Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Remzi_izmir

quote:

Orijinalden alıntı: redd35

Arkadaşlar merhabalar Samsung Nexus 10 tabletimi satıyorum 1 aylıktır hiçbir sorunu yoktur jelatinleri üstündedir çizik yoktur. Fiyatım 550 TL

Çok iyi fiyat ben 650 ye sattım..

Baya bi sıkıştım hemen gitmesi için güzel fiyat yazdım aynen.
  • Selam bende gg üzerinden bugün satın aldım 775 tl world karta 50 tl iadesi var 725 tl ye gelmiş olacak aklıma takılan bir konu var aldığım kişi ttnet kampanyasından almış jelatini açılmamış kendisine garanti belgesi sordum paketi açmadım içinde olması lazım dedi ttnet den cihaz alan arkadaşlar soruyorum acaba garanti kağıdı kutusunun içindemi yada presüdürü nedir cihaz seri no yetiyormu bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı. ?
  • Arkadaşlar az önce tabletime kitkat güncellemesi geldi ve malesef yüklediğime pişman oldum.
    Nexus 5 te gördüğüm menüdeki şeffaf arkaplan yok. Hala 5 home screen var. Ve beni en çok
    rahatsız eden ve üzen ayarlar menüsüne girdiğinizde jelly bean de olduğu gibi ekran iki
    kısım değil. Telefonlardaki gibi tek kısım yapmışlar. Zaten android markette tablete uygun
    uygulamalar çok sınırlı facebooku bile telefonlar için tasarlanmış arayüzle kullanıyoruz. Birde google ın
    böyle birşey yapmasına anlam veremiyorum. Şu an ilk defa ipad almadığıma pişman oldum.
    Umarım bir an önce yeni bir güncelleme gelir :(
  • AngeL.TGM kullanıcısına yanıt
    Nexus 5′in Google deneyimli ana ekranı diğer Android cihazlarında nasıl kullanılır?Akıllı Robot

İşine yarayabilir.
  • Yau arkadaşlar cihaz açılmıyor geçen 4.4 rastakat custom rom atıyordum göçtü cihaz (hard brick)
    Çözümünü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Cihaz rootluydu bu romdan öncede custom 4.4 yüklüydü. recovery TWRP son sürümü yüklü idi...
  • 2013 ne zamn çıkar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redd35

Arkadaşlar merhabalar Samsung Nexus 10 tabletimi satıyorum 1 aylıktır hiçbir sorunu yoktur jelatinleri üstündedir çizik yoktur. Fiyatım 550 TL

snlpzrdn alblirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkusdogan1

Yau arkadaşlar cihaz açılmıyor geçen 4.4 rastakat custom rom atıyordum göçtü cihaz (hard brick)
    Cihaz rootluydu bu romdan öncede custom 4.4 yüklüydü. recovery TWRP son sürümü yüklü idi...

off kötü olmuş. recovery ekranına kadar bile gelmiyorsa (hardbrick) çözümü zor. bende benimkini göçerttim ama recovery modda açılıyordu düzelttim. ingilizcen yeterli ise XDA Forumları'na bakacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

quote:

Orijinalden alıntı: mkusdogan1

Yau arkadaşlar cihaz açılmıyor geçen 4.4 rastakat custom rom atıyordum göçtü cihaz (hard brick)

off kötü olmuş. recovery ekranına kadar bile gelmiyorsa (hardbrick) çözümü zor. bende benimkini göçerttim ama recovery modda açılıyordu düzelttim. ingilizcen yeterli ise XDA Forumları'na bakacaksın.

Baktım ama xda da bulamadım heralde zoru başardım daha önce pek kimsenin başına gelmemiş anlaşılan Türk Telekomdan almıştım
    en iyisi servise göndereyim umarım masraf çıkarmazlar :)

• mkusdogan1 M kullanıcısına yanıt
    Sende custom rom atıyordum demezsin... netten 4.4 güncellemesi geldi o yükleniyordu de.
  • 4.4 KitKat'ı aldım. Bir sorun çıkar mı diye düşünüyordum. Fakat hiçbir sorun çıkmadı ve hem oyunlar hem de genel sistemde bariz hızlanmalar beni etkiledi. Ayrıca 3 küsur GB boş alanım varken 4,5 GB'a çıktı. 56 uygulamayı yükledikten sonra kendisi doğruladı ve 11 kadar uygulamayı güncelledim. Kurcalamaya devam ediyorum.
  • bende imajı netten indirip, doğrudan tüm bilgilerimi silinmesine müsade ederek 4.4 yükledim. Gözünü sevdiğimin Goggle'ı, play'den indirdiğim birçok uygulamamı beni uğraştırmadan yükledi. O olayını çok sevdim.
    Fekat, GoLauncher ekranımda takılmalar olmaya başladı. 4.3 de yoktu. Uygulamalarda da dikkatimi çekmedi ama ana ekranda bazen ufak takılmalar hissediyorum. AirBorn vs gibi büyük oyunları daha yüklemedim o konuda birşey diyemem.
  • 1 saat önce ttnet kampanyasından aldım aleti. çok hoşuma gitti. açtığımda 4.2 vardı. 10 dakika sonra 4.3 güncellemesi yaptı. 30 dakika sonra da 4.4 güncellemesi yaptı. şu anda gayet iyi. biraz alışayım daha çok deneyim aktarırım. tek söyleyebileceğim acer b1 den sonra yarış arabası gibi geldi bana :)
  • Arkadaşlar tablet de izlediğim filmleri televizyonda seyretmek için HDMİ kablosu aldım. Tablete Kabloyu taktıktan sonra görüntü alabiliyorum ama ses alamıyorum acaba kabloda mı sorun var
  • sus S kullanıcısına yanıt
    Nexus'da değil ama daha önce diğer tabletlerimde Tv Out yapmıştım sorun yoktu. HDMI üzerinden hem ses hemde görüntü almak üzere tasarlanmıştır. Ses gelmiyorsa ya kabloda yada yazılımda sorun olabilir.
  • Arkadaşlar merhaba 4.4 güncellemesinden sonra gelen sanal klavye hoşuma gitmedi. Acaba önerebileceğiniz bir klavye programı varmı.😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyyah1984 kullanıcısına yanıt
    Hacker's Keyboard ve SwiftKey Free

Ücretsizidir.

Ücretlide olur diyorsan.
    SwiftKey

• O bu değil de; bu forumda olsun, diğer ikinci el alışveriş sitelerinde olsun satışlarda gördüğüm fiyat 675-700. Yalnızca buradaki arkadaş 550 TL'ye satacağını belirtmiş. Bu cihazların hepsi de TTNET'ten alınma. Yani benim anlamadığım neden insanlar göz göre göre bu güzelim cihazı ederi 800 TL iken daha ucuza satmak istiyorlar. Anlamış değilim. Bence çok büyük hata yapıyor ve paralarına yazık ediyorlar.

Neyse, bir haber vermek istemiştim aslında. 1 Aralık - 30 Aralık 2013 tarihleri arasında TTNET'in online işlemler bölümüne kullanıcı adı ve şifresi ile girenler her gün için bir çekiliş hakkı kazanıyorlar. Toplamda ise 150 Adet Nexus 10 hediye verilecek. Ben hergün girmeye başladım. Burada da bir bilgi vereyim istedim.

4.4 KitKat güncellemesini aldıktan sonra ses düğmesini açıp kapatınca, ekrana gelen ses ayar çizgisi oynamıyordu. Dün birden cihaz kendi kendine kapandı. Tekrar açtığımda ise bu hata giderilmişti. Muhtemelen güncelleme yapıldı. Ayrıca bir de şu ART meselesi var. KitKat ile bildiğiniz gibi ART'de gelmiş. Ancak ben geliştirici seçeneklerinde bu özelliği bulamadım. Bu özelliğin Snapdragon işlemcilerde kullanılabildiğini bazı internet sitelerinin yorumlarında okudum. Ancak, bazı özel romlarda Art'nin açılabildiğini de okudum. Acaba bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersitede -- 5 Aralık 2013; 1:46:22 >

• arkadaşlar tabletin oyun performansı nasıl acaba ve genel olarak donma gibi sorunları var mi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

arkadaşlar tabletin oyun performansı nasıl acaba ve genel olarak donma gibi sorunları var mi acaba.

kesinlikle öyle bir sıkıntı yok. Piyasadaki en iyi tabletlerden biri.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.