Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.watchfaces.be/ sitesindeki birkaç tasarımı denedim, hiçbirinde AOD desteği yok. Şile Design tasarımlarını daha önce denemiştim, saatte canlı durmuyorlar ve çok fazla şarj yiyor.

Bilginize,
  • .Heisenberg. kullanıcısına yanıt
    ben bu videoyu ve türkçe anlatımı önceki mesajlarımda paylaşmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastic_angel

Dikkatsizliğimden görmemişim, uğraştırdı beni :)
  • Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Bu da benden olsun
  • Arkadaşlar iphonedaki müzikleri saatten nasıl dinleyebiliriz.

Bu arada gear uygulamasından saat indiremiyorum. uygulama yüklenemedi hatası veriyor.

Gear watch designer ile de bağlantı kuramadım. wifi bağladım, debugging açtım, ip alıyor ama yinede program saati görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 13 Ocak 2017; 11:50:18 >
  • srfdrd3555 kullanıcısına yanıt
    Görüntü çok güzel ne var ne yok saate attım :) Saate gönderirken hata alıyorsanız Always on state ---->>> low ve high bit seçeneklerini kaldırın ve saate gönderin sorunsuz yükleyecektir daha sonra sadece high color ı seçip tekrar gönderin. En azından ben bu şekilde yüklemeyi başardım.
  • Gear s2 modeline göre Samsung çok yol aldı bu saatte. Youtube da incelemeleri de var hala izlemeyen varsa örnek bşr link ekliyorum izleyebilir.

Teknolagyoutube
    Samsung Gear S3 Frontier İnceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=od4VRjMl48c

• mali76 kullanıcısına yanıt
    bu temayı nereden temin edebilirim ? ayrıca tavuk yemleniyormu? orjinali gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

bu temayı nereden temin edebilirim ? ayrıca tavuk yemleniyormu? orjinali gibi :)

Aynen yemleniyor :) gear store den ucretsiz bulmustum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrumtolga

Gear s2 modeline göre Samsung çok yol aldı bu saatte. Youtube da incelemeleri de var hala izlemeyen varsa örnek bşr link ekliyorum izleyebilir.

Teknolagyoutube
    Samsung Gear S3 Frontier İnceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=od4VRjMl48c

S2 ile S3 arasında kayda değer fark yok o kadar. Yazılım desteği ile belki olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

quote:

Ben hala göremedim anlatımı. link verebilir misin tekrar bulduysan??
  • quote:

Orijinalden alıntı: koxalbuyuk

quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

quote:

Ben hala göremedim anlatımı. link verebilir misin tekrar bulduysan??

Arkadaşınkini görmedim, vermiş olduğum youtube linkinde anlatılıyor .
  • projist kullanıcısına yanıt
    Farklar: boyutu daha büyük, dahili GPS var, ve her nakadar bazıları gereksiz görsede bazen çok işe yarayan konuşma özelliği var. Ama en büyük hayal kırıklığı sen git bu kadar şey koy bir pusula koyma oldu bende. Nasıkl olurda o özelliği eklemezler aklım almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbuji

Farklar: boyutu daha büyük, dahili GPS var, ve her nakadar bazıları gereksiz görsede bazen çok işe yarayan konuşma özelliği var. Ama en büyük hayal kırıklığı sen git bu kadar şey koy bir pusula koyma oldu bende. Nasıkl olurda o özelliği eklemezler aklım almıyor.

Bana da gereksiz gelen konuşma özelliği çok işime yariyor.

Ornegin arabada cebimden cikarmiyorum telefonu.

Ornegin evde o an başka odadayim, ugrasmiyorum telefonu bulmakla.

Bu arada pusula işini nasil çözeriz?
  • S2 ile s3 arasında bence dağlar kadar fark var. Bütün ekstra donanımları bırakın sırf pil ve şekli bile yeter. S2 yanında oyuncak gibi.
  • Arkadaşlar telefondaki müziklerin listesi gözükmüyor mu?
    İsteğim parçayı çalamıyormuyuz
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Hayır maalesef.
  • Amazon.de üzerinden aldığım 6 lı paket ve sütlü kahve renginde ki tek üründe aynı şekilde kokuyor maalesef.

Amazon.de de bir yorumda satıcı ile yazışan birine verilen cevap, sirkeli sıcak su ve gibi cevaplar olmuş ve alan kişi iade ediyorum demiş.

Hala hiç birini denemedim ve sanırım paketinden çıkarıp havalandıracağım öncelikle ama geçeceğini de pek sanmıyorum.

Saygılarımla...
  • S7 ile kullanan var mı acaba?Bluetooth ile aktif şekilde bağlı olduğunda telefon sarjına etkisi nasıl?Birde samsung bayisinde taktım koluma ama saat kolumda hep bi sola doğru kayma yaptı kordonu bir delik ileri alınca çok sıkıyor,bir delik geri alınca sola doğru kayıyor düz durmuyor.Bundan önce kullandığım hiçbir saatte böyle olmamıştı.Kordonlarda bi orantısızlık mı var anlamadım gitti.
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Uzunda da kısa kayışta da saat 12 yönüne doğru bir gidiş bende de mevcut.

Ve yine aynı şekilde bir delik daraltsam sıkıyor, bir delik boşlasam bu seferde gevşek kalıyor.

İlginç bir durum.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.