Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En çok kullanılan ekranların başında bu tema geliyor

Bende kullanıyorum

Çocukluğumdan kalma bir bir tema tavuk yemleniyor harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldim koku falan yok 1. kalite

içi deri üstü süet cok klas duruyor
    link olarak mobil uygulamadan link alamıyorum
    sitede de ayni iaimle bulamadim
    mobil uygulamaya

V-moro hakiki deri kayış dişli s3 için smart watch band yedek dişli s3 için İzle bilezik klasik frontier smart watch
    yazarak arayabilirsiniz

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radonk -- 17 Ocak 2017; 20:32:26 >

• Benim açımdan sanat eseri gibi oldu.Yeni kayışlarım geldi
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• benimkinin acik rengi gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: radonk

benimkinin acik rengi gibi geldi

Aynen ümidi kesmiştim 1,5 ay olmuştu saat yüzüyle mükemmel uyumlu oldu.Sizce gerçek derimi bunlar.Bende 14 dolara almıştım. aliexpresden.
  • Hocam bu kordonları takıp çıkarmak kolay mi?

• Gayet kolay orda sürgü gibi bir kısım koymuşlar dikkat ederseniz pime ordan takılıp çıkarılıyor.Ama normal kordonlar ufak tornavida benzeri şeylerle takılıyor.
  • radonk kullanıcısına yanıt
    dark brown mu hocam bu renk?

• muhammet_89 kullanıcısına yanıt
    evet

• bence gerçek yoksa suni derinin bir kokusu oluyor o yok

• Arkadaşlar merhaba,

Saatin kablosuz şarj cihazı kayboldu. Hiçbir yerde bulamıyorum. Bildiğiniz bir yer varmı?
  • Sabah 7 de şarjdan çıkardım always on açık sürekli bildirimler aldım telefon görüşmeleri yaptım gece 12 de %45 şarjı kalmıştı nasıl sizce

• mali76 kullanıcısına yanıt
    Bence gayet makul aod modu ben kapattığımda diğer herşey açık rahat 2 gün gidiyor şaj.Parlaklık 5 de ve çok az görüşmeyle tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Benim açımdan sanat eseri gibi oldu.Yeni kayışlarım geldi
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Saat yüzü nedir

• mali76 kullanıcısına yanıt
    jeweler ücretli ama hak eden bir arayüz.
  • İşte bu saat samsung telefonlarla çok işlevsel çalışıyor ben iphonela kullanıyorum keşke iphonelada full fonksiyonel olsaydı. iphonedan da vazgeçemiyorum malesef

• Bende çok niyetliyim almaya ama dahili gps hangi uygulamalar ile kullanılıyor?Haritalar vs de çalışmıyor diye birşeyler okudum net durumu nedir?Birde bisiklet süren var mı aranızda strava gibi uygulamalar entegre ediliyormu yada benzer uygulama var mı?Son olarak saatle yüzeniniz var mı?:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mali76

İşte bu saat samsung telefonlarla çok işlevsel çalışıyor ben iphonela kullanıyorum keşke iphonelada full fonksiyonel olsaydı. iphonedan da vazgeçemiyorum malesef

Hocam ben de iPhone kullanıyorum ve birkaç güne kadar bu saati almayı düşünüyorum. Apple Watch şekil itibariyle bana hitap etmiyor. Gear S3 iPhone ile kullanılırken sizce eksikleri çok hissedilebilir seviyede mi almalı mıyım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Benim açımdan sanat eseri gibi oldu.Yeni kayışlarım geldi

Saat yüzü nedir

kayış ı nerden aldınız acaba bende classic modeli var da hoşuma gitti ve hoş duracağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

İşte bu saat samsung telefonlarla çok işlevsel çalışıyor ben iphonela kullanıyorum keşke iphonelada full fonksiyonel olsaydı. iphonedan da vazgeçemiyorum malesef

Hocam ben de iPhone kullanıyorum ve birkaç güne kadar bu saati almayı düşünüyorum. Apple Watch şekil itibariyle bana hitap etmiyor. Gear S3 iPhone ile kullanılırken sizce eksikleri çok hissedilebilir seviyede mi almalı mıyım?

Tereddüt etmeden alın çok şık bir saat özellikle frontier modelini al. Yeni zamlarla beş para etmez apple watch 1800 lira olmuşken hiç düşünmeden alın gerçek saatten hiçbir farkı yok kimse akıllı saat olduğunu bile anlamıyor o kadarki mekanik saati anddırıyor apple watch yanında oyuncak saat gibi duruyor iphonelada çok stabil çalışıyor ücretsiz saat arayüzlerini bile yükleyebiliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.