Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 4.4 guncellemesi nerdeyse cikmak uzere bosuna Nexus 10 u rootlamayin ...
  • Android 4.4 guncellemesi Nexus 10 icin resmi olarak OTA ile dagitima baslandi.

OTA dosyasini suan itibariyle xda dan yayinlayan olmamis. Sanirim en gec Turkiye saatiyle yarin sabaha hazir olur ...
  • Acelesi olana nexus 10 manuel android kit kat 4.4 :)

https://www.youtube.com/watch?v=damDoq1xGNo
  • Sonunda imaj ve sürücü kodları yayınlandı..

imaj ile temiz OTA sız direk Android 4.4 e geçiş yapmak isteyenlere... Stock rom dönüşe vs... için de gereklidir .

Geliştiriciler için de sürücü kodları yayınlandı artık resmi sürümlerin tüm donanımları çalışan custom romlarını bekleyebiliriz...

Nexus 10 için

https://developers.google.com/android/nexus/images#mantaray
  • Google; Nexus 7 ve Nexus 10 için Kitkat 4.4 dağıtımına başlamış.
    Hadi hayırlısı :)

https://twitter.com/Android/status/400441100436918272
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Sonunda imaj ve sürücü kodları yayınlandı..

imaj ile temiz OTA sız direk Android 4.4 e geçiş yapmak isteyenlere... Stock rom dönüşe vs... için de gereklidir .

Geliştiriciler için de sürücü kodları yayınlandı artık resmi sürümlerin tüm donanımları çalışan custom romlarını bekleyebiliriz...

Nexus 10 için

https://developers.google.com/android/nexus/images#mantaray

Verdiğin adresten 4.4 versiyonu indirip recovery mod da yükleme yapabilir miyiz?

• eagle;
    evet senin verdiğin adresten orjinal imaj dosyasına ulaşılıp adb ile yüklenebilir.

Bu Türkçe GÜNCELLEME yükleme rehberi.
    http://www.akillirobot.com/2013/11/13/android-4-4-kitkat-yukleme-rehberi/

Buradan ise normal imajı ile full kurulum rehberine ulaşılabilir.
    http://www.akillirobot.com/2013/11/14/nexus-4-nexus-7-2012-ve-nexus-7-2013un-android-4-4-fabrika-imaj-dosyalari-yayinlandi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 15 Kasım 2013; 16:32:35 >

• KontDRACULA_Wind K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dediğin yöntemleri deneyeceğim.
  • beyler tablete gta vice attip pc ye bağlayıp ama dosyalar kısmı olamdıgından apk sını bulamadım tablette nerdedır acama ?
  • bormeal kullanıcısına yanıt
    kurduğun uygulamanın apk sını pc den normal yöntemler ile göremezsin. Root Explorer tarzı bir program ile sistemin köküne gitmelisin orada \data\app diye bir dizin var. oradan yüklü tüm uygulamaların .apk sına ulaşabilirisin. Data dosyaları ise ayrı bir durum. değişebiliyor.

EDİT:
    Seni yanlış anlamışım. kuruduğun dosyayı değil kuracağın dosyayı arıyorsun sanırım :). Walla Dosyayı nereye attığını sen bilirsin.

Dosyayı PC den Tablete nasıl yolladın?
    AnySend gibi bir program kullandıysan kendine özgü bir dizini vardır. \storage\Anysend gibi.
    AirDroid kullandıysan Senden bir dizin göstermeni ister.

Direkt kablo ile bağlayıp normal copy/paste yaptıysan ve bir dizin açıp oraya atmadıysan storage altında boşta bir dosyadır.

Dosya yöneticin yoksa sana,Solid Explorer, Astro file manager vs tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 16 Kasım 2013; 14:32:34 >
    cevabın için tşkler gta vice city apk + datasını indirdim, tableti kablo ile pc'ye bağladım data dosyasını android/opp dasyasının içine attım apk'sini ise direk içine attım , discovery telefonum var aynı işlemi yaptım telfonda menude dosyalar diye klasaör var onun içide apksi gözükuyordu ama nesux 10 da dosyalar kısmı olmadıgından bulamadım, bir dosya yönetici indirip öyle kurmayı deniyim
  • bormeal kullanıcısına yanıt
    Gangstar 4 ü tavsiye ederim. GTA 5 e çok benziyor.
  • Arkadaşlar Nexus 10 da mkv oynatabilirmiyim TV ye bağlayıp?Donma falan yapıyor mu? Bir de direk hdd yi bağlayıp(ya da flash) filmi burdan gösterebilirmiyim?ve alt yazıları nası gösteriyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcines -- 18 Kasım 2013; 11:06:16 >
  • http://www.omgubuntu.co.uk/2013/11/ubuntu-tablet-will-key-focus-ubuntu-14-04-lts-cycle

Google çeviri ile

'' Ubuntu dokunmatik tablet arayüzü honlama gelecek 6 aylık dönemde Ubuntu'nun geliştirme faaliyetlerinin "odak" olacaktır.

Ubuntu 14.04 LTS Nisan 2014 serbest bırakılması için, Canonical Nexus 7 ve 10 donanım için Tablet için Ubuntu sürümü 1.0 serbest bırakmak için hedefliyoruz.

Ubuntu Dokunmatik görüntüleri tablet ama kamera ve sensörler gibi donanım özellikleri için eksikliği destek hem de zaten mevcuttur. Benzer şekilde, UI ve Mir, ekranda sunucu, eksikliği tablet özel optimizasyon hem de.

Çalışmaları , 'yan sahne' iyileştirilmesi Windows ekran yan tarafında iki uygulama çalıştırmak için 8 benzeri özelliği, aynı zamanda devam alırsınız. Büyük ekranlar ve tablet iş akışları yararlanmak daha mümkün - Bu yararlanmak için, Ubuntu'nun temel uygulamalar çok "yakınsak" haline adapte edilecektir.

Çeşitli uygulamalar da yeniden dizayn edilecektir.

Kanonik Topluluk Müdürü Tunç Bacon 'diyor basın, taşıyıcılar ve OEM 'bu tablet olan ekleyerek, tablet işletim sistemi hikaye' heyecanlı 'olan "kolay ... insanlar gemi için" daha az düzenleyici kontroller ve sertifikalar geçmesine ihtiyacı nedeniyle.

Henüz Ubuntu Telefon benimsemeye planları sinyal önemli bir taşıyıcı ya da OEM ile, Canonical mobil planları tablet daha iyi ücret olabilir. Pazara maliyeti OS kendilerini satın almak ve ithal bir marka tablet yurtdışından ve yüklemek mümkün küçük bir bilgisayar satıcıları ile, düşüktür. .....................''

bilgi amaçlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 18 Kasım 2013; 16:17:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Arkadaşlar Nexus 10 da mkv oynatabilirmiyim TV ye bağlayıp?Donma falan yapıyor mu? Bir de direk hdd yi bağlayıp(ya da flash) filmi burdan gösterebilirmiyim?ve alt yazıları nası gösteriyoruz?

Nexus 10'a MX Player + codec kurduğunda (ücretsiz ve Full sürümü var) hiç sorunsuz mkv vs gibi formatları okutabilirsin. harici/dahili altyazıda sıkıntısız çalışır.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.ffmpeg.v7_vfpv3d16

Tüm Nexus lar gibi Nexus 10 da Normalde harici HDD/SD Kart/Flash desteklemiyor. Ama Root olup StickMount yüklersen yada Root yapmadan Nexus Media Importer kurarsan Bu aygıtlara ulaşabiliyorsun. Tabi OTG kablosu şart.

Ama en sağlıklısı Root+StickMount (Fat32 destekli). Nexus Media Importer ile harici altyazılar çalışmaz (ama NTFS bile okur)

Harici HDD takacaksan 2.5" lik ve tek usb'den elektrik alan diskler tercih et. bazı harici disklerin bir ucunda fazla elektrik çektiğinden 2 adet usb bağlantısı var. Onlar çalışmaz. Ben elimdeki harici güç bağlantısı olan disklerimi NTFS olduklarından deneyemedim. ( Nexus Media Importer kullanmıyorum. Stick mountla çakışıyor)

Açıklayıcı cevabın için çok teşekkür ederim
  • Şimdi Nexus 10 2013 sürümünü, LG'nin çıkartacağına dair haberler var.

Haber 1

Haber 2
  • Arkadaşlar; Nexus 10'um için yeni bir kart okuyucu sipariş etmiştim. Yeni geldi.
     Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu  Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

Resimi netten aldım ama aynı cihaz. benimkinin kapağı Pimbe...

Bazı satıcılarda birde önünde normal usb'ye girsin diye bir adaptör daha var ama o bende yok.

Özelliği herhangi bir harici kabloya takmadan direkt Nexus 10'a takabiliyor olmanız. Kablo karmaşasını azaltıyor. Tabletin olmayan dahili SD Kart okumama dezavantajını bir nebze azaltıyor. Ucu usb değil MicroUSB.

Ufak bir şey. Dışarıda kalan kısmı 3cm. Tamamı 35mm. Madem boyut veriyorum genişliğide 21mm civarı. 8gb SD kart taktım. Sorunsuz çalışıyor (tabi StickMount ile)

Daha önce otg kablo ucunu adaptörle takıyordum. Kullanışsız ve hantal geliyordu. Böyle daha rahat. Tabi dahili olması kadar değil.

E-Bay den 8$'a aldım
    e-bay'deki tam ismi "Micro USB OTG TF T-Flash CARD READER for S4 i9500 Note2 N7100 i9300 N7000 i9100" adından da anlaşılabileceği üzere, birkaç farklı ürüne daha takılabiliyor. Ben Türkiyede bulamadım. Böyle ürünleri genelde aliexpress'den alırım ama e-bay'de daha ucuzdu.

Çin'den geldi. Kargo ücreti yok, ama gelişi 30gün sürdü :) ucuz etin yahnisi geç olurmuş :)

Ben ürünü beğendim. Size de haberdar edeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 19 Kasım 2013; 16:09:56 >

• Arkadaşlar merhabalar Samsung Nexus 10 tabletimi satıyorum 1 aylıktır hiçbir sorunu yoktur jelatinleri üstündedir çizik yoktur. Fiyatım 550 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: redd35

Arkadaşlar merhabalar Samsung Nexus 10 tabletimi satıyorum 1 aylıktır hiçbir sorunu yoktur jelatinleri üstündedir çizik yoktur. Fiyatım 550 TL

Çok iyi fiyat ben 650 ye sattım..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.