Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios için resmi gear uygulaması geldi gelmesine ama biraz önce evdeki lg g4 ile bağladım saati. Gerçekten androidle kullanılması gereken bir cihazmış yeni anladım. Tamam bildirim vs sorunsuz ama android platformdaki app nin zenginliği ve ergonomisi bambaşkaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

Ve sonunda iphone kullananlar gear s resmi uygulama geldi.
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Gear fit yazıyor omu ?

Nerde kardeşim yok

• Sizin Note 4 'ünüzde marshmalow mu yüklüdür. Birde son gear uygulaması mı? ( Sanırım daha önce Gear S2 de kullanılan gear manager da mevcut)
  • Teomete T kullanıcısına yanıt
    6.0.1 marsmalowmu oluyır en son sürüm rootlu. Ama rootlamdanda sorun yoktu.
  • Ios uygulaması. Sanırım tr de appstore da yok hala.

App Store
    ‎Samsung Galaxy Watch (Gear S)
    https://appsto.re/it/R6mMcb.i

Ayrıca resmi uygulama ama sızıntı beta ile pek bir farkı yok. Fazladan bataryayı felan yüzde olarak gösteriyor ama androiddeki;
    -gear market
    -uzak bağlantı
    -acil çağrı vs gibi özellikler yine yok.
    Bana göre tek fark appstore dan indirebilmek oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncnk -- 7 Ocak 2017; 22:47:17 >

Ben de note 4 ile kullanıyorum, şimdi siz bahsedince denedim, bluetoothu açınca kendi bağlandı, koydum telefonu bir 5-6 metre uzaklaştım arada baya da bir engel de vardı koptu bağlantı, sonra odaya geri dönerken bağlanması 5sn sürdü, ben de problem yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msy2012 -- 8 Ocak 2017; 7:44:54 >
  • Çekim mesafesi gear s2' ye göre çok düşük. Sebebini anlamış değilim.
  • Otomatik bağlanma ile ilgili aşağıda ki gibi işlermler yaptım. Kapsama alıanından çıktım bağlantı kesildi. tekrar girdim otomatik bağlandı.

Bu sürekli bir çözüm müdür denemedem bilemem ama ilk defa otomatik bağlandı bilginize.

Kaynak:
    Teknoloji ve Mobil Yaşam Rehberi
    Samsung Gear S3 Bağlantı Kopma Sorunu ve Çözümü - Teknoloji ve Mobil Yaşam Rehberi
    http://www.cepseyir.com/samsung-gear-s3-baglanti-kopma-sorunu-cozumu-22321.html

Cihaz Oturumunu Kapatmak
    Daha önceki saat ailelerinde yaşanan bağlantı sorunlarının çözümlerinde kullanılan bir öneri. Gear S3 ailesi için de sunuyoruz.

Ayarlar sekmesi altından Hesaplar sekmesine giriş yapıyoruz ve Samsung Account seçeneğine giriyoruz.

Buradan Google hesabınıza ait e-mail adresine giriş yapıyor ve profil kısmına girerek mail şifremizi giriyoruz.

Daha sonrasında Bilgiler – Güvenlik sekmesi altından AKILLI SAAT SM-R760 yazan aygıtı seçerek Oturumu Kapat diyoruz.

Cihazı tamamen kaldırıp daha sonrasında yeniden Cihaz Kurulumunu sağlayarak Gear S3 Akıllı Saat ailesine bağlantı yapıyoruz.

Samsung Gear S3 Bluetooth Bağlantı Ayarları
    Cihazınız üzerinden Ayarlar sekmesine girin. Bağlantı Ayarları kısmında Yakındaki Cihazı Tarama seçeneğini Kapalı konuma getirin.

Bluetooth Bağlantısını kapatıp yeniden açın ve Gear S3 Akıllı Saat ailesini yeniden eşleştirin.

Bu işlem size geçici bir çözüm sunacaktır. Bu işlem sonrasında Saat ile Telefon arasında bağlantı kopması durumunda eşleştirmeyi Manuel Yapma gibi bir durum karşınıza çıkabilir.

Ayrıca bir 3 kere mesafeden dolayı kopma yaşadım bugğn.

2 sinde bağlandı 1 inde bağlanmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miorled -- 8 Ocak 2017; 17:56:54 >

• Benimde note4 var. Denedim şimdi. Mesafeden dolayı bağlantı kesilip tekrar menzile girince otomatik bağlanıyor. Benim tavsiyem telefondaki gear uygulamasını kaldırıp yeniden kurmak. Birde saate bir güncelleme gelmişti ilk aldığımda. O güncelleme bu problemi çözmek içindi diye biliyorum
    Ayni cozum asamalarini ben de uyguladim. Hatta teknik servis olarak da ayni yere goturdum. Cozum hala yok! Ancak birsey farkettim. Telefon desen kilidim saat bagliyken kapali durumda ayarladim yani deseni cizmeden telefonu acabiliyorum.boyle bir ayar mevcut samsungda. Bluetooth kapsama alanindan cikip tekrar baglanmaya calistiginda saat baglanmiyor ancak desen kilidi hala devre disi durumunda oluyor yani deseni cizmeden hala giris yapabiliyorum. Yani telefon saate bagliyim diyor ancak saat bagli degilim diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocalali

Ayni cozum asamalarini ben de uyguladim. Hatta teknik servis olarak da ayni yere goturdum. Cozum hala yok! Ancak birsey farkettim. Telefon desen kilidim saat bagliyken kapali durumda ayarladim yani deseni cizmeden telefonu acabiliyorum.boyle bir ayar mevcut samsungda. Bluetooth kapsama alanindan cikip tekrar baglanmaya calistiginda saat baglanmiyor ancak desen kilidi hala devre disi durumunda oluyor yani deseni cizmeden hala giris yapabiliyorum. Yani telefon saate bagliyim diyor ancak saat bagli degilim diyor.

Bence önemli bir nokta yakalamışsınız. Umarım çözülür bu konu. Sanırım 3--4 kişi var bu sorundan muzdarip.
  • Samsung pay ozelligi tr de kullanim disi miydi ???
  • Revolutions kullanıcısına yanıt
    Maalesef şu anda kullanım dışı.

Umarım akıbeti S Voice gibi olmaz.

Saygılarımla...
  • Gear s3 Frontier modelinin 1000 lira seviyelerine düşmesine sizce ne kadar vardır, bir fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 9 Ocak 2017; 12:26:23 >
  • Konyahmet kullanıcısına yanıt
    Dolar böyle devam ederse 2.000 seviyesine alırız artık.
  • Buda benim alet. Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• Boratc B kullanıcısına yanıt
    kordonu nerden aldiniz hocam, guzel olmus
  • Bu arada iphone ile kullananlar arama geldiğinde saatten konuşabiliyormusunuz
  • muhammet_89 kullanıcısına yanıt
    Denk geldide aldım hocam istanbul pendikte bir saatçiye girdim kayış varmı dedim yok dedi o arada orada toptancısıda bulunuyormuş bende var dedi getir bakayım dedi bir kaç model getirdi bunu beğendim ve aldım 120 tl verdim ama değdi çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali76

Bu arada iphone ile kullananlar arama geldiğinde saatten konuşabiliyormusunuz

Evet
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.