Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hallettim
  • merhabalar bende tableti yeni aldım ve birşey dikkatimi çekti.
    kullanılan ram ve boşta olan ram miktarlarını taoplayın yaklaşık 1100 mb ram civalı birşey yapıyor. hatta okadarda değil peki geri kalan nerdeyse 1 gb ram neden gözükmüyor?
  • Arkadaşlar şarjı bittikten sonra şarj aletini micru usb taktım ama şarj olmuyor cihaz arızalandımı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: giray91

merhabalar bende tableti yeni aldım ve birşey dikkatimi çekti.
    kullanılan ram ve boşta olan ram miktarlarını taoplayın yaklaşık 1100 mb ram civalı birşey yapıyor. hatta okadarda değil peki geri kalan nerdeyse 1 gb ram neden gözükmüyor?

Grafik işlemci tarafından kullanılıyor. Normal bir durum.
  • Merhaba,
    Ben tablet bakınıyorum. İPAD ile bu aletin arasındaki fark nedir. Ben neden gidip ipad degilde bu aleti alıyım.
    Artısı eksisi neler. (tecrubem yok)
    NOT android tablet olarak en ideal bunu gordum diger markalara bakmadım.
  • Divide By Zero kullanıcısına yanıt
    cevabın için çok teşekkür ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sus

Arkadaşlar şarjı bittikten sonra şarj aletini micru usb taktım ama şarj olmuyor cihaz arızalandımı acaba

Normalde çalışması lazım. Yalnız bazen şarjı dibine kadar bitirdiğinde ve tabletin yanında gelen şarj aletini değil de başka bir şarj aletini kullandığında hiç hareket olmuyor. Cihazın kendi şarj aletini kullandın mı?

quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Merhaba,
    Ben tablet bakınıyorum. İPAD ile bu aletin arasındaki fark nedir. Ben neden gidip ipad degilde bu aleti alıyım.
    Artısı eksisi neler. (tecrubem yok)
    NOT android tablet olarak en ideal bunu gordum diger markalara bakmadım.

ipad ile android tabletleri karşılaştırmaktan yana değilim. İşletim sistemi, kullanım alışkanlıkları, uygulama indirme politikası hatta müzik dinlemeye kadar herşey farklı.

işe ios/android farkı diye dev gibi bir tartışma konusu girer.

ios aygıt aldığında donanım gücü düşük bile olsa uygulama ona göre optimize olduğundan az sıkıntı yaşarsın. ama binlerce android cihaz olduğundan uyumluluk ve güç önem kazanır. bu durumda android olarak bu tableti önermekte tereddüt etmem. ama root, otg kablo vs olmadan sd kart takılamaması gibi bir handikapı olduğunu unutma. alacaksan 32gb olanına yönel.

Not: birkaç aya yeni nexus 10 geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeland

quote:

Orijinalden alıntı: poyrazkuzey

quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

Merhaba,
    Android ve ios ların flash desteği artık yok (aslında ios ların zaten yoktu). Adobe, flash player'ı bu mobil işletim sistemleri için güncellemiyor. Bu durumda flash siteler ve videolar gözükmüyor. Android'lerde bunun üstesinden kısmen gelinebiliyor. Adobe Flash Player 11.1.apk dosyasını nette bulup elle yüklemelisin.

Bunun dışında yukarıda "hersitede" denin yazdığı postta 7. maddeye bir bak derim.

quote:

7- Flash Player sorununuz yok aslında. Bunun için netten Flash 11 player mobil yazıp indirmeleri ve en iyisi aslında Firefox ama Boat Browser gibi bir tarayıcı kullanıp ayarları yapmaları yeterli olacaktır. Ben daha çok internet amaçlı kullandığım için, hala kendime uygun bir tarayıcı bulamadım. Aramalarım devam ediyor.

Teşekkür ederim bu aksam hemen deneyeceğim

Bunu bir denemek gerek..

http://www.wondershare.com/convert-video-audio/flash-on-nexus10.html

" Nexus 10 flash dosyaları için destek lacts. Nexus 10 flash video akışı veya oynatmak çalışırsanız Yani, sinirli alırsınız. Ancak, çoğu insan gibi, muhtemelen Nexus 10 flaş oynamak isteyebilirsiniz. Peki, ne yapmalıyım? Nexus 10 için bir flash player kullanarak harika bir fikir. Bunun için, bu işi bitirmek için Bölüm 1 takip edebilirsiniz. Eğer hala bir şans (bazı bilinmeyen nedenlerle) varsa, Bölüm 2 tanıtıldı garantili çözüm de Nexus sorunsuz 10 flash oyun yardımcı olabilir.

Bölüm 1: büyük bir Nexus 10 flash player ile Nexus 10 flaş Nasıl Oynanır
    Bölüm 2: Nexus 10 flash video dosyalarını indirme ve dönüştürerek Nexus 10 yanıp Nasıl Oynanır
    Bölüm 1: büyük bir Nexus 10 flash player ile Nexus 10 Play flaş

İlk olarak, Nexus 10 flash desteği eklemek gerekir. Ve sonra Nexus 10 flash player yükleyebilirsiniz. Bundan sonra, doğrudan cihaz üzerinde en video paylaşım sitelerinden online flash videoları yayınlayabilirsiniz. Ayrıntılı adımlar aşağıdaki gibidir:

1. Nexus 10, Ayarlar gidin ve sonra da "bilinmeyen kaynaklardan yükle" seçeneğini işaretleyin. Bundan sonra, tarafından geliştirilen Adobe Flash Oyun 11.1 apk indirip yüklemeniz gerekir XDA Developers.

2. Android Market'e gidip, bulmak ve büyük Nexus 10 flash player indir: Firefox Beta tarayıcı.

3. Firefox Beta varsayılan olarak "İsteğe bağlı" için eklentileri ayarlar bu yana, hangi bazı inconviences getirecek, böylece zaman çare gerekir. > Eklentiler - - Bunu yapmak için, sadece Ayarlar> seçin: Etkin."

Not: Böyle Krom, ICS + Tarayıcı ve Dolphin Tarayıcı HD gibi birçok tarayıcı, çalıştık. Bunların hiçbiri Android 4.1 için Flash eklentisi ile çalışabilirsiniz. Bu Firefox Beta Bu yöntemle çalışan tek tarayıcı gibi görünüyor. Ve dikkat edin. Bu Firefox Beta değil Firefox var. Doğrudan burada alabilirsiniz.

Bölüm 2: Nexus 10 flash video indirme ve dönüştürerek Nexus 10 Play flaş

Başka bir yolu da zaman ve her yerde keyfi için Nexus 10 en video-paylaşım sitelerinden herhangi bir flash video indirmek sağlayabilirsiniz büyük bir all-in-bir flash video downloader ve dönüştürücü, kullanmaktır. Eski yol ile ......GOOGLE İLE ÇEVRİLMİŞTİR

Cok tesekkurler KontDRACULA nın dedıgı sekılde yaptım ve sorun halloldu emeklerınıze sağlık

• Önemli değil. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • 1 Kasım'da tanıtılması beklenen tablet, üst seviye teknik özellikler sunuyor.

Google'ın 1 Kasım'da düzenleyeceği etkinlik kapsamında tanıtılması beklenen ürünlerden biri de yeni nesil Nexus 10 olacak. Nexus 5 ve Android 4.4 KitKat'e nazaran daha az gündemde olan 2014 model Nexus 10'un basın görseli Google Play'de listelenirken, görüntü kısa bir süre sonra tekrar kaldırıldı.
    Elde edilen görüntüden tabletin Galaxy Note 10.1 Edition modeline benzediği görülürken, teknik özelliklerin de örtüştüğünü söyleyebiliriz. 10.1-inç boyutla donatılacak Nexus 10'da 2.560 x 1.600p çözünürlüklü ekrana yer verilecek. Gorilla Glass 3 ile dayanıklı bir yapı sergileyecek ekran inç başına 300ppi yoğunluk sunuyor.

İşlemci tarafında ise 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800'ü görüyoruz. 2013 yılında üst seviye tablet ve telefonların neredeyse tümünde yer alan yonga seti yeni nesil Nexus 10'un da güç birimini oluşturacak.
    7.9mm kalınlık ve 584 gram ağırlığa sahip olacağı elde edilen belgeden anlaşılan tabletin en dikkat çeken özelliklerinden biri sahip olduğu 3GB RAM olacak. İlk kez bir Nexus cihazda 3GB RAM'e yer verilecek. Nexus 10 ayrıca 8MP çözünürlüklü arka kamera, 2.1MP ön kamera, NFC bağlantısı, 32GB dahili depolama birimi, 9.500mAh kapasiteli batarya ve Android 4.4 KitKat işletim sistemini beraberinde getirecek.

Alıntı adresi: için buraya tıklayın

: Mecburen yenisi çıkıp, az bir şey yaygınlaştığında değiştireceğiz sanırım. :) .

• Aldığım MagNector pogo kablo bugün geldi. %25 daha hızlı şarj olduğunu ve USB portu ile daha hızlı şarj olabileceğini yazıyor. (Fakat denemelerimde orjinal USB adaptöre takılıyken daha hızlı şarj olduğunu gördüm) Faturayı zarfa eklememişler. İçi pıtırcık naylonlu bir zarfta, bez bir taşıma kılıfı içerisinde geldiğini de ayrıca belirteyim. Kullanıcı kılavuzunu elimden geldiğince Türkçe'ye çevirdim. Burada da bulunması iyi olur diye düşünerek, kullanıcı kılavuzunun başındaki tanıtım bilgileri çevirisini ekliyorum. (Neyse elim değmişken, bu basit kullanım klavuzunu tamamen Türkçe'ye çevireyim bari.):

1. Eğlence ve Kolaylık: Artık şarj etmeyi dert etmeyin ve sadece daha hızlı şarjı eğlenceli hale getirmek için kabloyu cihazınıza bağlayın! Ayrıca, USB portundan bağlantı ile daha hızlı şarj olabilir.

2. Hızlı şarj hızı: Şarj hızını yaklaşık % 25 oranında geliştirir ve oyun oynarken şarj etmeye izin verebilirsiniz. Batarya tamamen boşalsa bile hemen cihazınızı şarja başlayabilirsiniz.

3. Dayanıklı Kullanım: Magnector'ü illa prize takmanız gerekmez. Fiziksel bağlantı noktalarına takılarak sonsuz bir kullanımı vardır. Daimi mıknatısı uzun ömürlü kullanım için bunun önemli bir parçasıdır.

4. Güvenlik: Bir OVP (Aşırı Gerilim Koruyucu) çip yüklüdür ve böylece manyetik bağlı güç kablosu üzerinden aşırı gerilimde cihazı bu güvenlik ayırır.

Şartname
    Kablo uzunluğu: 1.2 m. (3,94 ft)
    Kablo türü : Nexus 10 için USB girişine veya adaptöre bağlanabilen POGO pin adaptörü

Nasıl kullanılır?
    1. Magnector kablonun USB ucunu, orjinal USB şarj adaptörüne (DC 5 V çıkış) takın
    2. Diğer ucunu sadece Nexus 10'un (altına yerleştirilmiş) altında bulunan pogo şarj bağlantı noktasına mıknatıslı bölümü takın.

Notlar:
    Lütfen orijinal Nexus 10 güç şarj adaptörünü kullanın. Magnector N10 sadece Nexus 10'un hızlı ve güvenli bir şekilde şarjı için tasarlanmıştır. Bu nedenle, veri ve ses/video sinyali aktarımı olmayabilir. Güç için şarj adaptörü, pakete dahil değildir.

Feragat
    Magnector'ün kendi başında bir mıknatıs bulunur. Disket ve kredi kartları gibi manyetik ortamlar için herhangi bir veri kaybı oluşturma amacıyla tasarlanmamış olsa da, kimlik kartı, kaset, video kasetleri ya da bu tür cihazlar ile yakın temasta bulunduğunda veri kaybına neden olabileceği unutulmamalıdır. Bu durum yarı iletken sabit diski bulunan Nexus 10 için geçerli değildir. Çünkü sabit diski manyetik alana duyarlı değildir.

Magnector müşteri hizmetleri merkezi
    Herhangi bir sorunuz varsa, bize lütfen help@pogocable.com adresinden ulaşın.
    Üretim ve ticari işbirliği için, lütfen smith@e-magnet.co.kr adresini kullanın.

• almayı dusunen arkadaşlar ttnetın kanpanyası var abim kampanyadan almıs 24 ay x 40 tl olarak birde bi sorum olcaktı, camerayı actıgımda on kameraya nasıl geccem bı türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bormeal

almayı dusunen arkadaşlar ttnetın kanpanyası var abim kampanyadan almıs 24 ay x 40 tl olarak birde bi sorum olcaktı, camerayı actıgımda on kameraya nasıl geccem bı türlü bulamadım

kamera uygulamasını açtığında ortada biryer basılı tuttuğunda yada sağ alttaki yuvarlak tuşa bastığında bir menü açılır. o menüde kamera ikonu altında dönen bir ok olduğu düğmeyi bul bas.

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: bormeal

almayı dusunen arkadaşlar ttnetın kanpanyası var abim kampanyadan almıs 24 ay x 40 tl olarak birde bi sorum olcaktı, camerayı actıgımda on kameraya nasıl geccem bı türlü bulamadım

Gerçi kontDRAKULA üstad anlatmış bu açılımı olacak :)
     Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarji bir sure sonra ya klasik 10-15 sarjdan sonra stabillesiyor.sarji hizlandirmak için logo kablo alman lazim.ekran parlak ligi ile ilgili ben de bir sorun yok.otodan cikar manüel parlaklık ayarla bi de öyle dene.
  • TTNET kampanyasından faydalanmak üzere başvurumu yapmış bulunmaktayım. Cihaz elime geçince inşallah ben de aranıza katılacağım. Bu arada konuyu baya bi inceledim anladığım kadarıyla cihazda harici disk veya flash bellek kullanmak için kesinlikle root + stick mount yapmak gerekiyor. Bir de bu pogo kabloyu Türkiye'de bulabileceğimiz bir yer var mı?
  • secokaradag S kullanıcısına yanıt
    Aslında illa root yapacaksın diye bir şart yok. Ancak çok seyahat ediyor ve cihazı dışarıda daha çok kullanacağım diyorsan, belki gerekli olur. Ancak 16 GB rahat, rahat yetiyor. Ayrıca ücretsiz olarak nexus photo importer ve nexus media importer programları ile media alışverişi yapabilirsin. Film alt yazılarında ise sorun olduğu için genellikle, dediğin gibi root yapıyorlar. Pogo kabloyu ise Türkiye'de satan bir yer maalesef yok.
  • Samsung Galaxy Nexus'a 18 aylık güncelleme desteğinin tamamlanması nedeniyle Android 4.4 KitKat'ın gelmeyeceği resmi olarak duyuruldu. Bu haberi okudum ve içimden Google için yeni küfürler icat ediyordum. Ama bu haber sitesi, içeriği detaylandırmamış. (Güzel kopyalayamamışlar) Yani bu nedenle teknolojiden bu site sınıfta kaldı. Çünkü Samsung'un bir de Samsung Galaxy Nexus GT-I9250 modeli bir cep telefonu var. Yani dediğim gibi asıl doğru haberi ise bu site vermiş. Aynı techcrunch sitesinin dediği gibi önümüzdeki hafta, 4.4 KitKat'lı oluyoruz. Hem de herkesten önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersitede -- 5 Kasım 2013; 1:16:35 >

• Ahan da, Kitkat için Türkçe resmi açıklama da yapılmış zaten. Ayrıca Galaxy Nexus cep telefonunun güncellemeyi neden alamadığına dair açıklamayı da burada yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersitede -- 5 Kasım 2013; 1:26:46 >
  • Yauw ben anlamadım millet her yerde nexus 10 satıo su 2500 kusur cozunurluklu olan. Bu zaten yeni version degilmidir. Bide reklam var google yakında yeni nexus 10 tanıtıcak 5 le beraber die. Bu yeniyse satılanlar ne o zaman??
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.