Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Bugün öyle bir inceleme fırsatım oldu saati. Çok güzel olmuş. Kadranı da büyük. Gear 2 gibi ufacık değil. İphone ile de ykın zamanda çalışacak dedi orada ki yetkili. Öyle olursa almayı düşünebilirim. Çok hoşuma gitti.

İphone ile kullanabilirsin saati, ben 6s ile kullanıyorum, çok memnunum.

peki samsung gear uygulamasını nereden indirdin?
    ve ayrıca telefonun şarjına çok etkisi oluyor mu saatin? bilgi verebilir misin?

ayrıca google da arama yaparsan , gerekli bilgiler mevcut. Telefonun şarjı bluetooth ile veri aktarımı olduğu için ister istemez düşüş var, ama çok değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: radonk

Arkadaşlar watchmaker veya watchmaster programlarinda aod ayarlanabiliyormu byoksa designer prograni gibi %15 pixel oranina mi takiliyor

Aod icin ayri kisisellestirme var sikinti olmuyor
  • radonk kullanıcısına yanıt
    %15 oran koymalarının sebebi 15 değilse bile belli bir orandan sonra ADO Ekranındayken saat donup kalıyor. 1.2.1 beta sürümü %15 aramıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar saati yeni aldım ikidir kendi kendini resetliyor anlamadım lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali76

Arkadaşlar saati yeni aldım ikidir kendi kendini resetliyor anlamadım lütfen yardım edin

Fabrika ayarlarina döndürün 1 kere
  • E resetleyince zaten fabrika ayarlarına dönmüyormu
  • frontier modelini aldım ve iphone 6 plus ile kullanıyorum şu ana kadar memnunum.

yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor. gece sonunda %20-35 arası şarja koyuyorum.
  • Ya anlamadım gitti saat her 2-3 saatte bir kendi kendine reset atıyor. Hafif sıfırlama gerçekleştiriliyor diyor resete geçiyor
  • iphone ile kullanıyorum. Bu sorunla karşılaşan yokmu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali76

iphone ile kullanıyorum. Bu sorunla karşılaşan yokmu hiç

Güç tuşu basılı kalmış olabilir mi?
  • S3 gear ın tabletler ile uyumu yok. Birkaç tabletle ve farklı birkaç s3 gear cihazı ile bu durumu test ettim ve sonuç alamadım. Ben de samsung müşteri hizmetlerine mail atıp bu durumu protesto ettim :) elinde tableti olupta tabletine bağlamak için bu cihazı almak isteyen olursa diye bildirmek istedim. Sizlerden ricam samsung üşteri hizmetlerine birer mail atıp, bu durumu herkesin itiraz etmesi ve güncelleme istemesi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, Gear S3 akıllı saat aldım ve forumda bazı arkadaşlarında benzer problemden muzdarip olduğu kendi deneyimlerimi aktarmak istiyorum.

Note 4 telefonum ile Gear s3 saati bir biri ile eşleştirip kuruyorum ve bluetooth kapsamı alanında her hangi bir kopma olmuyor buraya kadar her şey normal ancak ne zaman bluetooh kapsamı alanından çıkıp tekrar telefona yaklaştığımda saat ile tel arasında BLUETOOH OTOMATİK BAĞLANMIYOR.
    Bu durumda telefon ile bluetooh ayarını tıklıyorum neden bağlanmıyor diye ve telin bluetooh cihazları içinde benim saatin ismi ile aynı ancak sonunda LE ile biten başka bir aygıt tespit ediyor. ( Bununda neden kaynaklandığı bilemiyorum, otomatik bağlanan kişilerde de böyle bir durum var mı merak ediyorum) Hatta bu sonu LE ile biten yeni aygıtı da telefonumla eşleştiriyorum ve problemi gene devam ediyor.

Bu sorunu çözebilmek adına yapmış olduğum işlemleri sizlerle de paylaşayim;

1- Note 4 telefonumu fabrika ayarlarına tekrar döndürmek.
    Maaledef işe yaramadı aynı sıkıntılar devam etti.

2- Gear S3 saati birçok kez fabrika ayarlarına çevirmek.
    Maaledef işe yaramadı aynı sıkıntılar devam etti.

3- Samsung Teknik servisi götürmek.
    Ankara Libya caddesindeki servise götürdüm, saati verdim sorunu anlattım, 2 saat sonra aradılar saatin bişeyi yok diye. Gittim ne yaptınız dedim, benim yapmış olduğum saatten fabrika ayarlarına yeniden çevirip verdiler. ve Saatle ilgili yeterli bilgilerininin olmadığını eğitimlerinin verileceğini ve serviste bile kıyaslayabilecekleri Gear S3 ten olmadığını söylediler.) Saati geri aldım geldim.

4- Note 4 uygulama yönetici, Bluetooth Paylaşım cache temzilemesi yaptım.
    Bu işlemi yapınca tel bluetooh bağlantısı koptuğunda kendi bağlanıyor ama bir süre sonra gene aynı problem tekrar etmeye başlıyor.

Yazılım olarak Marshmallow yüklüdür. Tel rootlu değildir.

Bu konuda benzer problemler yaşayanlar veya bu durumu çözebilen var ise cevaplandırırsa sevinirim.

• Iphone se ile kullandığım halde bahsettiğiniz bluetooth sorununu yaşamadım. Uzaklaşıp yakınlaşınca otomatik tekrar eşleşiyor. Belki de bluetooth nesil farkından dolayıdır. (Note 4.0 ipse 4.2) Le olarak iphonada da görünüyor; sanırım konuşma yapabilmek için le eşlenmiş olması gerekiyor. Bluetooth versiyonu daha yeni bir cihazla denemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncnk -- 7 Ocak 2017; 18:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

Iphone se ile kullandığım halde bahsettiğiniz bluetooth sorununu yaşamadım. Uzaklaşıp yakınlaşınca otomatik tekrar eşleşiyor. Belki de bluetooth nesil farkından dolayıdır. (Note 4.0 ipse 4.2) Le olarak iphonada da görünüyor; sanırım konuşma yapabilmek için le eşlenmiş olması gerekiyor. Bluetooth versiyonu daha yeni bir cihazla denemenizi tavsiye ederim.

S7 edge kullanıyorum nemde de otomatik bağlanmıyor.
  • Benim Note 4 cihazım yeniden bağlanmada hiç sorun yok. Sadece kopma mesafesi çok az.
  • Ve sonunda iphone kullananlar gear s resmi uygulama geldi.
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncnk -- 7 Ocak 2017; 19:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhncnk

Ve sonunda iphone kullananlar gear s resmi uygulama geldi.
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Gear fit yazıyor omu ?
  • Hayır s olan
  • S7 klasik var, saat S3 Frontier.

Hic oto baglanamama olayi ile karsilasmadim simdiye kadar. Jaybirds kulakliklarla kullaniyorum. Telefounun BT'sini acinca ikisi de baglaniyor otomatik olarak.
  • Şu edge otamatik baglanmiyor bende de. Android nougat 7 beta yüklü
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.