Merhaba arkadaşlar, Saatin serviste pil değişim ücreti nedir acaba? |
Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (370. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Orijinal pilini nereden bulabiliriz arkadaşlar? Bulan var mı?
-
Yetkili serviste var 230tl değiştiriyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne zamandır kullanıyorsunki pili değişceksin
-
Yaklaşık 4.5 yıldır kullanıyorum. Sarji hızlı tükeniyor artık.
Benimde 4 yıl oldu
iyi kullanmışsın, benimde 4 seneye yaklaşıyor memnunum ama pil ömrümden nazar değmesin. bildirimler açık spor aktiviteler dahil 2 gün cıkarıyor.
-
Aynı şey başıma geldi, bir daha herhangi bir Samsung ürününü evime sokmam, planlı eskitmeyi bilirdik de bu bambaşkaymış.
-
Bu 1 aydır saatin şarjı çok fena bitiyor sabah takıyorum spor a gidiyorum çıkıyorum %40 lara kadar düşmüş bir iki saat sonra bakıyorum %15 sonra saat 7 gibi komple kapatıyor kendisini eskiden sabah takardım dünya kadar özellik açık olmasına rağmen telefonda video izlerken bile uzaktan kumanda gibi kullanırdım akşam geldiğimde hala %45'lerde olurdu şimdi günü çıkartamaz oldu ne yapsak bataryasını mı değiştirsek ? tabi değiştiriyorlar mı onuda bilmiyorum ama
-
Hocam saatin yan tarafında microfon yok mu sizde konuşma yapmak için ? bu saati nasıl suya sokacaksınız ? hatta birielri yağmurdan ıslanınca üst dönen bölgenin bile takıldığını söylemişti bu konuda bence siz işi şansa bırakmayın bizim gibi duş a bile girerken çıkartın bir yere koyun
-
serviste değiştiriyorlar hocam..
-
yalova termal kaplıcalarında kullandım o kadar buhar ve şakır şukur suyu dökündüm bana mısın demedi..
bozulsa da yenisini alsam diye ekstra çaba sarfediyorum sanırım
Bu arada dönen bölgenin çalışmamasının suyla alakası şöyle olabilir, belirtilen kısma toz toprak giriyor, düzenli temizlemek lazım aldığımdan beri 3-4 ayda bir not kağıdı sokup temizliyorum yoksa suyla temas edince balçıklaşıp tutukluluk yapıyor olabilir..
-
Teşekkür ederim ne oldu ise son güncellemeden sonra oldu zaten forumda bir kaç kişi daha aynı bu şekilde diyor bakalım güncelleme sorunu ise bekleyeceğim yoksa servise vericem değiştirsinler
-
Rica ederim, bendekinin sürümü şu an R770XXU2FUD1 (4.0.0.7) gayet memnunum aktif kullanıyorum, maşallah diyim bir yamuğunu görmedim.
Bu arada şöyle bir bakayım şaka maka 5.seneye ramak kalmış, en uzun kullandığım kişisel elektronik cihaz olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 18 Ekim 2021; 10:43:17 > -
Yazılıma baktımda sizinkisi ile aynı o zaman benim batarya ölmeye başladı anlaşılan değiştirme zamanı geldi
-
Aliexpress'te satılıyor
-
Turkiyeye teslimat yok diyor. Link verebilir misiniz.
Ben iki tanesine'de baktım ikiside Türkiye'ye gönderim yapıyor siz gönderim yerini Amerika seçmiş olabilirmisiniz ? çünkü çin'den gönderiliyor ama Amerika'dan gönderilmiyor diyor
aliexpress.com
80.95TRY 24% OFF|SAMSUNG orijinal pil EB BR760ABE Samsung dişli S3 Frontier/klasik EB BR760A SM R760 SM R770 SM R765 SM R765S 380mAh|Mobile Phone Batteries| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/4001275586627.html?algo_exp_id=1121a507-5355-4623-beee-6a61326e4ec2-0&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2210000015566712910%22%7D -
Aynen bendekinin de zaten garantinin bitmesine ramak kala batarya değişimi yaptırmıştım, yine iyi durumdaydı ama o zaman fırsat varken ne olur ne olmaz diye yaptırmıştım.
En son serviste 300TL di sanırım, yeni saatler 3000TL civarında, onların yapıp bunun yapamadığı tek şey EKG o da sanırım Türkiye'de yazılımsal kısıtlama sebebiyle kullanılamıyormuş.
Tizen dışında bir de Android li saat çıkarttı diyorlar ama hayatı ne kadar değiştirir tartışılır :))
-
sepete ekleniyor ama sepette "Bu ürün, satıcının seçtiğiniz adrese gönderim yapmaması nedeniyle mevcut değil." uyarısı veriyor. Satın alamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X