Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=140272406

Frontier ise bu konu yardimci olur size hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fly_jack -- 18 Eylül 2020; 19:47:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fly_jack F kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yardiminiz icin

• Rica ederim hocam işinize yaradiysa ne demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: fly_jack

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=140272406

Frontier ise bu konu yardimci olur size hocam
    Merhaba siz 3.0.0.1 yazılımına dusurdugunuzu bundan sonra telefonda adım adım yükseltme yaptığınızı belirtmiştiniz .Peki 2.3.2.3 yazılımı ne için onu anlatabilirmisiniz lütfen.Teşekkürler

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=140272406

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ppemo P kullanıcısına yanıt
    merhaba,bir kaç arkadaş ilk sürüme geçmek istedi 2.3.2.3 sürümünü sonradan ekledim konuya.ancak sonrasında bende 2.3.2.3 sürümüne geçip test ederken 5 gün şarj süresi almaya başladım sonrada orda bıraktım uzunca süredir 2.3.2.3 sürümünü kullanıyorum benim isteklerime cevap verdiği için yükseltme ihtiyacı duymadım sonrasında.istersen sende deneyerek ilerlemek istersen 2.3.2.3 sürümünden başlayabilirsin 😉
    2.3 fabrika çıkış surumu sanirim hocam en stabilde oydu galiba saati sattim su an kullanmiyorum yani ilk surume yuklersen guncellemeler sirayla geliyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürcüoglu

Marhaba saatimi elimden çıkardımm bir kenara koydum ve uyudum sabah uyandıgımda saaten ses geliyor ama ekran yok fotoğraf ta oldu sekildr çıkıyor ne yapmalıyım
    n
    merhaba,saatini suya soktunmu ve su altında düğmelere basılmış olabilirmi? sanki bu sorun anakart ile ekran arasındaki kablonun girişlerinin oksitlenmesi gibi duruyor.farklı bir örnekleme yapmak istiyorum örneğin bir laptopun vga girişi oksitlendi veya paslandığında monitöre aktarılacak görüntü tamda bu şekilde oluyor basit bir mantık yürütmek istedim eğer garanti yoksa servisde bakmıyorsa el becerisi olan birine bunu anlatıp kontrol ettirebilirsin bence 😉 girişleri saf alkol ile temizlersen yardımı olacağını düşünüyorum pil bağlantısı kesik olmasına dikkat edilmeli bu işlem sırasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 19 Eylül 2020; 13:30:50 >

• paco_ct kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

rica ederim aklına takılan başka sorun veya yüklerken takıldığın bir konu olursa diğer konudan seslen yardımcı olmaya çalışırım
  • Yaklaşık 3 senenin ardından saatimi sattım. Huawei Watch GT2'ye geçtim. Aynı paraya Galaxy Watch alabiliyordum aklım da kalmadı değil ama bir değişiklik olsun istedim. Şimdilik pişman değilim. Telefonum ve kulaklığımın da Huawei olması, ikisinden de çok memnun olmam bunda etken oldu. Samsung'a göre artıları ve eksileri mevcut. Merak eden olursa uzun uzun yazabilirim. Tek bir şeyden bahsetmeden geçemeyeceğim; tam şarjın ardından tam 4 gün doldu ve geceleri dahi kolumdan çıkarmadan, bol bol kurcalayarak, ekran parlaklığı, sensörler, ölçümler vs her şey full açık olmak üzere sarjı şuanda 75. Senelerdir buradaydım tüm yardımlar için teşekkürler 🙏🏻

• https://www.youtube.com/watch?v=Qr9J6RqHfYQ&feature=youtu.be

Bu videodan izleyerek yaptım.

• 5burak5 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• arkadaşlar ne olur yardım edin.

saatimi sıfırlamama rağmen 100 de 100 dolu olan pil 5 6 saat gidiyor.su gibi pil harcıyor.pilim yeni. ve sıfırlanmış saat. ayrıca optimize de ediyorum.nerde yanlış yapıyorum. ? yarıdımınıza ihtiyacım var.saygılar.
  • Yetkili serviste pili degistirmeme rağmen benimde 18 saat gidiyor.Hiç bir şey çare olmadı 2.3.2.3 surumune de dusurdum yani fabrikadan çıkış yazılımına yine de fayda etmedi garanti sonrası servise urun götürmek bundan sonra gereksiz bence.3 yıllık saatimi pili değiştirmeden once performansı bu durumdan daha iyi idi.İki video izleyip kendi kendine yapmak lazım .Çok zorlamıyorum en azında tum sensörler ve saat çalışıyor diye sukur ediyorum ama bundan sonra Samsung almamak lazım diye dusunuyorum.Adamlar problemi çözmeyi değil dahada kangren hale getirip yeni bir urun almamızı alenen bekliyor.

• 5burak5 kullanıcısına yanıt
    Benim için en önemli nokta saatten görüşme yapabiliyor muyuz?

Gear S3'ten en çok kullandığım ve sevdiğim özellik bu çünkü.
  • Merhaba ; Saati kaplı iken bir yere bıraktığınızda 12 saat yada bir günde % kaç batarya sı tükeniyor. Yani tamamen güçte çıkardığınızda hiç çalışmazken. Deneye bilen deneye bilir mi lütfen sonucu merak ediyorum sıfır batarya değiştirdim saat kapalıyken bile pil tüketir oldu.Sizde de durum böylemi yani yazılımsal mı yoksa benim saatime muadil ürün mü kullanıldı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppemo -- 6 Ekim 2020; 22:47:1 >
  • Sa arkadaşlar letgo da bu saati gordum akilli saatlerle de pek ilgim yok ama bu saat nasil bir saat huaweinin gt 2 den eksisi nedir yeni güncellemelerle neler eklendi bu saat hakkında bilgi verirmisinjz telefonum s10 bu saat yerine başka ne alınabilir.

• ozkan388 O kullanıcısına yanıt
    Gt 2 den daha iyi bir saat bence eksisi eski bir model olması bataryasi iyiyse al kullan hocam görüntü olarak piyasadaki en iyi saat bence

• 1000 TL diyor fiyatına cokmu 5 aylık cihaz

• fly_jack F kullanıcısına yanıt

Guncelleme ile neler eklendi saate kardesim

• 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.