Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ios kullaniyorum hocam orda yok malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Gear Frontier kullanıcısıyım. Hasır kordon almak istiyorum önerilerinizi yazabilir misiniz acaba link olarak ?

• Bir sorum olacak. Gear S3 cihazımı İPhone XR ile kullanıyorum. Whatsapp bildirimlerimi nasıl açabiliyorum saatte?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakiech

Bir sorum olacak. Gear S3 cihazımı İPhone XR ile kullanıyorum. Whatsapp bildirimlerimi nasıl açabiliyorum saatte?
    bildiğim kadarıyla, apple da bildirim gelmiyor hocam. Uyum sıkıntısı var sanırım. Belki bir bilen vardır.

arkadaşlar,android telefona format attım, sonra saatle tekrar bağlamak için, saatte de yeni cihaza bağlan dedim. Yalnız önceden satın aldığım face'ler ve google keybord silindi. Şimdi tekrar parayla satın aldırıyor. Bunun çözümü yok mu, her seferinde satın mı almak lazım?
  • repstar33 kullanıcısına yanıt
    Bütün bildirimler geliyor,sadece Whatsapp da bir sıkıntı mevcut.

• Arkadaşlar galaxy buds kullanan varmı aranızda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakiech K kullanıcısına yanıt
    Ben de xs max ile kullaniyorum her sms wp instagram bildirimler sikintisiz geliyor. Galaxy watch uygulamasindan kontrol edebilir misin

• Baktım ona da hocam. Hiçbir sıkıntı görünmemesine rağmen gelmiyor wp bildirimleri. Tam olarak neye bakmam gerekiyor?

belki saatten yanlışlıkla engellemissinizdir uygulamin bildirimler kismindan kontrol edin. Eğer degilse whatsapp bildirimlerinizin ayarlarini kontrol edin whatsapp ayrlarınızdan belki önizleme kapali falan olabilir.

• fly_jack F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam engellenenler listesi boş. Whatsapp bildirimlerinde de bir gariplik yok. Letgo bildirimleri bile geliyor ama wp bildirimleri gelmiyor

Saatten ozel olarak susturmus olabilirsiniz hocam

• Ona nasıl bakacağım acaba?

• Merhaba arkadaşlar gear s3 frontier kullanıcısıyım son 2 gündür şarj hemen bitiyor bugün şarj standına koyduğumda şarj olmadığını şarj standı ışığının sürekli yanıp döndüğünü farkettim birde kırmızı sıcaklık ünlem işaretine benzer bir uyarı çıkıyor ekranda bazen şarja koyunca sebebi ne olabilir acaba ? Bataryası mı bozuldu yoksa şarj standı mı ?

• dontstop86 kullanıcısına yanıt
    bende de benzer bir şey olmuştu. Şarj standı ardındaki kabloyu çıkarın evdeki başka bir micro usb kablo takıp deneyin. Bende düzelmişti. Yani benim kablom bozulmuştu . Başka kablo ile kullanıyorum belki sizinki de öyledir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

bende de benzer bir şey olmuştu. Şarj standı ardındaki kabloyu çıkarın evdeki başka bir micro usb kablo takıp deneyin. Bende düzelmişti. Yani benim kablom bozulmuştu . Başka kablo ile kullanıyorum belki sizinki de öyledir .
    Kablom çalışıyor elektrik geliyor telefonda şarj ediyor acaba batarya mı bozuldu yoksa şarj standı mı ?

• Şuanda şarj standına koydum %3 oluyor sonra şarj standındaki kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor sürekli şarjı 0 oluyor saatin ve bazen ekranda kırmızı üçgen termometre şekli çıkıyor sabahtan beri deniyorum hep aynı dün şarj ettim sabah sıfırlanmış şarjı yine

• Frontier hala en iyisi diyebilirim. Watchin kasasi gumus, bu sebeple klasik. Yeni cikacak olan Huawei ye benzetilmis direkt klasik.

Ancak frontier hem spor hem de klasik. Sarji da hala 3 gun cok rahat gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende classic modelini kullanıyorum. Gerçekten iyi cihaz arada kısa şarj problemleri yaşasamda ilginç şekilde bu ara üç gün gidiyor şarj. Kalp ölçümü falan açık halde.

Sağlıkla ilgili yeni şeyler gelirse belki yeni çıkacak olana geçebilirim yoksa ona da geçmem gibi.

• Arkadaşlar benim gear s3 frontier pert oldu. hangi saate geçeyim? ne önerirsiniz?
    galaxy watch 2018 çıkışlı eskidi artık diyorum samsung watch active 2 paslanmaz çelik saat düşünüyorum ama onunda bazeli felan yok düz cam bir tarafa çarpar kırarım diye çekiniyorum. honour watch 2 ve huawei gt 2 den de çok olumlu feed backler almıyorum (gear s3 göretelefon aramaları vb. gibi konularda? kararsız kaldım siz ne için neönerirsiniz değerli görüşlerinizi bekliyorum tşk.
  • executive44 kullanıcısına yanıt
    Bence Huawei saati alınabilir . Pil süresi iki haftayı buluyor hatta bende frontier saatimi satıyorum ilanı kontrol edip dönüş yapabilir ilgilenen arkadaşlar. 844966881 ilan numarası.

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.