Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama bütünleşik 3G'si yok, Türkiye garantisi yok vs.

http://kiyas.la/tr/tablet/karsilastir/Samsung-Galaxy-Tab-10.1-3G-vs-Samsung-Google-Nexus-10
  • Arkadaşlar merhaba bende 16gb modeli aldım yalnız bu alete harici disk ya da USB bellek takabilirmiyiz. Bunun için ne gibi aparatlar alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah1984

Arkadaşlar merhaba bende 16gb modeli aldım yalnız bu alete harici disk ya da USB bellek takabilirmiyiz. Bunun için ne gibi aparatlar alabiliriz.

öncelikle root olman lazım.
    2. sayfada ayrıntılı bir biçimde hatalarımla birlikte bir şeyler yazmıştım.
    http://www.akillirobot.com/2012/11/19/nexus-10-bootloader-kilidi-acma-clockworkmod-recovery-yukleme-ve-root-erisimi-saglama-rehberi/

daha sonra [root] StickMount gibi bir program kur. böylece OTG kablo aracılığı ile flash'a ve hdd ye ulaşabilirsin. (Fat32 olacak :( )

• Arkadaşlar Selam. Nexus 10 için ekran koruyucu almak istiyorum. Bir de güzel bir kılıf. Nereden almamı önerirsiniz.
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba. Nexus 10 için ekran koruyucu nereden alabilirim.. Tablet yarın elimde olur. Onu da takmadan kullanmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Arkadaşlar Selam. Nexus 10 için ekran koruyucu almak istiyorum. Bir de güzel bir kılıf. Nereden almamı önerirsiniz.

ben aliexpress den sipariş veriyorum ama gelmesi uzun sürüyor. genelde kargo ücreti yok. hızlı gelsin diye ek ücret istiyorlar ama ozaman pahalıya geliyor. alternatif olarak e-bay var. ama kargo ücretsiz olanları da aliexpress de olduğu gibi çinden geleceğinden uzun sürüyor. gittigidiyor yada sanal pazar'a filan bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandrake

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Nexus 10 için ekran koruyucu nereden alabilirim.. Tablet yarın elimde olur. Onu da takmadan kullanmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. tşk.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/google-nexus-10-ekran-koruyucu-3-adet-86133544
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/google-nexus-10-ekran-koruma-2-adet-kargosuz-82961536

dikkat bazen adamlar senin adresine çinden yolluyorlar. ozaman yine bir 20gün bekliyorsun. bu iki linkteki ürünü çok aşırı incelemedim ama sanırım stoktan çalışıyorlar.

• Çok teşekkür ederim... Bulup linkleri bile atmışsın. Sağol..
  • Tableti miiguru üzerinden alan var mı ? site güvenilir mi arkadaşlar
  • Arkadaşlar selam, bir tavsiyeye ihtiyacım olacak ama nexus 10 da kullandığınız ve stylus ile yazdığınız yazıyı tanıyıp dijital yazı haline çeviren bir program var mıdır?
    Bu arada nexus 10 daha popüler bir cihaz değil miydi? Forumda konu bakımından biraz güçsüz gibi kalmış
    Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

Arkadaşlar selam, bir tavsiyeye ihtiyacım olacak ama nexus 10 da kullandığınız ve stylus ile yazdığınız yazıyı tanıyıp dijital yazı haline çeviren bir program var mıdır?
    Bu arada nexus 10 daha popüler bir cihaz değil miydi? Forumda konu bakımından biraz güçsüz gibi kalmış

sanırım WritePad programı işini görür
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phatware.writepad

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

Arkadaşlar selam, bir tavsiyeye ihtiyacım olacak ama nexus 10 da kullandığınız ve stylus ile yazdığınız yazıyı tanıyıp dijital yazı haline çeviren bir program var mıdır?

sanırım WritePad programı işini görür
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phatware.writepad

Sahane program ama sadece ingilizce mevcut galiba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet dili ingilizce ama sanırım özelleştirilebiliyor. yani ayrıntılı incelemedim ama görevi OCR olan pc programlarından bildiğim üzere Ş Ğ gibi karakterleri tanıtabileceğinmi tahmin ediyorum. zaten video ve ekran görüntülerinden de anlaşılabileceği üzere önce bir süre el yazını filan tanıtmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 28 Haziran 2013; 13:18:00 >
  • Arkadaşlar benim tabletimde ısınma sorunu var sırf chrome'a girip nette dolaşsam bloglar vs. tablat çabucak ısınıyor ve bazen chrome dan atıyor ana sayfaya ve bazende direk kapanıyor. Ne yapmam gerek servise mi versem bilmiyorum ki anlamadım neden böyle yapıyor? Sizde de oluyorsa veya ne yapmam gerektiğini lütfen yazın şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy_percy

Arkadaşlar benim tabletimde ısınma sorunu var sırf chrome'a girip nette dolaşsam bloglar vs. tablat çabucak ısınıyor ve bazen chrome dan atıyor ana sayfaya ve bazende direk kapanıyor. Ne yapmam gerek servise mi versem bilmiyorum ki anlamadım neden böyle yapıyor? Sizde de oluyorsa veya ne yapmam gerektiğini lütfen yazın şimdiden teşekkürler.

benim tablet'te ısınıyor ama çok değil. oyunlar gibi yüksek işlem gücü isteyen uygulamalarda daha çok ısınıyor. ufak uygulamalarda ise ısınma göz ardı edilebilecek düzeyde.

crome ise bende de bazen atıyor ama sürekli değil. android daha öyle çok stabil 4 4 lük bir işletim sistemi değil.

• Nexus 10 hakkında aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Bu tablette gördüğüm kadarıyla çift çekirdek var. Bu dört çekirdeklere göre sıkıntı yaratır mı? İşlemci hızı(1.7 ghz) dört çekirdeklere göre daha hızlı ?!
  • E tabi 4 çekirdekli işlemcinin performansı daha iyi sonuç getirir. O zaman xperia tablet z ye bakabilirsin. O 1,5 ghz 4 çekirdekli. Ayrıca Snapdragon 600 yanlış bilmiyorsam. Ayrıca o samsungun işlemcisi 2560*1920 yi nasıl kadırıp götrüyor. Onu görmek lazım. Cihaz sahiplerine bence pm at istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanekings

E tabi 4 çekirdekli işlemcinin performansı daha iyi sonuç getirir. O zaman xperia tablet z ye bakabilirsin. O 1,5 ghz 4 çekirdekli. Ayrıca Snapdragon 600 yanlış bilmiyorsam. Ayrıca o samsungun işlemcisi 2560*1920 yi nasıl kadırıp götrüyor. Onu görmek lazım. Cihaz sahiplerine bence pm at istersen

sitelerde dolasmak için tek çekrdek bile yeterlidir multi tasking için çok çekirdege ihtiyac duyulur nexusun işlemcisi exynosdur xperiaz deli s600 un ekran kartı full hd yi kaldırabilecek güçte değil mali t604 2500 ü rahatlıkla kaldırıyor baska kaldıran ekran kartıda görmedim unreal benchmark sonuclarını gözden geçirebilirsiniz
  • kulübe beni eklermisiniz geçen hafta İstanbul bilişimin çağlayan mağazasından aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Orijinalden alıntı: Kaanekings

E tabi 4 çekirdekli işlemcinin performansı daha iyi sonuç getirir. O zaman xperia tablet z ye bakabilirsin. O 1,5 ghz 4 çekirdekli. Ayrıca Snapdragon 600 yanlış bilmiyorsam. Ayrıca o samsungun işlemcisi 2560*1920 yi nasıl kadırıp götrüyor. Onu görmek lazım. Cihaz sahiplerine bence pm at istersen

sitelerde dolasmak için tek çekrdek bile yeterlidir multi tasking için çok çekirdege ihtiyac duyulur nexusun işlemcisi exynosdur xperiaz deli s600 un ekran kartı full hd yi kaldırabilecek güçte değil mali t604 2500 ü rahatlıkla kaldırıyor baska kaldıran ekran kartıda görmedim unreal benchmark sonuclarını gözden geçirebilirsiniz

O zaman sana soruyorum kusura bakma çok bilgim yok ;) Andreno 320 gpu mu Yoksa Mali604 mü

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.