Şimdi Ara

samsung gio 2.3.6 güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun itibariyle kies kullanarak gio yu 2.3.6 güncellemesi yapabilirsiniz

ben yapalı bir kaç saat oldu ilk izlenimlerim

* yazıların okunabilirliği artırılmış

* 2.3.3 te oluşan mesaj yazmadaki boşluğa tıklama sorunu düzeltilmiş

* son zamanlarda sürekli kitlenmeye başlayan telefonum daha rahat ve çok az farkedilsede bir miktar hızlanmış

*şarj konusunda umutluyum daha uzun gidecek gibi duruyor hala tam diş dolu gözüküyor :D

geri tuşunda takılma oluyordu halada oluyor belkı telefondan kaynaklanıyordur :P

• kardeş bende deniyorum güncellemeyi ama "the operation has timed out" yazısıyla karsılasıyorum. güncelleme yarım kalıyo. anlamadım gitti ne olabilir sence sebep
  • 2.3.3 kullaniyrm.

2.3.6 hakkinda daha fazla bilgi verebilecek var mi
  • 2.3.6 telefonu yavaşlatıyormuş diyorlar bunu 100 kişiden duydum ama bir tek siz hızlandırdı diyorsunuz garip.ben 2.3.3 kullanıyorum memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extenza

2.3.6 telefonu yavaşlatıyormuş diyorlar bunu 100 kişiden duydum ama bir tek siz hızlandırdı diyorsunuz garip.ben 2.3.3 kullanıyorum memnunum.

2.3.6 icin perfrmans guncellemesi cikacak diyolar bi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

quote:

Orijinalden alıntı: Extenza

2.3.6 telefonu yavaşlatıyormuş diyorlar bunu 100 kişiden duydum ama bir tek siz hızlandırdı diyorsunuz garip.ben 2.3.3 kullanıyorum memnunum.

2.3.6 icin perfrmans guncellemesi cikacak diyolar bi de

eğer çıkacaksa gücellemeyi düşünürüm.
  • kies hata veriyor güncelleme yapılmıyor:S "üretici yazılımı yükseltmesi çalıştırılamadı bilinmeyen bir hata oluştu" diyor kies güncel yeniden yükledim, telefon uçak modunda yüklenmiyor kies. odin demeyin nasıl yaparım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.fusion

kies hata veriyor güncelleme yapılmıyor:S "üretici yazılımı yükseltmesi çalıştırılamadı bilinmeyen bir hata oluştu" diyor kies güncel yeniden yükledim, telefon uçak modunda yüklenmiyor kies. odin demeyin nasıl yaparım?

hata verirken bir de hata kodu vermesi lazim.hata kodundan yola cikarak problemi ve cozumu bul

• quote:

quote:

kies hata veriyor güncelleme yapılmıyor:S "üretici yazılımı yükseltmesi çalıştırılamadı bilinmeyen bir hata oluştu" diyor kies güncel yeniden yükledim, telefon uçak modunda yüklenmiyor kies. odin demeyin nasıl yaparım?

hata verirken bir de hata kodu vermesi lazim.hata kodundan yola cikarak problemi ve cozumu bul

hata kodu falan vermiyor bilinmeyen bir hata oluştu diyor sadece. kod verse dediğini yapacak kadar düşünebilirim
  • Güncellemenin gelmesi Gio kullanıcıları için çok iyi olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

hata kodu falan vermiyor bilinmeyen bir hata oluştu diyor sadece. kod verse dediğini yapacak kadar düşünebilirim

iyi o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.