Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hersitede

Tam ne yaptığımı bilmiyorum ama bilgisayarımda XP kurulu. burada yazılanları uyguladım daha öncesinde de, Nexus 10'u USB ile bağladığımda MTP Device hatası veriyordu. İşlemleri gerçekleştirdikten sonra bile MTP Device hatası vermeye devam ediyor. MTP Device sürücüsünü yüklüyor gibi gözüküyor daha sonra Bu donanımı yüklerken sorun oldu. Aygıtın yüklenmesi sırasında bir hata oluştu. hatası veriyor. Biraz daha araştıracağım ama lütfen bilginiz varsa yardımlarınızı esirgemeyin.

Birde şunu sorayım. Ben Nexus 10'u bilgisayara USB ile bağladığımda, flash bellek gibi ayrı bir sürücü olarak göremeyecek miyim? Veya görülebiliyorsa benim XP'de mi sorun var? Format atmalı mıyım?

Öncelikle bu kadar geç yazdığım için kusuruma bakmayın. Tam 12 gündür internetim yoktu. Nexus 10'u ilk aldığım gün HTC Wildfire S telefonumun HotSpot özelliğini kullanarak, Turkcell'den bağlanıp 1.9 GB'i 3G ile yarım saat içinde indirince 49 TL'lik fatura ile karşılaştım. Şok oldum ve hemen üzerine bir gün sonra TTNet kablosunu kestiler. Araya bayramda girdiği için 12 gün internetsiz kaldım. Bu arada TTNet ile Türk Telekom'un farklı şirketler olduğunu da öğrenmiş oldum. TTNet asla kablo işine karışmıyor.

Neyse, yukarıdaki sorunuma gelince; 12 gündür Turkcell'den 25 TL karşılığı satın aldığım 1 GB'a kadar 72 Mbps hızında, daha sonra 9,6 Mbps hızına (Salyangoz bile, bir internet sayfası açılana kadar, tabletin ekranın uzunluğundan fazla ilerler.) düşen ve fahiş fiyatla satılan paketle sorunumu çözmek için epey cebelleştim. Üç adet Windows XP yüklü bilgisayarda sürekli denemeler ve yüklemeler yapıyordum. Sonra jeton düştü, iki adet Windows 8'li laptopta deneyip ardından Windows 7'li laptopta deneyince hatamı anladım. Belki çözümü yine vardır ama MTP Device hatasının çözümü, söz konusu tableti Windows XP yüklü bir bilgisayara bağlamamak. İnternet üzerinde herkes sorunlarından bahsetmiş ama kimse, kendisinde yüklü işletim sistemini yazmadığı için bende deneme yanılma yöntemi ile sorunu çözmüş oldum. Zar, zor Win7'yi benim külüstür masaüstüne yükledim. Geliştirici Seçenekleri açık ve USB Hata Ayıklaması aktif olunca, Windows 7 her zaman küçük bir MTP hatası veriyor ama bir Flash Disk sürücü gibi Nexus 10'u görüyordu. Forumlarda bunu da görmüştüm. Sorun yalnızca Win7'de Aygıt Yöneticisi bölümünde hatalı olarak gözüken MTP Device'yi bulup, donanım güncelleştir demek. Böylece tüm sorunlar çözülüyor. USB Hata Ayıklaması aktif olmazsa zaten bu hatayı da vermiyor. Yani sorunun çözümü XP'yi yükseltmek. İnternet gittiği esnada USB'den çalışan Linux indiriyordum. Yarım kaldığı ve bende Win7 yüklediğim için nasıl olacağını test edemedim. Çalışan CD'ler ile bu sorun çözülebilir.

Bugün internet gelince, hemen yüklemelere başladım. Bunları ve yukarıdakileri kısaca özetleyecek olursam;

1 - MTP Device hatası alıyorsanız, Windows XP işletim sisteminizi yükseltin.
    2- Nexus 7'ye 4 Kasım'da Android 4.3.1 sürümü gelmiş, fakat Nexus 10'daki alır almaz yükseltebileceğiniz 4.3 sürümü de muhteşem.
    3- Özellikle internette bile fazla bahsedilmeyen ve bilinmeyen kamera özellikleri bu sürüme gelmiş. Kameraya otomatik olarak bir panorama çekimi ve 360 derece tüm çevrenizi (ayaklarınızın altı dahil) çekebileceğiniz salon çekimi modu var. Her ikisi de görüntüyü JPEG olarak ve çok küçük boyuta getiriyorlar. Muhakkak denemelisiniz. Ancak bunu PC'de çalıştıracak yazılımı henüz bulamadım. Bu görüntüleri fotoğraf olarak da paylaşabiliyorsunuz. Yalnızca dediğim gibi resim, kamera olarak seçilen yerden dünya haritası gibi bir çizim olan bölümü seçmeli ve ilk resmi odakladıktan sonra tüm çevrenizi yavaşça resimlemelisiniz. Daha sonra birleştirmeyi kendisi yapıyor ve elinizde Google street view gibi görüntünüz oluyor. Panoramada ise önce bir resim çekiyorsunuz ve size kısa bir süre veriyor. 360 derece çevrenizi döndüğünüzde yine bu resim otomatik olarak panoramaya çevriliyor.
    4- Clone Camera isimli bir program yükledim. Bir görüntüde aynı kişinin dört farklı yerde görüntülenmesini yine bu program ile basitçe yapabiliyorsunuz.
    5- Ben bulmakta zorlanmıştım. Buraya da net bir şekilde yazayım bari. Ayarlar menüsünde Geliştirici Seçeneklerinin açılması için, Ayarlar menüsünün solunda bulunan menünün en altında Tablet Hakkında yazan bölümü açıyorsunuz ve sağda en alttaki Derleme Numarası yazan bölüme 7 defa bastığınızda, soldaki Tablet Hakkında menüsünün hemen üzerinde Geliştirici seçenekleri isimli oldukça geniş bir menü daha açılıyor. USB Hata Ayıklaması'nın yanı sıra diğer özel ayarları da buradan yapabiliyorsunuz.
    6- Google Play dışından APK yükleyebilmek için Ayarlar menüsünün solunda bulunan Güvenlik menüsü altında, Bilinmeyen Kaynaklar isimli bölümün işaretlemeniz gerekiyor.
    7- Flash Player sorununuz yok aslında. Bunun için netten Flash 11 player mobil yazıp indirmeleri ve en iyisi aslında Firefox ama Boat Browser gibi bir tarayıcı kullanıp ayarları yapmaları yeterli olacaktır. Ben daha çok internet amaçlı kullandığım için, hala kendime uygun bir tarayıcı bulamadım. Aramalarım devam ediyor.

Çözemediğim bazı sorunlarım hala var ve devam ediyor. Mesela
    quote:

Orijinalden alıntı: Divide By Zero

burada deneme için kullandığım medyayı hiçbir zaman localde tutmadım, hep ev ağı üzerinden ulaştım
    demiş. Ben Wi-Fi'den bilgisayarda paylaşılan dosyalara ulaşabilmek için CifsManager programını indirdim ama yine de şu anda hata veriyor. Acaba paylaşılan dosyalara başka nasıl ulaşabilirim? Birde Nexus Media Importer'ı yükledim ama sanırım root yapmaya çalışırken mi oldu artık bilmiyorum. Flash disk taktığımda görmüyor. Hata veriyor.

Birde Google Play'de gördüm. Nexus Media Importer'a 3,99 ama aynı program, aynı şirket tarafından Nexus Photo Viewer adıyla bedava Google Play'den indirilebiliyor. Aralarındaki fark ne acaba? Tekrar baktım ve fark; Nexus Photo Viewer'ın adı gibi yalnızca fotoğrafları göstermesi, diğer dosyaları da görüyor ama açmıyor. Ayrıca sağ üstte bağlantı simgesi bunda yok. Nexus Media Importer ise aynı flash diski tanımadı.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersitede -- 23 Ekim 2013; 6:06:27 >

• Teşekkürler. Yeni başlayanlar için baya faydalı bilgiler vermişsin.
    Güzel paylaşım olmuş. + ufak ince ayarları da vermişsin.

sıfır ama modifiye edilmiş bir XP kurul sistemde (+ Android SDK kurulu) Nexus10'u (flash disk olarak) görmüştüm. Sendeki driver problemi olabilir.

NOT:
    Kendime bir Pogo kablo aldım
     Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu  Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu  Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

İngiltereden 13 günde geldi. Salak postacı posta kutusunun üstündeki aralığa sıkıştırmış. iyiki çalmadılar. gelmedi diye sinirlenecektik boş yere.

Neyse. Sadece kabloymuş be :) ben yanında birde adaptör gelir diye ummuştum. Sipariş verecekleri uyarayım :) sadece kabloya 50TL verdiğimi hanım duysa oyar walla :) adamlar resimde koymuşlar, adaptörden bahsetmiyorlarda. ama jeton düşmedi bende :)

EKLEME:
    Kutulama ve postalama çok iyi değil. Ürün kumaş bir kese içinde geliyor (kumaşı kadife filan beklemeyin :) ) Kese içinde bir kağıt (bakmadım walla garanti belgesi mi kıllanma kılavuzumu diye) birde kablo var. Manyetik ucun birde plastik koruyucusu var ama çok gevşek, durmuyor. Bu keseyi doğrudan havalı zarf denilen zarfa koyup öyle yolluyorlar. Herhangi bir koruma yok yani. Sert bir darbede manyetik taraf kırılabilir. Bizim postacılar da belli. Pek özenli sayılmazlar. (Havalı zarf içinde şu içi pıt pıt patlayan hava kesecikleri olan zarf)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 24 Ekim 2013; 9:12:44 >

• Bende magnector.com sitesinden $19.99 + $5.98'e yani toplamda $25.97'a (51.3218793 TL) sipariş etmiştim. Ödemeyi paypal'dan kredi kartıyla yaptım. Bayramdan önce yaptığım sipariş ile ilgili çok fazla bilgi vermediler. Sitelerinde iki hafta süre olduğunu ve sorun olmayacağını söylüyorlar ama takip numarasını yalnızca ABD için veriyorlar. Eğer iki hafta içine eline ulaşmazsa ve yurt dışındaysan bizimli iletişime geç, biz takip numarası veririz diyorlar. Mesaj yazdım bakalım. Çünkü 11 gün oldu. Bu nedenle magnector.com sitesi yerine, bu sitenin satış yaptığı Amazon.com, Amazon.co.uk, ebay.com, ebay.co.uk, ebay.co.au, newegg.com, newegg.ca, buy.com, sears.com, accessorygeeks.com gibi sitelerden almanızı tavsiye ederim. Nihayetinde aynı firma satıyor ama, gördüğüm kadarıyla oralardaki fiyatı da 25 dolar. Bu da pahalı gelir. Kargo içinde mi bakmak lazım. Ben pogo kablo gelirse, yine buradan bilgi vereceğim.

Aliexpress'den buradaki dönerli kılıfı 11.99 dolara satın aldım. 12 Ekim'de aldığım ürün mal kabulde şeklinde gözüküyor.

Ayrıca 14 TL'ye gittigidiyor'dan üç adet ekran koruyucu satın aldım. Bayram araya girdiği için üç günde (Türkiye'nin uzak bir yerindeyim) gelmiş ve bugün kargodan aldırıyorum.

• Bu youtube videosunda Nexus 10'u dondurucuda tutma, fırına atma, çimenlerin üzerine atma, salıncakta sallanırken yanlışlıkla düşürme testlerini izleyebilirsiniz.

Bu youtube videosunda ise düşme için özel hazırlanmış bir alete bağlı Apple ve Nexus serilerinin testlerini görebilirsiniz. Maalesef Apple bu konularda biraz daha iyi gibi gözüküyor. Bu nedenle 603 gr. ağırlığındaki tabletinizi elinizden düşürmememeye gayret gösterirseniz iyi olacaktır.

Şu ana kadar PES 2012 ve Asphalt 8'i oynadım. Bu cihaz için tam bir oyun canavarı diyebiliriz kısaca.

• O kadar para verdikten sonra Derin dondurucuya koyacağımı hiç sanmıyorum.

War öyle manyak test yapanlar. Bir ara iPhone'u ve S3'ü arabadan atıp çekiçle filan vuruyorlardı :)

Kabloyu sadece e-bay ve amazonda aradım. kargo dahil daha pahalıya geliyordu. Bende direkt ana siteden sizin gibi paypal ile aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 23 Ekim 2013; 18:22:45 >
  • Hmm, o zaman insanları başka sitelere yönlendirmenin anlamı yok. Ayrıca magnector.com sitesine yazdığım mesaja cevap geldi. Birleşik Kralllık posta servisi takip numarası vermediği için, bu hafta sonuna kadar size ulaşmaz ise, yeniden e-posta gönderin yazmışlar. Ekran koruyucuyu bugün temiz bir şekilde (sadece bir küçük nokta kaldı) yapıştırdım. Mat ekran koruyucu gerçekten güzel. Ekranda parmak izi bırakmıyor.
  • Merhaba
    Nexus 10 umla internet sitelerinde ki videoları izleyemiyorum facebook da dahıl
    flas player yuklemelısın uyarısı alıyorum ama adobe yukleyemıyorum
    baska bır suru flash player yukledım olmadı
    browser dendır dedıler butun browserlerı denedım yıne olmadı
    ancak youtube daki videolar acılıyor

yardımlarınızı rica ederim
    benı bu dertten kurtarın lutfen
  • poyrazkuzey P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Android ve ios ların flash desteği artık yok (aslında ios ların zaten yoktu). Adobe, flash player'ı bu mobil işletim sistemleri için güncellemiyor. Bu durumda flash siteler ve videolar gözükmüyor. Android'lerde bunun üstesinden kısmen gelinebiliyor. Adobe Flash Player 11.1.apk dosyasını nette bulup elle yüklemelisin.

Bunun dışında yukarıda "hersitede" denin yazdığı postta 7. maddeye bir bak derim.

quote:

7- Flash Player sorununuz yok aslında. Bunun için netten Flash 11 player mobil yazıp indirmeleri ve en iyisi aslında Firefox ama Boat Browser gibi bir tarayıcı kullanıp ayarları yapmaları yeterli olacaktır. Ben daha çok internet amaçlı kullandığım için, hala kendime uygun bir tarayıcı bulamadım. Aramalarım devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

Merhaba,
    Android ve ios ların flash desteği artık yok (aslında ios ların zaten yoktu). Adobe, flash player'ı bu mobil işletim sistemleri için güncellemiyor. Bu durumda flash siteler ve videolar gözükmüyor. Android'lerde bunun üstesinden kısmen gelinebiliyor. Adobe Flash Player 11.1.apk dosyasını nette bulup elle yüklemelisin.

Bunun dışında yukarıda "hersitede" denin yazdığı postta 7. maddeye bir bak derim.

quote:

Teşekkür ederim bu aksam hemen deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazkuzey

quote:

Merhaba,

quote:

Teşekkür ederim bu aksam hemen deneyeceğim

Bunu bir denemek gerek..

http://www.wondershare.com/convert-video-audio/flash-on-nexus10.html

" Nexus 10 flash dosyaları için destek lacts. Nexus 10 flash video akışı veya oynatmak çalışırsanız Yani, sinirli alırsınız. Ancak, çoğu insan gibi, muhtemelen Nexus 10 flaş oynamak isteyebilirsiniz. Peki, ne yapmalıyım? Nexus 10 için bir flash player kullanarak harika bir fikir. Bunun için, bu işi bitirmek için Bölüm 1 takip edebilirsiniz. Eğer hala bir şans (bazı bilinmeyen nedenlerle) varsa, Bölüm 2 tanıtıldı garantili çözüm de Nexus sorunsuz 10 flash oyun yardımcı olabilir.

Bölüm 1: büyük bir Nexus 10 flash player ile Nexus 10 flaş Nasıl Oynanır
    Bölüm 2: Nexus 10 flash video dosyalarını indirme ve dönüştürerek Nexus 10 yanıp Nasıl Oynanır
    Bölüm 1: büyük bir Nexus 10 flash player ile Nexus 10 Play flaş

İlk olarak, Nexus 10 flash desteği eklemek gerekir. Ve sonra Nexus 10 flash player yükleyebilirsiniz. Bundan sonra, doğrudan cihaz üzerinde en video paylaşım sitelerinden online flash videoları yayınlayabilirsiniz. Ayrıntılı adımlar aşağıdaki gibidir:

1. Nexus 10, Ayarlar gidin ve sonra da "bilinmeyen kaynaklardan yükle" seçeneğini işaretleyin. Bundan sonra, tarafından geliştirilen Adobe Flash Oyun 11.1 apk indirip yüklemeniz gerekir XDA Developers.

2. Android Market'e gidip, bulmak ve büyük Nexus 10 flash player indir: Firefox Beta tarayıcı.

3. Firefox Beta varsayılan olarak "İsteğe bağlı" için eklentileri ayarlar bu yana, hangi bazı inconviences getirecek, böylece zaman çare gerekir. > Eklentiler - - Bunu yapmak için, sadece Ayarlar> seçin: Etkin."

Not: Böyle Krom, ICS + Tarayıcı ve Dolphin Tarayıcı HD gibi birçok tarayıcı, çalıştık. Bunların hiçbiri Android 4.1 için Flash eklentisi ile çalışabilirsiniz. Bu Firefox Beta Bu yöntemle çalışan tek tarayıcı gibi görünüyor. Ve dikkat edin. Bu Firefox Beta değil Firefox var. Doğrudan burada alabilirsiniz.

Bölüm 2: Nexus 10 flash video indirme ve dönüştürerek Nexus 10 Play flaş

Başka bir yolu da zaman ve her yerde keyfi için Nexus 10 en video-paylaşım sitelerinden herhangi bir flash video indirmek sağlayabilirsiniz büyük bir all-in-bir flash video downloader ve dönüştürücü, kullanmaktır. Eski yol ile ......GOOGLE İLE ÇEVRİLMİŞTİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeland

Bunu bir denemek gerek..

" Nexus 10 flash dosyaları için destek lacts. Nexus 10 flash video akışı veya oynatmak çalışırsanız Yani, sinirli alırsınız. Ancak, çoğu insan gibi, muhtemelen Nexus 10 flaş oynamak isteyebilirsiniz. Peki, ne yapmalıyım? Nexus 10 için bir flash player kullanarak harika bir fikir. Bunun için, bu işi bitirmek için Bölüm 1 takip edebilirsiniz. Eğer hala bir şans (bazı bilinmeyen nedenlerle) varsa, Bölüm 2 tanıtıldı garantili çözüm de Nexus sorunsuz 10 flash oyun yardımcı olabilir.

Bölüm 2: Nexus 10 flash video dosyalarını indirme ve dönüştürerek Nexus 10 yanıp Nasıl Oynanır

İlk olarak, Nexus 10 flash desteği eklemek gerekir. Ve sonra Nexus 10 flash player yükleyebilirsiniz. Bundan sonra, doğrudan cihaz üzerinde en video paylaşım sitelerinden online flash videoları yayınlayabilirsiniz. Ayrıntılı adımlar aşağıdaki gibidir:

1. Nexus 10, Ayarlar gidin ve sonra da "bilinmeyen kaynaklardan yükle" seçeneğini işaretleyin. Bundan sonra, tarafından geliştirilen Adobe Flash Oyun 11.1 apk indirip yüklemeniz gerekir XDA Developers.

2. Android Market'e gidip, bulmak ve büyük Nexus 10 flash player indir: Firefox Beta tarayıcı.

3. Firefox Beta varsayılan olarak "İsteğe bağlı" için eklentileri ayarlar bu yana, hangi bazı inconviences getirecek, böylece zaman çare gerekir. > Eklentiler - - Bunu yapmak için, sadece Ayarlar> seçin: Etkin."

Not: Böyle Krom, ICS + Tarayıcı ve Dolphin Tarayıcı HD gibi birçok tarayıcı, çalıştık. Bunların hiçbiri Android 4.1 için Flash eklentisi ile çalışabilirsiniz. Bu Firefox Beta Bu yöntemle çalışan tek tarayıcı gibi görünüyor. Ve dikkat edin. Bu Firefox Beta değil Firefox var. Doğrudan burada alabilirsiniz.

Başka bir yolu da zaman ve her yerde keyfi için Nexus 10 en video-paylaşım sitelerinden herhangi bir flash video indirmek sağlayabilirsiniz büyük bir all-in-bir flash video downloader ve dönüştürücü, kullanmaktır. Eski yol ile ......GOOGLE İLE ÇEVRİLMİŞTİR

işte bizim söylediklerimizle aynı şey :)

Adobe Flash Player 11.1.apk yı bul ve elle kur diyor.

yada

Firefox kur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 25 Ekim 2013; 18:58:30 >

• meraba abim bugun elinde nexus 10 ile geldi :) biraz kurcaladım,şık bir cihaz tasarımı güzel biraz ağır , boyutlarına göre iyi ama arayüzü göze hoş gelmiyor,arayüzü nasıl deyiştire bilirim yanı temasını ? bir klavye nerden bulabilrim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Divide By Zero

burada deneme için kullandığım medyayı hiçbir zaman localde tutmadım, hep ev ağı üzerinden ulaştım
    demiş. Ben Wi-Fi'den bilgisayarda paylaşılan dosyalara ulaşabilmek için CifsManager programını indirdim ama yine de şu anda hata veriyor.

CIFS manager bende de hata veriyor zira çalışmak için kernel module'e ihtiyaç duyuyor bildiğim kadarıyla. Ben açıkçası cifs manager ile 10 dk dan fazla uğraşmadım. Onun yerine direk es file explorer içerisinden ekledim ilgili shareleri ve sorunsuz bir şekilde de bağlandım. BS Player da bu dizinlere bağlanmak için bir fonksiyon var bu arada.

Unutmadan 720p üzerinde içerik için mutlaka en az 150 Mbps i802.11n e ihtiyaç var. 54Mbps kaldırmıyor. Bendeki vdsl modem i802.11g olduğu için elimdeki n wifi usb adaptoru adhoc olarak tanıtıp onun üzerinden çıkarıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bormeal

meraba abim bugun elinde nexus 10 ile geldi :) biraz kurcaladım,şık bir cihaz tasarımı güzel biraz ağır , boyutlarına göre iyi ama arayüzü göze hoş gelmiyor,arayüzü nasıl deyiştire bilirim yanı temasını ? bir klavye nerden bulabilrim ?

Apex, GO Launcher EX, Nova Launcher gibi tema/shell uygulamaları kurabilirsin.

Apex az sistem kaynağı kullandığı için telefonumda kullanıyoruma ama Go daha kullanışlı geliyor. Çok fazla tema özelliği var. Uygulamaların ekrandaki yerlerini sırasını değiştirebiliyorsun. Uzun süre basınca fazla uğraşmadan tek tıkla kaldırıp taşıyabiliyorsun vs. Tablet için özel bir sürümü var ama denemedim.

marketten bir screenshot'larına bir bak.
  • Arkadaşlar merhaba, Ben yeni aldığım Samsung Nexus10'a root attım.Daha doğrusu atmayı denedim.http://www.akillirobot.com/2012/11/19/nexus-10-bootloader-kilidi-acma-clockworkmod-recovery-yukleme-ve-root-erisimi-saglama-rehberi/ her şeyi şu siteye göre yaptım. Bootloder kilidini açtım, Recovery yazılımı yükledim clockworkmod yükledim ve en sonunda şu hatayı alıyorum " Yüklenmiş SU kodlaması yok, SuperSu bunu yükleyemiyor. Bir sorun oluştu! Eğer sisteminiz Android 4.3'e yükselttiyseniz, cihazınızı manuel olarak tekrar root'lamanız gerekmektedir.Konuya yönelik olarak ilgili forumlara başvurunuz" hatasını alıyorum.Nerede hata yapmış olabilirim.Şimdiden teşekkürler.

• nexus 10 için klavye veya klavyelı kılıf nerden bulabılrım ? e bay amazon da filan var ama türkiiye içi satan bir yer varmı ?
  • Arkadaşalar yadım edecek kimse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sus

Arkadaşlar merhaba, Ben yeni aldığım Samsung Nexus10'a root attım.Daha doğrusu atmayı denedim.http://www.akillirobot.com/2012/11/19/nexus-10-bootloader-kilidi-acma-clockworkmod-recovery-yukleme-ve-root-erisimi-saglama-rehberi/ her şeyi şu siteye göre yaptım. Bootloder kilidini açtım, Recovery yazılımı yükledim clockworkmod yükledim ve en sonunda şu hatayı alıyorum " Yüklenmiş SU kodlaması yok, SuperSu bunu yükleyemiyor. Bir sorun oluştu! Eğer sisteminiz Android 4.3'e yükselttiyseniz, cihazınızı manuel olarak tekrar root'lamanız gerekmektedir.Konuya yönelik olarak ilgili forumlara başvurunuz" hatasını alıyorum.Nerede hata yapmış olabilirim.Şimdiden teşekkürler.

5. sayfada konuyla ilgili birşeyler yazmıştım.

SU'nun

https://plus.google.com/+Chainfire/posts adresinden güncel SuperSU 'ı yu bul onu kullan.

şu an,
    http://download.chainfire.eu/351/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.65.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: bormeal

nexus 10 için klavye veya klavyelı kılıf nerden bulabılrım ? e bay amazon da filan var ama türkiiye içi satan bir yer varmı ?

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=nexus+10+

ama tabiki Amazon e-bay ve aliexpress daha fazla seçeneğe sahip.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dedeland

Bunu bir denemek gerek..

işte bizim söylediklerimizle aynı şey :)

Adobe Flash Player 11.1.apk yı bul ve elle kur diyor.

yada

Firefox kur :)

arada bak / çık kesimine aktif olamayan misafirlere forum sayfamıza katılmayan / katılamayanlara yol göstermiş olduk üstadım

bilgi tekrarı adına olmuş diyelim, fark edemedim :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.