Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Korgeneral Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gltsryercan

Yahu aksesuar nerden alalım nexus 10 için

ben genelde e-bay yada aliexpress'e bakıyorum.
    USB+Kart okuyuculu Hub'ı ve kılıfı e-bay'den aldım. Ekran koruyucuyu aliexpress den.
    ama tabiki Türkiye'de de var. gittigidiyor'a filan bak mesela. generic şeyler bulunuyor. sırf bu ürün için parça türkiyede zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodge ram 2500

Arkadaşlar,

Cihaza Nexus media importer (NMI) kurulu ve OTG kablo üzerinden external hdd dock station bağlı durumda. DTS sesli 1080p mkv filmleri donanımsal hızlandırma+çözücü opsiyonuyla MX playerda çok rahatlıkla izleyebiliyorum. Yaşadığım ufak bir sıkıntı var. NMI içindeyken mkv dosyasına çalma komutu verdiğimde işi MX player devralıyor ancak altyazı dosyasını filmin bulunduğu folder'da olduğunu gösterebileceğim bir yer olmadığı için mecburen altyazı dosyasını tabletin içinde bir yere kopyalıyorum ve o şekilde MX player'da alt yazılı olarak izleyebiliyorum. MX player external HDD deki alt yazı dosyasını nasıl görebilir?

Nexus 10 aldım NMI Nexus Media İmporter kurdum , HDD yi taktım dosyalar gözüktü fakat MX player açiyorum ama DTS li ve LCD Tvde FULL Ekran izeleyemiyorum FFmpeg Codec ile çalıştırtırdıgımda mx player Filmi açmadan kapanıyor Default ayarlar ile Codec' siz açtıgımda çalışıyor ama DTS olmadan filmi 2 kanal oynatıyor .

Sen nasıl kurdun Mx playeri . ? DTS Codeci nasıl elde ettin ? ve nasıl kuruluyor ? nerden yükleriz ? .

TV de FULL ekran izleyebiliyormusun .? (full dediğim tam ekran olmuyor zoom yapsam bile kenarlarda siyah boşluklar kalıyor )

bende problem var yardımcı olurmusun ? YADA KONU İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLANLAR YARDIMINIZI BEKLİYORUM .

• quote:

Orijinalden alıntı: okanbyt

quote:

Orijinalden alıntı: dodge ram 2500

Arkadaşlar,

Cihaza Nexus media importer (NMI) kurulu ve OTG kablo üzerinden external hdd dock station bağlı durumda. DTS sesli 1080p mkv filmleri donanımsal hızlandırma+çözücü opsiyonuyla MX playerda çok rahatlıkla izleyebiliyorum. Yaşadığım ufak bir sıkıntı var. NMI içindeyken mkv dosyasına çalma komutu verdiğimde işi MX player devralıyor ancak altyazı dosyasını filmin bulunduğu folder'da olduğunu gösterebileceğim bir yer olmadığı için mecburen altyazı dosyasını tabletin içinde bir yere kopyalıyorum ve o şekilde MX player'da alt yazılı olarak izleyebiliyorum. MX player external HDD deki alt yazı dosyasını nasıl görebilir?

Nexus 10 aldım NMI Nexus Media İmporter kurdum , HDD yi taktım dosyalar gözüktü fakat MX player açiyorum ama DTS li ve LCD Tvde FULL Ekran izeleyemiyorum FFmpeg Codec ile çalıştırtırdıgımda mx player Filmi açmadan kapanıyor Default ayarlar ile Codec' siz açtıgımda çalışıyor ama DTS olmadan filmi 2 kanal oynatıyor .

Sen nasıl kurdun Mx playeri . ? DTS Codeci nasıl elde ettin ? ve nasıl kuruluyor ? nerden yükleriz ? .

TV de FULL ekran izleyebiliyormusun .? (full dediğim tam ekran olmuyor zoom yapsam bile kenarlarda siyah boşluklar kalıyor )

bende problem var yardımcı olurmusun ? YADA KONU İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLANLAR YARDIMINIZI BEKLİYORUM .

Merhaba,

öncelikle aşağıdaki linkten bu codec'i yükle (bu dosyayı ben öncelikle yüklemiştim belki gerekmeyebilir ancak ben çalıştırdığım biçimde açıklıyorum sana)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.ffmpeg.v7_neon&feature=search_result#?t=W10.

ve tabletine kur.

daha sonra

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2156254

linkinden "Arm v7 with Neon Support " zipli dosyasını indir. tablete bu dosyayı aç ve hangi klasörde olduğunu mx player'a tanıtman gerekiyor. linkteki 8 adımlı işlemi yaparsan başarabilmen lazım. Donanım hızlandırmayı açmayı unutma lütfen.

Open MX Player on your device.
    Go to Settings >> Decoder >> Custom Codec

• Acaba mini Hdmı ve mini usb girişleri standart mı samsung note için olanlar nexus 10 um için uyumlu mudur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltsryercan

Acaba mini Hdmı ve mini usb girişleri standart mı samsung note için olanlar nexus 10 um için uyumlu mudur..

Nexus için HDMI ve USB girişleri mini değil microdur. Sonuçta micro HDMI ve micro USB dünya standartı olduğu için her cihazda çalışır ve aynıdır. Samsung Note'un mini mi micro mu olduğuna dikkat edersen sorun olmaz.
  • Çok fonksiyonel her yerde her durumda kullanılabilecek bir destek/stand önerisi olan var mı? Elde tutmak yoruyor. Kickstarter'da "Monkey Kit" diye muhteşem birşey var ama fiyatı da muhteşem. Yakın işlevde uygun fiyatlı birşey arıyorum.

Ayrıca OTG'den alıcı takarak kablosuz klavye/mouse kullanamıyor muyuz? Denedim olmadı. Root falan yapmak istemiyorum. Gerçi S3'üm rootlu ondada görmüyor. ROM vs yüklemeden çözümü yok mu?

Hiç Nexus 10 uyumlu içinde bataryalı klavye var mı? Şöyle büyük 20bin mAh falan bataryalı bir klavye olsa ne iyi olurdu.

Son olarak, Stylus gibi birşey arıyorum ama bir tane görmüştüm kalemin ucunda şeffaf plastik birşey vardı sanırım wacom ekranın yaptığını simüle ediyordu yani basınç duyarlı oluyordu ve resim falan yapmak mümkün oluyordu, öyle birşey var mı gerçekten de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 21 Mayıs 2013; 6:38:42 >
  • Amerikadan bu saatte Nexus 10 alınır mı? Yoksa başka bir tablet önerir misiniz? Nereden alabilirim? Oradaki akrabam getirecek, ben netten alacağım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goday -- 21 Mayıs 2013; 15:24:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Amerikadan bu saatte Nexus 10 alınır mı? Yoksa başka bir tablet önerir misiniz? Nereden alabilirim? Oradaki akrabam getirecek, ben netten alacağım sadece.

Alınır.. bence al :)
    Garantiyi göz ardı edebilirsen zaten mantıklısı Türkiye den değil Amerika'dan almak :)
    Ben öyle yaptım mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

quote:

Amerikadan bu saatte Nexus 10 alınır mı? Yoksa başka bir tablet önerir misiniz? Nereden alabilirim? Oradaki akrabam getirecek, ben netten alacağım sadece.

Garantiyi göz ardı edebilirsen zaten mantıklısı Türkiye den değil Amerika'dan almak :)
    Ben öyle yaptım mesela.

Amerikadan nereden alabilirim? Alet Amerikada adrese gidecek, sonra akrabamla gelecek. Önereceğimiz online mağaza var mı? Google play store'dan alabilmeyi başaramadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Staples'ı dene ben ordan aldım gayet hızlılardı bir de walmart'ta var hrld
  • quote:

quote:

quote:

Ben öyle yaptım mesela.

Amerikadan nereden alabilirim? Alet Amerikada adrese gidecek, sonra akrabamla gelecek. Önereceğimiz online mağaza var mı? Google play store'dan alabilmeyi başaramadım.

ben e-bay'den getirttim. gümrük fena girdi :)

• Bu tablete Vınn modem bağlayıp 3G ile internete bağlanabiliyor muyuz?
  • normalde evet. ama ben hiç denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 23 Mayıs 2013; 15:10:38 >
  • Yok öyle birşey. Vınn modemi geç usb kablosuz klavye mouse alıcısı bile bağlanmıyor. Ancak Vınn'ınızı PC'den aktarırsınız veya Vınn'ın içindeki sim kartını çıkarıp desteekleyen telefona takıp ondan tablete aktarırsınız. (S3'le bunu bizzat yaptım hatta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

Yok öyle birşey. Vınn modemi geç usb kablosuz klavye mouse alıcısı bile bağlanmıyor. Ancak Vınn'ınızı PC'den aktarırsınız veya Vınn'ın içindeki sim kartını çıkarıp desteekleyen telefona takıp ondan tablete aktarırsınız. (S3'le bunu bizzat yaptım hatta)

sanırım rootlu değilsiniz. ben kablosuz klavye kullandım mesela.
  • Daha önce kullandığım ainolde bile vınn bağlayabiliyordum. Bu özellikteki makinede yapılamaması kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

Yok öyle birşey. Vınn modemi geç usb kablosuz klavye mouse alıcısı bile bağlanmıyor. Ancak Vınn'ınızı PC'den aktarırsınız veya Vınn'ın içindeki sim kartını çıkarıp desteekleyen telefona takıp ondan tablete aktarırsınız. (S3'le bunu bizzat yaptım hatta)

sanırım rootlu değilsiniz. ben kablosuz klavye kullandım mesela.

Bluetooth ile kullanırsınız. OTG'den kullanamazsınız. (Nexus olmasa da S3'üm rootlu)
  • ABD sadece tablet geldi,zannedersem şarj cihazı ,vb. kutuyla birlikte ABD kalmış, öncelikle şarj cihazı ve gerekli olan parçalar nedir,İstanbul da nerden alabilirim,ayrıca mutlaka olması gereken uygulamalar hakkında, ayrıntılı bilgi verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosmann

ABD sadece tablet geldi,zannedersem şarj cihazı ,vb. kutuyla birlikte ABD kalmış, öncelikle şarj cihazı ve gerekli olan parçalar nedir,İstanbul da nerden alabilirim,ayrıca mutlaka olması gereken uygulamalar hakkında, ayrıntılı bilgi verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Zaten yanında pek birşey gelmiyor. Şarj cihazı bildiğin usb şarj cihazı. yani usb kablosunu şarj cihazına yada PC'ye takarak şarj ediyorsun. piyasada satılan ucuz şarj aleti değil elbette ama kaliteli bişey işini görecektir. orjinali kaç amper vs di hatırlamıyorum. evde kaldı.

Bunun dışında yanında gelmeyen Pogo cable diye de bir zımbırtı var.http://pogocable.com/ daha hızlı şarj ediyor. hediyesi en son 20$ dı :) tr de ben görmedim. gavur ellerinden geliyor....
     Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu  Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

bunun yanında iyi bir ekran koruyucu ve kılıf da al....

tavsiyeler içinse burayı şöyle bir araştır. benzer şeyler söylendi...

• Bu ay Turkcell'den alınmış Samung Galaxy Tab 10.1 garantili cihazı 1000TL'ye verecek bir arkadaş. Bunu mu değerlendireyim, yoksa Amerikadan nexus 10 mu getirteyim?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.