Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela suan ios ile birlikte kullanmaya basladim. Gece yatarken koluma takip ekran gece acilmasin diye rahatsiz etme modu ile yatiyorum. 7-8 saat uyuyorum ve sabah kalktigimda son iki gundur yuzde 20 gitmis oluyor. Settings olarak aod kapali, parlaklik 5, wifi oto, kalp oto, gps kapali. Gerci settingslerin cok onemi yok diye dusunuyorum cunku bu giden yuzde 20 rahatsiz etme modunda 7-8 saatte gidiyor.

Isin garibi note 4 ile ilk kullanmaya basladigimda da geceleri ayni sekilde sarjim gidiyordu sonradan toplamisti kendini. En son ios a gecmeden note 4 ile kullanirken gece 7-8 saat araliginda rahatsiz etme modunda yuzde 4-5 gidiyordu.

Benim beklentim 1 gunu cikarsin yeter kafasinda oldugundan cok sikayet etmiyorum aslinda ama burada insanlarin 2-3 gun performanslarini gorunce nasil yani diyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srfdrd3555

quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

Watchmaster programını kurup 19 liraya pro ya yükseltin. 270 tane face var. En az 30 tanesi cidden şık ve kaliteli. Ayrıca bir çok face de renk ve AOD seçenekleri değiştirilebiliyor. Bütün modellerde full AOD seçeneği de var.

Velhasıl 1300 lira verip aldığınız saate bi zahmet 20-30 liralık face veya uygulama alıverin de keyifle kullanın.

Yani satin alinca içinde ki tüm saatler ücretsiz mi oluyor?

Evet uygulamadaki tam 274 tane face ücretsiz oluyor. Her hafta yani faceler ekliyorlar hemde.
  • Müthiş bi site buldum harika faceler var kaçırmayın derim

www.watchfaces.be
  • mali76 kullanıcısına yanıt
    Bunlar nasil saate aktariliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali76

Müthiş bi site buldum harika faceler var kaçırmayın derim

www.watchfaces.be

işte gerçek arayüz bunlar

Site çok iyi ben ne olur ne olmaz tüm siteyi indireceğim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paylaşıldımı bilmiyorum ama bizim türklerin yaptıkları şahane tasarımlar var teseadüfen buldum :)

Google+ da Watch Face Pros siteleri;

www.siledesign.com
    ŞİLE DESIGN
    http://www.siledesign.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

www.watchfaces.be

Ben hepsini indirdim bile :)

• Sitenin programini da indirdim. Saati tanittim vs. Yükle dediğimde hata veriyor yuzde15 falan filan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

www.watchfaces.be

Ben hepsini indirdim bile :)

http://www.watchfaces.be/faces/

Buradan daha kolay ulaşabilirsiniz

arkadasa link. icin tesekkurler

• Saate yükleyebilen var mı acaba?
  • *.gwd uzantılı olanlar samsung watch design programı ile bilgisayardan saate gönderilebiliyor . . .
  • Yeni kolçağım gekSamsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]di. Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• Yalnız bu kolçağın bervat bir kokusu var alan kullanan arkadaşlar geçiyormu koku acaba
  • link için teşekkürler fakat pixel ratio %15 olmalı diyor ve saate yüklemiyor. Bir yerden ayar mı yapmamız gerekli?
  • tamamdır hallettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

tamamdır hallettim :)

Görüntü nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

tamamdır hallettim :)

Nasil hallettin hocam. Ayni durum var. Ekran resmi atabilir misin
  • Arkadaşlar bu yüklediğimiz saat şekillerini hangi dosyaya atacağız. çünkü direk görünmüyorlar. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

Bu saati turkcell kampanyası ile alan varmı? 411 lira indirim var deniyor? Eğer alan varsa saatin faturasında ne kadar yazıyor ücret? Kontratlı olduğu için merak ettim

36 ay varan taksit diyor gear s5 çıktıgında hala s3 parası ödüyor olucaksınız

Sahibinden.com adresinde bu saati turkcell den kampanyalı alıp satanlar var, sıfır saatlere 1000-1100 civarı istiyorlar, ama faturalarında ne kadar yazıyor onu merak ettim. Eğer faturada 900 lira civarı bir fiyat yazıyorsa buradaki bir kaç telefoncuyu gezip siz kampanyalı alın bana nakit 1000 liraya satın diyecektim :)

• gwd uzantılı watchface leri saate designer programı ile yüklemeyi başardım :) yapamayanlar için youtube da videousu var .https://www.youtube.com/watch?v=GrgWCO-dS9I
    Geldik şimdi şu watchface i bulmaya , ben iphone da kullandığım için bizim mağzada malesef yok. Bu saatin watcface ini bulan gören varsa haber versin :)

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.