Şimdi Ara

Samsung Genel Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hocam konuyu yeni acmisken bende ilk sorumu sorayim. Android cihazlarda android surume gore her sarj bataryayi sarj etmiyor. Bunun nedeni nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olkacan

Hocam konuyu yeni acmisken bende ilk sorumu sorayim. Android cihazlarda android surume gore her sarj bataryayi sarj etmiyor. Bunun nedeni nedir ?

Bence soru bataryada yada telofondadir . Servisi varsa goturun . Android surumu butun cihazlarin ayni cinsden jarz aleti hepsi aynidir . Sadece marka ve kalitesi . Degisiktir. Sorun bataryadadir ya da telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratcan Selcuk

quote:

Orijinalden alıntı: Olkacan

Hocam konuyu yeni acmisken bende ilk sorumu sorayim. Android cihazlarda android surume gore her sarj bataryayi sarj etmiyor. Bunun nedeni nedir ?

Bence soru bataryada yada telofondadir . Servisi varsa goturun . Android surumu butun cihazlarin ayni cinsden jarz aleti hepsi aynidir . Sadece marka ve kalitesi . Degisiktir. Sorun bataryadadir ya da telefonda

Alıntıları Göster
    Sarj Aletın Usb Lıyse Bozuk Olabılır . Bataryanı Kontrol Et Sısme Yapmıs Mı Dıye AnaKartında Kısa Devre Varmı Yok Mu Dıye Ölctür ... Sarj Suresı Kısaysa Sarjı Ne Ölcude Harcadıgına Bak Ayarlardan .. Android Cıhazların Cogu Sarj Aletı Aynı Gıbı Gozuksede Aynı Degıldır Voltaj Farkı Var . S4 Le S3 Sarjını Kullanamasın Cıhaza Zarar Verır . ModelıneGore Sarj Aletı Kullan SAMSUNG TEKNIK SERVİSTE Calısıyorum . Bılgınız Olsun Sorularınız Varsa Yardımcı Olmaya Calısırım

• Hocam bnde samsung kullanıyorum teli jarja takdgm an ram gitgide yukarı çıkıyor 200 kullanyrsa 290lara ckıyor nedendir bilginz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceymıns

Sarj Aletın Usb Lıyse Bozuk Olabılır . Bataryanı Kontrol Et Sısme Yapmıs Mı Dıye AnaKartında Kısa Devre Varmı Yok Mu Dıye Ölctür ... Sarj Suresı Kısaysa Sarjı Ne Ölcude Harcadıgına Bak Ayarlardan .. Android Cıhazların Cogu Sarj Aletı Aynı Gıbı Gozuksede Aynı Degıldır Voltaj Farkı Var . S4 Le S3 Sarjını Kullanamasın Cıhaza Zarar Verır . ModelıneGore Sarj Aletı Kullan SAMSUNG TEKNIK SERVİSTE Calısıyorum . Bılgınız Olsun Sorularınız Varsa Yardımcı Olmaya Calısırım

Alıntıları Göster
    benim telefonumda kısa süre önce 4.3 güncellemesini alınca şarj süresi bariz uzamaya başlamıştı. Wipe atınca düzeldi. Şimdi 1.5 - 2 saat arasında şarj oluyor sıkıntı kalmadı.

• musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    Hocam wipe atnca bütün herşey siliniyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

pakey ayrıştırma hatasını bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Hocam bnde samsung kullanıyorum teli jarja takdgm an ram gitgide yukarı çıkıyor 200 kullanyrsa 290lara ckıyor nedendir bilginz varmı

Dostum google playden clean master indir telefonun ram ve daha hizli calisir. Hem ram daha fazla aciklik birakir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Evet dostum muhtemellen silinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

daha yüksek android sürümü gerektiren bir uygulamadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak144

quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

daha yüksek android sürümü gerektiren bir uygulamadır.

Alıntıları Göster
    Wipe atınca herşey silinir

@Nuri2788

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 12 Şubat 2014; 22:55:29 >
  • Kardesım Sarj Aletınde Sorun Oldugunu Sanmıyorum Yınede Kontrollerını Yap . Yazılımsal Kaynaklıdır Clean Master Fln Tavsıye Etmıyorum Ek Yazılımlar Kullanma Cıhazda
  • Hocam öneriniz nedir
  • Arkadaşlar yabancı dizileri takip ediyorum uzun zamandır . Galaxy s4üm var rahatça kullanıyorum fakat bazen bu flash player videoları açmıyordu . Bendd araştırdım baktım orda flash player yükleyin diyordu söylediği yerden en son sürümü yükledim fakat chrome tamamen gitti lol streamı izleyecektim ilk defa flash player hatası verdi nasıl çözeceğim eski haline gelmesini nasıl sağlayacağım mozilla falan çalışıyor ama ben öncedende chrome kullanıyordum devam etmek istiyorum
  • Samsungun Orjınal Yazılımı Orjınal Sarj Aletı Sorunu Cozecektır Ek Uygulamalar Kullanmana Gerek Yok Zaten Orjınal Yazılımında Korumalar Mevcur Gırıdıgın Uygulamaları HOME Tusuna Basılı Tutarak Ordan Istedıgın Uygulamayı Kapatabılıyorun ( Gorev Yonetıcısı ) Clean Master Otamatık Temızlıyo Hepsını Arka Planda Calısanları Fln Gerek ok Yanı Oda Yazılıma Zarar Verır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekilsiz

Samsungun Orjınal Yazılımı Orjınal Sarj Aletı Sorunu Cozecektır Ek Uygulamalar Kullanmana Gerek Yok Zaten Orjınal Yazılımında Korumalar Mevcur Gırıdıgın Uygulamaları HOME Tusuna Basılı Tutarak Ordan Istedıgın Uygulamayı Kapatabılıyorun ( Gorev Yonetıcısı ) Clean Master Otamatık Temızlıyo Hepsını Arka Planda Calısanları Fln Gerek ok Yanı Oda Yazılıma Zarar Verır

Hocam clean master dunya capinda bilinmis ve tavsiye edilen bi uygulama hic bir sekilde telefona zarar vermez arti ram tasarufu yapar verdiginiz bilgilere dikkat edin . Ve bununla birlikte ayarlar menusunden uygulama yoneticisinden onbelek islemini silmesi yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratcan Selcuk

quote:

Samsungun Orjınal Yazılımı Orjınal Sarj Aletı Sorunu Cozecektır Ek Uygulamalar Kullanmana Gerek Yok Zaten Orjınal Yazılımında Korumalar Mevcur Gırıdıgın Uygulamaları HOME Tusuna Basılı Tutarak Ordan Istedıgın Uygulamayı Kapatabılıyorun ( Gorev Yonetıcısı ) Clean Master Otamatık Temızlıyo Hepsını Arka Planda Calısanları Fln Gerek ok Yanı Oda Yazılıma Zarar Verır

Hocam clean master dunya capinda bilinmis ve tavsiye edilen bi uygulama hic bir sekilde telefona zarar vermez arti ram tasarufu yapar verdiginiz bilgilere dikkat edin . Ve bununla birlikte ayarlar menusunden uygulama yoneticisinden onbelek islemini silmesi yeterli olur.

Alıntıları Göster
    Clean Master Hakkında Arastırma Yap Tavsıyemdır Kardesım . Yazılıma Zarar Verır ;)

• quote:

Clean Master Hakkında Arastırma Yap Tavsıyemdır Kardesım . Yazılıma Zarar Verır ;)

Sadece gizli eklenti dosyalarina erisebilir oda izin istiyerek eger cihaz roomlu ise bende biliyorum zarar verir ama herhangibi bir telefona hic bir sekilde ne sisteme nede androide zarar vermez isterseniz clean master sitesinden genis capli arastirmasini yapin .
  • Bide bana yardım etseniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.