Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Goday

Tablet kaç saatte ful şarj oluyor. Dün gece pogo kablosuyla sabaga kadar %53 doldu. 1 saatir direkt samsung şarjıyla %5 dolmuş. Bu normal mi?

5-/6 saatte full şarj oluyor benimki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Tablet kaç saatte ful şarj oluyor. Dün gece pogo kablosuyla sabaga kadar %53 doldu. 1 saatir direkt samsung şarjıyla %5 dolmuş. Bu normal mi?

telefonun vs şarj aletiyle benimkide yavaş şarj oluyor. kendi şarj aleti daha hızlı. diğer arkadaşın dediği gibi 5-6 saatte şarj oluyor.
  • SLM NEXSUS 10 ALDIM İŞ YERINDE NET YOK NASIL INTERNETE GİREBILIRIM WIN YADA PIR ILE Mİ
  • İnternet paketi olan Android telefonun varsa o net'i dağıtabilirsin.

Yada gsm şirketlerinin 3g modemlerini deneyeceksin
  • yan 3 g vın alsam aparatla olurmu hoca
  • Arkadaşlar bu 4.3 için root yapabilen varmı , yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah1984

Arkadaşlar bu 4.3 için root yapabilen varmı , yardımcı olursa sevinirim.

Yaptım, Nasıl yaptığımda yukarıda komutlarıyla yazılı.

Bilgiye ulaştığım linkte yukarıdaki açıklamamda var.

Benim HATALARIMLA birlikte yazılmış asıl root yapma yazım ise bu konudaki 2. sayfada var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69550294/mpage_2/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 5 Eylül 2013; 10:01:37 >
  • bu gun bir otg ara kablosu aldım bir türlü flas bellekı gormedı bu arda neksus 10 berbat bencem note 2 de daha ıyı fılm izliyordum kalıtesı daha ıyı nexsus alacagınıza note alın daha ıyı bizm agzımız yandı sızınkı yanmasınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

bu gun bir otg ara kablosu aldım bir türlü flas bellekı gormedı bu arda neksus 10 berbat bencem note 2 de daha ıyı fılm izliyordum kalıtesı daha ıyı nexsus alacagınıza note alın daha ıyı bizm agzımız yandı sızınkı yanmasınn

Normalde OTG ile flash disk desteği yok. (nexus'ların hiçbirinde yok. Google'ın talebi) Root atıp stick mount diye bir program kurarsan destekliyor. Onun dışında note 2 bir telefon/tablet ve 5". gpu su mali 400. ikisini karşılaştırmak pek doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 9 Eylül 2013; 16:10:47 >
  • stıc mount kurdum cıhaaz rootlu yinede hafıza kartını gormedı otg kablosu olarak baglan yazısı cıkıyoprda bi turlu flas bellge bakamadım
  • quote:

stıc mount kurdum cıhaaz rootlu yinede hafıza kartını gormedı otg kablosu olarak baglan yazısı cıkıyoprda bi turlu flas bellge bakamadım

Medya Fat32 olmalı. NTFS tanımıyor. cihazı takınca usbStorage altında sda1 yada sdb1 gibi klasör seklinde gözüküyor.

Resimler için:
    http://www.akillirobot.com/2012/12/04/nexus-7-ve-galaxy-nexus-ile-usb-depolama-aygitlarini-kullanma/

daha önce kullandığım bir iki resim

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu
     Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 9 Eylül 2013; 18:33:39 >

• Arkadaşlar bu cihazı rootladım ama unroot nasıl yapılır.Acaba factory image dosyasını yükleyince unroot olurmu ya da daha kolay yolu varmı?
  • seyyah1984 kullanıcısına yanıt
    4.3'e geçince yada 4.3'ün güvenlik yaması yüklendiğinde otomatik root yetkisi kalkıyor.

Senin dediğin yöntem yani fabrika imajı yüklendiğinde root kalkıyor.

Daha basit bir yöntemi olabilir. Sanırım Uygulamalardaki SU# ayarlarını bir kurcalaman gerekebilir.
  • KontDRACULA_Wind K kullanıcısına yanıt
    ustam sana bahsetmek istedıgım sey usb stroge yazını yda klasorunu bıldurum cubugunda yada baska bir yerde goremedım nerden bakıyoz ki @KontDRACULA_Wind
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

4.3'e geçince yada 4.3'ün güvenlik yaması yüklendiğinde otomatik root yetkisi kalkıyor.

Senin dediğin yöntem yani fabrika imajı yüklendiğinde root kalkıyor.

Daha basit bir yöntemi olabilir. Sanırım Uygulamalardaki SU# ayarlarını bir kurcalaman gerekebilir.

SuperSu programında unroot diye birşey var ama bu ayarı kullandığımda herhangi birşey olmadı.Neyse araştıralım.
  • sonunda halettım yardım ıiçin cok tesekkur vampir kardeş
  • quote:

ustam sana bahsetmek istedıgım sey usb stroge yazını yda klasorunu bıldurum cubugunda yada baska bir yerde goremedım nerden bakıyoz ki @KontDRACULA_Wind

sen bulmuşsun ama aynı sorunla karşılaşanlar için yazıyorum. Bir dosya yöneticisi ile bu dizine (sdcard altında) giriyorsun. ben solid explorer kullanıyorum. Alternatif olarak Astro file manager'da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 10 Eylül 2013; 17:28:28 >
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlara şu soruyu sormak istiyorum. Bizim tablete robot yaptıktan sonra takılan sürücülerin dosya sistemi fat32 olmak zorunda. Acaba NTFS dosya sisteminide kabul eden bir ROM varmı ? Yani tablete bu ROM yüklesek bu sorun halledilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyyah1984 kullanıcısına yanıt
    Rootsuz zaten sürücü takamıyorsun. Yani FAT32 / NTFS sorunun cevabı rom değil.

EDİT
    http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/Android-icin-Paragon-ile-NTFS-ve-HFS-belleklere-erisebilirsiniz.htm

http://www.youtube.com/watch?v=pOx02cNnkyw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 12 Eylül 2013; 10:55:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

Rootsuz zaten sürücü takamıyorsun. Yani FAT32 / NTFS sorunun cevabı rom değil.

EDİT
    http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/Android-icin-Paragon-ile-NTFS-ve-HFS-belleklere-erisebilirsiniz.htm

http://www.youtube.com/watch?v=pOx02cNnkyw

Peki birde bu nexus media importer diye bir yazılım var.Zannedersem root a gerek kalmadan usb sürücülerini tablete bağlaya biliyormuşuz.Gerçekten öylemi ben dün bir tane yükledim ama çalıştıramadım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.