Bildirim
Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ücretsiz nerden indirebilirim bu oyunların çogu paralı sağlam siteler var mı bilinen -
özelden mesaj attım -
Arkadaşlar ekran parlakligini kisamiyorum. Sebebi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 gb, 3g yok.sahibinden de 32 gblik olanlar var uygun fiyata.almisken 32 gb al.sonra kafayi duvarlara vurma.kart yuvasi yok cunku.
Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind
Orijinalden alıntı: emrahuluer
arkadaşlar kusura bakmayın, tüm konuyu okumaya vaktim yok şu an, ama benim için önemli bir sorum var.
ben cihazı hdmi ile monitöre bağlayıp usb'den otg ile çoklayıcı vasıtasıyla mouse ve klavye kullanabiliyor muyum. yani otg desteği sayesinde?
Micro HDMI ile tv out var.
ama aynı anda hem çoklayıcı ile mouse hemde klavye kullanmadım emin değilim. bir bir kullanılıyor ama birlikte ???
alternatif olarak touchpad ve klavye tek parça klavye seçenekleri var. Bluetooth bağlantılı.
Aynı anda Klavye ve Mouse kullanabilirsiniz. Klavye ve mouse takım olması şartı ile ve tek usb alıcı ile çalışması halinde tabiki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaylandIZMIR -- 28 Eylül 2013; 9:33:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kingdreamlover
16 gb, 3g yok.sahibinden de 32 gblik olanlar var uygun fiyata.almisken 32 gb al.sonra kafayi duvarlara vurma.kart yuvasi yok cunku.
aldım 32 gb zaten. cihazın ekran kalitesi için almıştım. hakikaten şu ana kadar kullandığım en parlak ve en keskin çözünürlükte ekran. ipad 4 ten de iyi. yeni çıkan ki zaten full hd olan yani daha düşük çözünürlükte xz den de iyi.
ama ;
1- ekran parlaklığını 2 kere resetlememe rağmen yerinden milim oynatamadım.
2- çok geç şarj alıyor.
diğer herşey sorunsuz.
acaba 4.3 versiyonda mı hata var? -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahuluer
quote:
Orijinalden alıntı: Kingdreamlover
aldım 32 gb zaten. cihazın ekran kalitesi için almıştım. hakikaten şu ana kadar kullandığım en parlak ve en keskin çözünürlükte ekran. ipad 4 ten de iyi. yeni çıkan ki zaten full hd olan yani daha düşük çözünürlükte xz den de iyi.
ama ;
1- ekran parlaklığını 2 kere resetlememe rağmen yerinden milim oynatamadım.
2- çok geç şarj alıyor.
diğer herşey sorunsuz.
acaba 4.3 versiyonda mı hata var?
Bende de 4.3 yüklü ekran parlaklığını ayarlamada sıkıntım yok.
Sıradan şarj aletleri ile şarj edersen gerçekten çok zor şarj oluyor. yanında gelen adaptör çok daha iyi. normal şark aletine kıyasla çok daha hızlı şarj ediyor. birde pogo cable diye bir aparat var. oda daha da iyi.
ama Türkiye'de satılmıyor.
http://magnector.com/?p=3115
Forumda alan birkaç kişi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 28 Eylül 2013; 17:40:21 >
-
Selam arkadaşlar bende bugün araniza katilmiş bulunuyorum telekomdan aldim gerçi 16 GB ama olsun benim için yeterli 4.3 güncelleme yapildi benim sizlerden ricam olarak...
Tablette ilk yapilmasi gerekenler neler
Virüs programı önerimiz
Clean master turu program önerir misiniz?
Saygilar
quote:
Orijinalden alıntı: dedeland
Selam arkadaşlar bende bugün araniza katilmiş bulunuyorum telekomdan aldim gerçi 16 GB ama olsun benim için yeterli 4.3 güncelleme yapildi benim sizlerden ricam olarak...
Virüs programı önerimiz
Saygilar
Ben ilk önce kılıf ve ekran koruyucu aldım.
Sonra root attım ve stick mount yükledim. Cihaza normalde usb disk vs takılmıyor. Stick mount sayesinde OTG kablosu ile flash disk/sd kart vs takabiliyorsun.
Anti-virüs kullanmıyorum. o konuda yorum yapamam.
İlk yüklediklerim, crome ve Firefox browser'lar. cache cleaner, poweramp, mx player, teamviewer, go launcher (bu kişisel. tablet/telefon kullanımını değiştiren bir arabirim.) airdroid, any send, wifi manager, wifi analyzer, androzip, solid explorer, quickoffice, google keep, tvyo ve bir sürü oyun :)
-
Arkadaşlar ben xperia z ile nexus 10 arasında kaldım. nexus 10 çift işlemci olması hızı etkiler mi xperia z 4 işlemcili çünkü. o kadar kararsızım ki ne yapacağımı şaşırdım. Daha önce xperia s ve huawei fhd kullandım ve şu an tabletim yok. Acil karar vermem lazım. -
quote:
quote:
Virüs programı önerimiz
Saygilar
Ben ilk önce kılıf ve ekran koruyucu aldım.
Sonra root attım ve stick mount yükledim. Cihaza normalde usb disk vs takılmıyor. Stick mount sayesinde OTG kablosu ile flash disk/sd kart vs takabiliyorsun.
Anti-virüs kullanmıyorum. o konuda yorum yapamam.
İlk yüklediklerim, crome ve Firefox browser'lar. cache cleaner, poweramp, mx player, teamviewer, go launcher (bu kişisel. tablet/telefon kullanımını değiştiren bir arabirim.) airdroid, any send, wifi manager, wifi analyzer, androzip, solid explorer, quickoffice, google keep, tvyo ve bir sürü oyun :)
Üstad çok sağol foruma göz attim paylaşım olarak katkiniz üst düzeyde
Kilif ve e..koruyucu arastiriyorum kullanisli ve ekonomik öneriye acigim malum emeklinin sartlari ortada.
OTG sayesinde kullanılan flash disk / CD kartın kapasite siniri varmi yani limiti kapasitesi ...
GO launcher EX i telefonumda kullanıyorum yigenin casper... E7 11Z de kurmuştum +
Diğer onerilerinizin bir kismini kurdum diğerlerini deneyecegim.
Kafama takilan bir konu var PC de uzun suredir acemi kullanici olarak Linux kullanıyorum yani karistirarak öğrenmeye calisiyorum asagida linki bulunan ubuntu tablet ki Nexus üzerinde geliştiriliyor diye biliyorum
http://developer.ubuntu.com/2013/02/releasing-the-ubuntu-touch-developer-preview-and-sdk-alpha/
https://wiki.ubuntu.com/Touch/Install
Deneyen arkadaş varsa bilgi paylasimi rica edeceğim
Saygilar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 1 Ekim 2013; 20:55:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Xperia Z telefon. Onu tabletle karıştırmamak lazım. Üstelik 5" ve 443ppi. 1080p.
Nexus 10 ise 10" eşşek kadar bişey :) o bakımdan sevmiyorum. kişiselliği yok. 3g/4g birşeyi yok. harici modem yada wifi'ye bağımlı. ekranı 2560x1600 (1080p den büyük) 300ppi
Çift çekirdek olmasının dez avantajı bence yok. xperia 1.5ghz nexus ise 1.7ghz (a15). Xperianın işlemcisi çok iyi. ama.... 4 çekirdek full kullan kaç uygulama var ki? grafik işlemcisi ise 4 çekirdekli Quad-core Mali T604 (mali 400 değil dikkat)
kameralar da xperia 13mp - nexus 5mp
ama yani bir tablet diğeri telefon.
bana sorarsan benim telefonum arızalı acilen yeni telefona ihtiyacım var bu sebeple telefon al derim. ama telefonun varsa ve güncelse tablet al. -
quote:
Kilif ve e..koruyucu arastiriyorum kullanisli ve ekonomik öneriye acigim malum emeklinin sartlari ortada.
OTG sayesinde kullanılan flash disk / CD kartın kapasite siniri varmi yani limiti kapasitesi ...
GO launcher EX i telefonumda kullanıyorum yigenin casper... E7 11Z de kurmuştum +
Kafama takilan bir konu var PC de uzun suredir acemi kullanici olarak Linux kullanıyorum yani karistirarak öğrenmeye calisiyorum asagida linki bulunan ubuntu tablet ki Nexus üzerinde geliştiriliyor diye biliyorum
http://developer.ubuntu.com/2013/02/releasing-the-ubuntu-touch-developer-preview-and-sdk-alpha/
Saygilar
Teşekkürler. Bilgim ve tecrübem dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum.
ben kılıf ve koruyucuyu çinden getirttim. (aliexpress) ama gelmesi 30gün kadar sürüyor. Ben aldığımda Türkiyede adam gibi seçenek yoktu. Ama gir şimdi gittigidiyor'a bir sürü seçenek var. ucuza hem kılıfı hemde ekran koruyucuyu alırsın. Ekran sağlam, bazıları ekran koruyucuyu bile gereksiz buluyor. Bende 2 tane yaramaz var. o yüzden ben ekran koruyucuyu tabletten bile önce aldım :)
OTG'den (root + stick mount yaparsan) ntfs olmadığı müddetçe harici disk (2.5" diskleri yada elektrik bağlantısı olan disk kutularını) bile takabilirsin. 32gb flash bağlıyorum. okuyor/yazıyor
Bende Go yu seviyorum. Telefonumda da vardı ama artık kastığından apex kurdum. go daha kullanışlı geliyor.
nexus a özgü Ubuntu sürümleri var ama denemedim.www.akillirobot.com 'u arada izle. güzel haberler ve bilgiler paylaşıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 2 Ekim 2013; 11:14:10 >
-
quote:
quote:
Saygilar
Teşekkürler. Bilgim ve tecrübem dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum.
ben kılıf ve koruyucuyu çinden getirttim. (aliexpress) ama gelmesi 30gün kadar sürüyor. Ben aldığımda Türkiyede adam gibi seçenek yoktu. Ama gir şimdi gittigidiyor'a bir sürü seçenek var. ucuza hem kılıfı hemde ekran koruyucuyu alırsın. Ekran sağlam, bazıları ekran koruyucuyu bile gereksiz buluyor. Bende 2 tane yaramaz var. o yüzden ben ekran koruyucuyu tabletten bile önce aldım :)
OTG'den (root + stick mount yaparsan) ntfs olmadığı müddetçe harici disk (2.5" diskleri yada elektrik bağlantısı olan disk kutularını) bile takabilirsin. 32gb flash bağlıyorum. okuyor/yazıyor
Bende Go yu seviyorum. Telefonumda da vardı ama artık kastığından apex kurdum. go daha kullanışlı geliyor.
nexus a özgü Ubuntu sürümleri var ama denemedim.www.akillirobot.com 'u arada izle. güzel haberler ve bilgiler paylaşıyorlar.
üstadım kızanları Allah bağışlasın hayırlı evlat eylesin diyelim
kılıf için yer buldum yunan istan bulgaristan var Türkiye'ye yollamazlar acayip indirimde ABD birileri olsada aldırsak 29.99 $ dan 2 $ inmiş durumda
http://www.everydaysource.com/product/leather-case-with-stand-compatible-with-google-nexus-10-black/PGOLNEXULC11?esprcshzldtf130924=sc+shpz+PGOLNEXULC11
http://www.everydaysource.com/category/tablet/tablet-accessories/101?bi=40&mi=24613 ( nice çeşitler mevcutlu )
bir OTG vardı mausu görüyor ayrıca root ve stick için bir süre erteleyeceğim ki tableti iyice tanımak gerek kanısındayım acemi olmak kötü :)
dün akıllı robota forumda ki yazınız sonucu ulaşmıştım >>>>>>>>
http://www.akillirobot.com/2013/02/21/galaxy-nexus-nexus-4-nexus-7-ve-nexus-10-icin-ubuntu-yukleme-rehberi/
deneyen arkadaş oldu ise bilgi almak istedim nihayetinde deneyeceğiz ama önce tableti biraz tanımak istedim nihayetinde 2004 ilk denemem sonrası 2007 den beri no windows ; linux kullanıyorum ama karıştırarak akademik bilgi -sıfır yani cahil kullanıcı tanımlaması tam benlik :)
saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 2 Ekim 2013; 12:12:24 >
-
En iyi 10 inç Android Tablet (Eylül 2013)
http://www.androidauthority.com/10-inch-android-tablets-270268/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 2 Ekim 2013; 13:44:02 > -
quote:
Xperia Z telefon. Onu tabletle karıştırmamak lazım. Üstelik 5" ve 443ppi. 1080p.
Nexus 10 ise 10" eşşek kadar bişey :) o bakımdan sevmiyorum. kişiselliği yok. 3g/4g birşeyi yok. harici modem yada wifi'ye bağımlı. ekranı 2560x1600 (1080p den büyük) 300ppi
Çift çekirdek olmasının dez avantajı bence yok. xperia 1.5ghz nexus ise 1.7ghz (a15). Xperianın işlemcisi çok iyi. ama.... 4 çekirdek full kullan kaç uygulama var ki? grafik işlemcisi ise 4 çekirdekli Quad-core Mali T604 (mali 400 değil dikkat)
kameralar da xperia 13mp - nexus 5mp
ama yani bir tablet diğeri telefon.
bana sorarsan benim telefonum arızalı acilen yeni telefona ihtiyacım var bu sebeple telefon al derim. ama telefonun varsa ve güncelse tablet al.
Merhaba. Cevap için teşekkürler ama beni yanlış anlamışsınız. Ben xperia z derken telefon değil tablet modelinden bahsetmiştim. Nexus ile kıyasladığım için z tablet yamamıştım anlaşılır diye ama yanlış anlaşılma olmuş yinede. Bu durumda sizden yorumunuzu güncelleminizi bekliyorum
-
Android 4.3 kullanan arkadaşlar. USB OTG portunda sorunlar oluşabiliyor. NExus Media Importer bile kullansanız bazen USB belleğin içine erişilemiyor. Ama 4.2.2 sürümünde bu sorun yok. Google tarafından düzetilmesi gereken bir bug.
Ben o yüzden 4.2.2 ye döndüm. 32 GB EXFat USB Bellek kullanıyorum. Oyunların data dosyaları bu bellekte. Apk kurulumu sadece Cihazın belleğinde. -
Arkadaşlar Nexus 10 16 gb wifi almak istiyorum.En uygun ve garanti vs durumları bakımından sorunsuz olarak nereden alabilirim sizce ? Bayrama kadar elimde olmasını istiyorum önerileriniz nelerdir? -
Arkadaşlar merhaba eğer ilgilenenler olursa Nexus 10 16 Gb tabletimi satıyorum. Cihazım 02/03/2013 yılında istanbul bilişimden alınmıştır ve 02/03/2015 yılına kadar garantisi mevcuttur.Cihazda en ufak kılcal çizik dahi bulunmamaktadır. Cihaz sadece Ankara içi satış yapmaktayım.Ayrıca cihaz ile birlikte deri kılıf , usb hub ve otg kablosuda verilecektir.Cihaz için istediğim fiyat 900 Tl dir ve pazarlık yoktur.Lütfen şu fiyat olur mu bu fiyat olur mu diye mesaj atmayın.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Micro-USB-Host-OTG-3-ports-Hub-with-Power-for-Samsung-Galaxy-s2-i9100/744455926.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/256281292.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X