Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

quote:

Orijinalden alıntı: mali76

Bu arada iphone ile kullananlar arama geldiğinde saatten konuşabiliyormusunuz

Evet

Özel bi ayarı varmı bende olmuyorda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

quote:

Bu arada iphone ile kullananlar arama geldiğinde saatten konuşabiliyormusunuz

Evet

Özel bi ayarı varmı bende olmuyorda

Telefondan arama yapmaya çalıştığında , tekrar bluetooth bağlantısı yapın diyor, o anda tekrar telefondan bluetooth ayarlarına girip ikinci bir bağlantı yapmanız gerekiyor. Saat için iki bağlantı olacak .
  • Çok teşekkürler hallettim sonunda
  • Eyvallah kardeşim, bende zar zor bulmuştum:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem note 4 hem 7 plus kullanıyorum. Saat kesinlikle Samsung ile güzel

Bu arada pil olayı ile ilgili sayfalarca yazı var fakat bence saatin pil olayı garip Cihazı ilk aldığımda 2-3 hafta boyunca normal kullanım ve konum falan kapalı parlaklık 5 olarak ayarlı şekilde gün sonunda eve geldiğimde %30-40 sarj kalıyordu. Uyku takibi yaptırdığım için her akşam eve gelince şarja koyup yatmadan önce dolu hal ile alıyorum.

Şu son zamanlarda kullanımımda ve saat şeklimde hiç bir değişiklik olmamasına rağmen akşam eve geldiğimde %75 - %80 görüyorum. Hatta bunu görüp 2 gün 18 saat gibi bir kullanım sonrasında 35- %40 gibi bir rakam gördüm.

Official uygulamanın çıkması sonrasında son 2 gündür 7 plus ile kullanayım diye niyetlendim ama aynı mod kullanım ile eve geldiğimde %35 - 40 olarak görüyorum şarjı. Cihazın pili ya nazlı ya da ben şeyleri atlıyorum

• smtknc kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı mesela pazartesi sabah şarjdan alıyorum. Aod hariç herşey açık parlaklık 6 da. Sadece bildirimleri alıyorum müzik konuşma yapmıyorum. 3. Gün akşamı yani çarşamba yüzde 30 ile falan eve geliyorum.
  • Bu saati turkcell kampanyası ile alan varmı? 411 lira indirim var deniyor? Eğer alan varsa saatin faturasında ne kadar yazıyor ücret? Kontratlı olduğu için merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

Bu saati turkcell kampanyası ile alan varmı? 411 lira indirim var deniyor? Eğer alan varsa saatin faturasında ne kadar yazıyor ücret? Kontratlı olduğu için merak ettim

36 ay varan taksit diyor gear s5 çıktıgında hala s3 parası ödüyor olucaksınız

• En sevdiğim spor modellerimSamsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• bir iki tane dışında adam gibi bir face yok henüz. şu gösterdiklerin bile küçükken bakkallarda çarkıfelek ile satılan hediye saatlere benziyor. Saate cuk oturan , pili sömürmeyen ve AOD desteği olan bir face henüz çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plastic_angel -- 10 Ocak 2017; 15:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastic_angel

bir iki tane dışında adam gibi bir face yok henüz. şu gösterdiklerin bile küçükken bakkallarda çarkıfelek ile satılan hediye saatlere benziyor. Saate cuk oturan , pili sömürmeyen ve AOD desteği olan bir face henüz çıkmadı.

Çok abartmışsın bence çok şık arayüzler var bunlarda canlı çok daha şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

En sevdiğim spor modellerimSamsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

Sağdaki model şu an favorim.AOD özelliğinde de gayet güzel

• Çok fazla ücretli saat şekli var malesef.
  • Kimse kimseyi kandırmasın. Çocuk işi bun faceler.
    Lafım galaxystore daki ücretsiz olanlara + kişisel tasarlananlara. AOD desteği olmadığı gibi pili 9-10 saatte bitiriyor.
    Ücretlilerden banane. :)
  • appstoreda çıkan ios sürümünde spotifty uygulaması hala yok sanırım demi?
  • CanerAlpaslan kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastic_angel P kullanıcısına yanıt
    O zaman tavsiyem arabayı satıp rolex almanız tek arayüz ama çok şıktır.
  • Watchmaster programını kurup 19 liraya pro ya yükseltin. 270 tane face var. En az 30 tanesi cidden şık ve kaliteli. Ayrıca bir çok face de renk ve AOD seçenekleri değiştirilebiliyor. Bütün modellerde full AOD seçeneği de var.

Velhasıl 1300 lira verip aldığınız saate bi zahmet 20-30 liralık face veya uygulama alıverin de keyifle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

Watchmaster programını kurup 19 liraya pro ya yükseltin. 270 tane face var. En az 30 tanesi cidden şık ve kaliteli. Ayrıca bir çok face de renk ve AOD seçenekleri değiştirilebiliyor. Bütün modellerde full AOD seçeneği de var.

Velhasıl 1300 lira verip aldığınız saate bi zahmet 20-30 liralık face veya uygulama alıverin de keyifle kullanın.

Yani satin alinca içinde ki tüm saatler ücretsiz mi oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.