Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence hala alınır, hem siyah hem büyük hem de spor klasik. active 2 almıştım saatım frontier aldım. yeni çıkanda huwaei çakması
  • Önceden çok daha güzel birebir arayüzler vardı. Wachmaker facer uygulamalarından rolex tag heuer daha niceleri birebir kullanıyordum.

Watchmaker premium bile aldım sonra yıllık üyeliğe çevirdiler. Ondan sonra başka Bi uygulama çıkarıp yeniden para istediler. Eski uygulama kullanılıyordu ama şarjda sıkıntı çıkarmaya başladı bende kaldırdım hepsini. Şimdi kendi store unda ki arayüzlerle kullanıyorum iyileri var aralarında.

Watchmaker dan dışarıdan da yüklenebiliyor Bi kaç kere yaptım. Kendi saat arayüzü tasarlama uygulaması da var ama çok uğraş istiyor üç boyutlu görseller bulmak gerek araştırıp. Yine ona da uğraştım ama orjinal gibi olmadı öbür türlü de iki boyutlu oluyor Bi anlamı kalmıyor. 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence hâlâ alınabilir çünkü daha güzel erkeksi tasarım yok ortada saat erkek takısıdır ama hâlâ unisex yapma peşindeler benim s3 classic 2 gün gidiyor şarjı ekran full açık pil tasarrufu vb kapalı halde benim için sıkıntı yok çünkü gece yatarken şarja takıyorum sabah da koluma uyurken saatle uyunur mu la 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texsin

Sizlerde de güncelleme sonrası kopmalar olmaya başladı mı. Telefon yanımda olsa dahi kopuyor ve bağlanmıyor uygulamaya girip bağlanmam gerekiyor.
    Eşimde de 42mm watch var onda da aynı sorun var. Playstore de genel yorumlar son güncellemeden sonra kopmalar olduğuna dair.
    Uzun süredir bu saati kullanıyorum daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Saatten çok memnunum ama bu aralar canımı sıkmaya başladı
    aynı sorun bende de var
  • Bizim frontierler için yeni çıkan Galaxy watch 3 saat temasını bulabileceğim bir yer var mı arkadaşlar ?

Bu arada bende sürekli kopmalar yaşıyorum. Güncellemeden önce de sonra da hep aynı! Bazen hiç kopmuyor, bazen de balkonda otururken birden kopuyor bağlantı. Anlam veremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frontier icin hic bir yerde orijinal sarj aleti bulamiyorum. Yardimci olabilecek var mi?

• the wade kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti yerine samsungun orijinal kablosuz şarj yapan powerbanki var onu tavsiye ederim hem kibar hem de telefonu ve saati şarj etmenizi sağlıyor ve typce c girişli

• Zaten samsungun kablosuz sarj aletini kullaniyorum su an ama memnun degilim.

Saati uzerine koyup mutlaka dogru pozisyona getirene kadar ugrasmak gerekiyor, daha hic ilk koyusta sarja baslamasini beceremedim.

• Merhaba Arkadaşlar .Yaklaşık 3 yıldır kullandığım Gear s3 Frontier saatimin bataryası bir günü çıkarmadığı için .Servise götürüp bataryasını değiştirmek istedim.Garantisi bitmesine rağmen herhangi bir servise değil İstanbul Avcılar Başarı Teknilk (Samsung un yetkili servisine ) servisine götürdüm.Teslim etmemden tam bir hafta sure geçtikten sonra bataryanın değiştiğini söyleyip , bana gelen mesajla saati mi teslim aldım.Fakat değişen bir şey yok bataryanın kapasitesi aynı yine bir günü çıkaramıyor.Bu saati ilk aldığımda tam 4-5 gün bataryası dayanıyordu.Şu an en fazla 16 saat dayanıyor. Hatta saati şarjda çıkarıyorum %80 doluyken saat kapalı şekilde 6 saat sonra saatin güç tuşuna basıp açtığımda saatin bataryası %60 gösteriyor.Yani saat çalışmazken bile %20 enerji tüketiyor nasıl bir olay anlamadım yarın yine servise götüreceğim.Umarım bazı markların eskitme rüzgarına Samsung da katılmamıştır.

• ppemo P kullanıcısına yanıt
    Sorun bataryada değil belli ki. Benim saat 2. günün akşamı bitiyor, iki günü bildirimler ve ekran açık konumda (AOD sanırım) halde götürüyor. sorun sistemsel.
  • Zaman bulamadım bu günü. Pazartesi teslim edeceğim.Bakalım ne diyecek servis.

• evet saatime galiba nazar değdi.

bezel çalışıyor düğmeler çalışıyor sensörler çalışıyor ama ekran dokunmatiği çalışmıyor.

kapatamadım da saati reboot yaptım bi kaç kere ama işe yaramadı.

sabah bi donmuştu kapatayım derken reboot yaptım ondan sonra çok dikkat etmedim bi de akşam üzeri ellerimi yıkarken hafif bi su geçirdim üzerinden o kadar.
    su kaçtı desem başka şeylerde çalışmazdı gibi geliyor.

benzer bişey başına gelen oldu mu acaba. sıfırlasam telefondan acaba düzelir mi.
  • bayjkartal kullanıcısına yanıt
    sıfırlamaktan baska cozum yok gıbı gozukuyor.
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Gece şarja takmadım şarjı bittikten sonra sabah taktım biraz zaman sonra baktım çalışmaya başlamış. Şu an bi sıkıntı yok. İlginç bi deneyim oldu şuan herşey normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

Sorun bataryada değil belli ki. Benim saat 2. günün akşamı bitiyor, iki günü bildirimler ve ekran açık konumda (AOD sanırım) halde götürüyor. sorun sistemsel.
    Merhaba Evet Servis dün ana kartda problem olduğunu söyledi.Fakat pili değiştirmeden önce benim böyle bir problemim yok idi .Yani saat kapalıyken şarj tüketmiyordu. Akşamdan şarjda çıkarıp kapalı bir şekilde bekletip sabah açıyordum.Şarj ya %99-yada %100 de açılıyordu.Pili değiştirildikten sonra saat kapalıyken 6 saat bekledikten sonra saati açtığımda şarj %80-75 lere düşüyor.Yani ana kartda sorun var ise pili değiştirirken oluşmuş.Servis (Avcılar Başarı Teknik) Samsung ile görüşecek bana bilgi verecek.Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppemo -- 3 Eylül 2020; 8:56:10 >
  • Samsung saatimi neredeyse 4 senedir kullanıyorum, bu hafta ki gibi hiç işime yaramamıştı. Hafta sonu telefona sıvı temas etti ve ekran gitti. gm9 pro. ama telefon hem çağrıları alıyor hem bildirimleri. Neyseki bluetooth da acıktı. Şuan telefona gelen tüm bildirimleri saatten görüyorum hatta cevap yazabiliyorum. çağrı geldiğinde saatten cevap verebiliyorum hatta çağrıyı telefona aktarabiliyorum. Gerektiğinde saatten direk çağrı yapıyorum. Hatta hatta saatten telefondaki spotfy müzüikleri acıp arabadaki bluetooth a baglanıyp arabdan muzık dınleyebılıyorum. Benım ıcın su an hayat kurtarıcı. Ömrü uzun olsun.

Not: Paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 11 Eylül 2020; 8:18:37 >
  • the wade kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor
    Samsung Gear S3 Akıllı Saat Pod Şarj Aleti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-gear-s3-akilli-saat-pod-sarj-aleti_pdp_581635675

• Maşallah 2 senedirde ben kullanıyorum. Banamısın demedi. Gayet iyi gidiyor çok memnunum. Inşallah bi 3 4 senede daha kullanırım

• Arkadaşlar merheba. 2 yıldır kullandığım gear s3 frontierimin garantisinin bitmesiyle sensörleri bozulması bir oldu. Bir gün bi baktım ne nabız ölçüyor ne rakım ne hava durumu defalarca sıfırladım cihazı sonra fark ettm ki arkadaki yeşil ışık bile yanmıyor. Cihaz içinden test yerine girip kontrol ettiğimde fail uyarısını veriyor. Nasıl böyle oldu anlamadım çok temiz ve titiz kullanıcıyımdır. Bu arızayı yaşayan oldu mu ? Servise yollasam ne kadar tutar ? Teşekkürler şimdiden ilgilenenler için :)
  • ppemo P kullanıcısına yanıt
    Benim saatte de pil ve anakart değişimi yapıldı; aynı pil sorunu devam ediyor!
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.