Şimdi Ara

Monster -GENEL KONU-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Death note'u ikinci kez bitirdikten sonra öğrendiğim harika bir anime arkadaşlar. Japon beyin cerrahının Almanyada yaşadığı olayları anlatıyor. Death note gibi paranormal ve sürükleyici detektif animesi sevenler için bulunmaz hint kumaşı 4 bölüm oldu izleyeli ve inanılmaz sardı. Özellikle ilk üç bölümde dr. Tenma'nın yaşadığı bunalımları resmen ben yaşamış gibi oldum hiç bu kadar etkileyen bir anime görmemiştim. İzleyenler lütfen spoiler vermeyin.

Animenin konusu için:http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=324

• Konusu ilgi çekici fakat çizimleri bana göre berbat.Bu yüzden listeye almaya bile gerek duymadım.
  • Çizimleri berbat mı? Aksine gayet iyi. İlgimi çekti listeye alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqac00

Konusu ilgi çekici fakat çizimleri bana göre berbat.Bu yüzden listeye almaya bile gerek duymadım.

Çizimleri biraz kaba fakat ilerleyen bölümlerde inanılmaz detaylı oluyor çizimleri konusunda önyargılı olma bence benim en sevdiğim yeri çizimleri. O yılların Almanyasını çok iyi yansıtmışlar.
  • Bu animeyi çizimleri kötü diye başlamayacak olan başlamasın zaten. Bi animeyi kaliteli yapanın çizimleri bi de oyunu kaliteli yapanın grafikleri olmadığını hala anlayamadı millet.

Neyse, en sevdiğim animelerdendir. Doğaüstü serilerden sıkılmışsanız, dedektiflikle aranız iyiyse kesinlikle başlayın. Ama aksiyon bulamazsınız, konu da aşırı akıcı değildir söyleyeyim.
  • Bi ara bakıcam güzel animeye benziyor
  • İlk bir kaç bölümü izlemiştim.Fakat devamını izleyemedim.Ama ilk izlenimlerim gayet olumluydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet güzel ve akıcı bir anime. Özellikle son bölümleri çok güzeldi.
  • Şu an 31. bölümdeyim acayip sardı günde 5 bölüm ardarda izliyorum her bölümün sonu lost gibi yeni soru işaretleri uyandırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: Doqac00

Konusu ilgi çekici fakat çizimleri bana göre berbat.Bu yüzden listeye almaya bile gerek duymadım.

Çizimleri biraz kaba fakat ilerleyen bölümlerde inanılmaz detaylı oluyor çizimleri konusunda önyargılı olma bence benim en sevdiğim yeri çizimleri. O yılların Almanyasını çok iyi yansıtmışlar.

Benim düşüncem "çizimleri kötü olan anime izlenmez." şeklinde değil.İzleyebilsem tabiki izlerim fakat çizimleri kötü olduğu zaman o animenin içine giremiyorum.Bendeki bir takıntı sanırım bu..Çizimi kötü bir anime izlerken sanki HD izleyebileceğim bir filmi 240px'de izliyormuşum gibi hissediyorum.Bu yüzden zevk alamıyorum.

• Bitirdim sonunda. Gerçekten mükemmeldi. İzlediğim en iyi anime diyebilirim.
  • Ben de uzun zamandır görüyordum bir türlü başlamamıştım indirmeye başladım şimdi.. Çizimler benim için önemli değil.. Çizimleri iyi olmayıp çok efsane olan seriler izledim hiç takmıyorum..
  • Çizimleri yüzünden bir animeyi es geçmek hiç mantıklı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası "çizimleri kötü" gibi anlamsız yorumlar yüzünden daha fazla bilinmesin istediğim animelerden biri Monster. Yapım içindeki Türk ögeleride oldukça iyi ve detaylı idi ...
  • Heryerde duyuyordum herkes övüyordu uzun bir seri imiş.
    Şimdilik ilginç gidiyor ve gerçekten ortada çok komplike bir olay olduğunu hissediyor insan.
    Bu arada çizimleri oldukça kaliteli herhalde bazıları diken saçlı dörtgen suratlı bilgisayar çizimlerine kaliteli gözüyle bakıyor halbuki bunun çizimlerinden resmen emek akıyor.
  • Gidip One Piece'nin çizimleri kötü ya da tarzı farklı desen bile anlarım ama Monster'ın çizimlerine kötü demek, özellikle seinen tarzında bu kadar ayrıntıl çizilen anime/manga'ya hakarettir.
  • 5 bölüm izledim bir şey anlamadım ya.
  • bölümlerin tamamının çevirisi yok galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.