvallah cevaplarınız için hemen internetten bakıp sipariş vereceğim.

• Arkadaşlar bu arada saatine gerçek deri kordon istene olursa PM den ulaşabilir.

Hakiki deriden kişisel aksesuarlar yapıyorum, İntagram hesabım: Neyro Craft
    Babalar günü dolayısıyla %15 indirim var. Bilgi olsun diye yazıyorum kordon fiyatları 100tl ile 125tl fiyat aralığında. Takip etmeyi unutmayın lütfen.
  • Saati 3 yıldır kullanıyorum . Ama yeni kafama takılan bir şey var :)

Şimdi saat bluetooth ile bağlıyken aramaları mesajları bütün bildirimleri gösteriyor. Ama yan odaya , yani bluetooth mesafesinden çıkınca wifi ye bağlanıp bildirim vs yada gelen aramayı göstermesi gerekmez mi ? Wireles üzerinden konuşma yapamayız . Ama en azından gelen çağrıyı göstermeli . sms whatsapp bildirimleri görülüp cevap verilebilmeli . Hatta öyle olduğunu biliyorum ama benim saatte bu özellikleri hiç göremedim. ?

Yanlış mı biliyorum?
  • Baxı kullanıcısına yanıt
    Bende sıkıntısız çalışıyor gelen aramayı görüyorum mesaj bildirimleri de görünüyordu. Ama konuşmayı denemedim. 🤔

• bayjkartal kullanıcısına yanıt
    Saat zaten otomatikman wifi ye bağlanacak şekilde ayarlı evde telefondan Bluetooth u kapattım . Saat wifiye geçti. Eşimin telefonumdan kendime WhatsApp dan yazdım sms attım, aradım. Yok tik yok. Sadece bu sürümde değil 3 yılı aşkın süredir hiçbir sürümde olmuyordu. Bu zamana kadar düşünüp dert etmedim ama şimdi takıldı aklıma.

Bir ayar var muhtemelen. Bilen var mı neyi yapmam lazım?

Ben öyle Bi ayar yaptığımı hatırlamıyorum ama sanmıyorum direk gelmesi lazım gibi. Daha dün kullandım. Telefonun Bluetooth kapattım saatten WiFi bağladım ekranı yukardan aşağıya çekince zaten uzaktan bağlı yazıyor.

• bayjkartal kullanıcısına yanıt
    Evet yazıyor uzaktan bağlı diye ama enteresan?🤔

Neyse biraz daha kurcalayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Saati 3 yıldır kullanıyorum . Ama yeni kafama takılan bir şey var :)

Şimdi saat bluetooth ile bağlıyken aramaları mesajları bütün bildirimleri gösteriyor. Ama yan odaya , yani bluetooth mesafesinden çıkınca wifi ye bağlanıp bildirim vs yada gelen aramayı göstermesi gerekmez mi ? Wireles üzerinden konuşma yapamayız . Ama en azından gelen çağrıyı göstermeli . sms whatsapp bildirimleri görülüp cevap verilebilmeli . Hatta öyle olduğunu biliyorum ama benim saatte bu özellikleri hiç göremedim. ?

Yanlış mı biliyorum?
    Yan odaya geçmenizi bırakın.. başka şehirde bile olsanız olur. diyelim telefonu evde unuttunuz saatle evde iken aynı Wifi ağında idi.. ama telefon yanınızda olmasa bile uzaktan bağlanma seçeneği açıksa saat ile telefona gelen aramaları.. mesajları görebilirsiniz. cevap veremezsiniz ama..
    ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Bende öyle biliyordum ama garip ben beceremedim.
    Yalnız arama olmuyor diye biliyorum.
    Sizden ricam , zahmet Olmazsa telefonum wi-fi ve Bluetooth u kapatın. Hücresel veri açık olarak kendimizi başka bir cihazdan ararmisiniz. Çağrı geldiği an görülüyor mu? Yada cevapsız çağrı olarak mı görüyorsunuz?

• arkadaşlar selamlar, yeni aldığım s3 frontier saatte klavye ayarlamaları fila nereden yapılıyor acaba? Yani, mesaj yazmaya çalışıyorum, ingilizce kelimeler yazmaya başlıyor. Telefon türkçe mesajlaşma yapmıyor demeyin

edit: g-keyboard satın aldım, bu sorunu çözeceğim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repstar33 -- 12 Haziran 2020; 10:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Bende öyle biliyordum ama garip ben beceremedim.
    Yalnız arama olmuyor diye biliyorum.
    Sizden ricam , zahmet Olmazsa telefonum wi-fi ve Bluetooth u kapatın. Hücresel veri açık olarak kendimizi başka bir cihazdan ararmisiniz. Çağrı geldiği an görülüyor mu? Yada cevapsız çağrı olarak mı görüyorsunuz?
    saat eşimin. hafta sonu pazar bakayım. PM ile hatırlatırmısınız..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bugün olmadı dediğiniz gibi ne arama bildirimi ne mesaj bildirimi geliyor saate. Ama daha önceden kullandığımı çok iyi biliyorum. Özellikle denemiştim bu durumu çünkü.

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Daha önce burda daha fazla seçenek vardı diye biliyorum. Eski sürümlerde videolar var. Yeni sürümleri göremedim. Sanırım kaldırılmış da olabilir.
    Rima Gearyoutube
    How to Enable or Disable Remote connection on Samsung Gear S3
    https://www.youtube.com/watch?v=ezboHCCl880&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 12 Haziran 2020; 11:17:6 >

• Benim gears3 frontier durduk yerden reset atıyor reboting yazısı çıkıyordu tekrar kendin başlatamıyordu yaptığım araştırmalarda su kaçtığını öğrendim. lanet covid-19 yüzünden akşam iş dönüşü ellerimi sabunlandıktan sonra saatide sabunlayıp duruluyordum. galiba burada su kaçtı. ama suya dayanıklılık sertifikası vardı nasıl su kaçar anlamadım. neyse bir kaç gün geçti iyi kötü açılıyor ama bazeli bile dönderince uyanmama sorunu çıkıyor arada adım saymama sorunu var vs. şimdi servise götürsek garantisi bitti kol gibi fatura çıkartır. ne yapsam henüz karar veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.