Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wertywertyy

Ben sana şimdiden söyliyim ne yaparsan yap vermeyecekler ben sorunlu tabletimi yenisiyle değiştirdikleri için daha uğraşmak istemedim ama uğraşırsanız belki verirler. istersen sana bir yol göstereyim öncelikle maliye yada vergi dairesine gidip şikayet dilekçesi vereceksin fatura vermediklerine dair daha sonra oradan aldığın örnek nushasını ilçe tüketici hakem heyetine gideceksin ve dava başlatacaksın sonrası mahkeme kararına kalmış kolaygelsin uğraşırsan ve sonuç alırsan bizleride bilgilendir ok.

Adamların olayıda o zaten. Kimse bukadar şeyle uğraşmak istemez. Uğraşsa da attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez. Sen zaman ayıracaksın, oraya dilekçe buraya dilekçe vereceksin. Birde geçenlerde duyduğum yeni bir yasaya göre fiyatı belli bir seviyedeki ürünlerde ayrıca 250TL bir ücret ödeyecekmişsin (sonra haklı çıkarsan sana bu ücreti karşıdan alıp ödüyorlarmış) (ha bu sadece duyum. emin değilim. geçenlerde bu karara isyan edenlerle ilgili bir haber seyretmiştim) falan da filanda..

Sen bu kadar şeyle uğraşırken, adamların tek yaptığı ise yerlerinde oturup sana fatura düzenlemek olacaktır. :(

Sıkıcı ve zahmetli bir iş :(

Kimse işini doğru yapmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 28 Mart 2014; 9:46:17 >

• Arkadaşlar anneme aldığım nexus 10'a kılıf istiyor birde. Önerdiğiniz kılıf var mı ?
  • Beyler tableti 2GB Ram var diye aldım ama CPU-Z'de uygulama ayarlarında falan Ram 1GB görünüyor sebebi nedir bunun?
  • 1 GB GPU tarafından kullaniliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

Israr üzerine bunu aldım;

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-google-nexus-10-kilif-p8110-360-derece-109339243

İnş. pişman olmayız...

Hemen hemen aynısını kullanıyorum. Sıkıntım yok.

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Benim tabletin güç butonunda hafif gevşeme var bunu tuşa basarken hissedebiliyorum. Ayrıca tabletin sağ üst bölgesine bastırdığımda nadiren tık sesi geliyor. Sizde de varmı bu sorunlar? Cihazda kronik kasa ortası çökme sorunu yok. Genelde 6 saat gidiyor pil. Keşke ilk aldığımda söylediğim gibi cihazı kitkat'a güncellemeseydim. 4.2'de 7 saat civarı ekran açık kalma süresi görmüştüm. Kitkatta ekran açık kalma süresi düştü. Onun dışında cihazı gündüz şarj etmek istediğimde şarj süresi çok uzuyor. Gece daha çabuk şarj oluyor.

o sorun işte. Alalı 1 sene oldu. o tuşta bende sıkıntı yok. o tık sesi de yok. Çocuklara rağmen birde...

Kitkat'dan sonra şarjın çabuk gitme sorunu bende de var. sanırım %5 yada %7 şarjı daha çabuk bitiyor.

- 1myst -
    İmzana hasta oldum. Yazayım bir yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 3 Nisan 2014; 18:00:36 >

• Nexus 10 tabletimi şarja bıraktım 1 gün kadar hiç dokunmadım bu akşam kullanmak için elime aldığımda tableti bir türlü açamadım,açma düğmesine bastığımda tepki yok,belki şarj olmamıştır diye şarj cihazını taktığımda şarj full gözüküyor,bu esnada açma düğmesine bastığımda şarjın full olduğunu tekrar gösteriyor ne yapmamı önerirsiniz.
  • hardlight H kullanıcısına yanıt
    Tekrarlayıp tekrarlanmaması önemli. 1 kere benimde başıma benzeri geldi. Kendi kendine kapatacak kadar deşarj etmiştim. Açılmayacak derecede 0 şarj olmuştu. Ofiste olduğundan PCden şarj'a bıraktım. sabah yine açılmadı. Cep telefonu şarjı ile şarj etmeye çalıştım. hiç sallamadı. Eve götürüp orjinal şarj aletiyle şarj'a başlayınca şaraj almaya başladı. Seninki birebir aynısı değil ama bence tekrarlarsa kork diye söylüyorum.

Bire bir aynı sorunu ise bazen PiPo Max 1 tabletim bazen yapıyor. Çözümü bende bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 7 Nisan 2014; 11:11:46 >
  • KontDRACULA_Wind K kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim
  • nexus 10 kasası bir önceki nesil note 10.1 ile aynı gibi geldi bana ,acaba note 10.1 kılıfları olur mu nexus 10 a?
  • olmuyor kamera sensörleri uymuyor. kılıf ve ekran koruyucu yok denecek kadar az piyasada internetten şipariş vercen anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

olmuyor kamera sensörleri uymuyor. kılıf ve ekran koruyucu yok denecek kadar az piyasada internetten şipariş vercen anca

Anladım hocam peki sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz standlı kılıf var mı?

• fozdemir kullanıcısına yanıt
    ben ist/sirkecideki doğu banktan aldım orada hertürlüsü mevcut yada gittigidiyorda da seçenekler var tercih sizin. standlı kılıf ve ekran koruyucuya 35 tl verdim
  • Arkadaslar bende de nexus 10 tablet var, sarji 10-12 saatte falan doluyor. Bu durum normal mi acaba sizde durum nasil kac saatte tam sarj oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkrkgc

Arkadaslar bende de nexus 10 tablet var, sarji 10-12 saatte falan doluyor. Bu durum normal mi acaba sizde durum nasil kac saatte tam sarj oluyor?

Orjinal şarj aleti değilde dandik bir şarj aleti hatta dandik olmasına gerek yok telefonlarla verilen bazı orjinal şarj aletleri bile geç dolduruyor.
    Tabletin yanında verilen orjinal şarj aleti çok daha hızlı. (Gerçi biri TR de verilenlerin farklı olduğunu söyledi ama emin değilim) Ölçmediğim için kaç saatte dolar bilmiyorum. Akşam Takıyorum sabah alıyorum :) Gerçi bende birde Pogo Cable var. Oda ayrı bir seçenek.

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu  Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

Geçen gün ofiste ucuz bir şarj aleti ile şarja bıraktım sabah geldim daha %75 civarı bir şeydeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 19 Nisan 2014; 9:23:04 >

• teşekkür ederim hocam cevabınız için.Bendeki şarj aleti şu şekilde resimlerini atıyorum.Ben cihazı bi arkadaştan 2. el olarak aldım ama orjinal olduğunu düşünüyorum şarj aletinin.Çünkü youtube den falan kutu açılımına baktığımda aynı şarj aletini gösteriyor.Output 5V - 2A yazıyor. 10-12 saatten önce %100 şarj edebilen var mı bu aleti merak ettim doğrusu benim cihaz yada şarj aleti mi problemli
     Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

• Benide ekleyebilir misiniz? Tablet hakkında fikirlerin 8-9 saatte sarjı doluyor ve parlaklık orta düzeyde açıksa en fazla 7 saat gidiyor , arka kısmına bastırırsanız hafif bir içe cokme var fakat hic bir probleme sebep değil, tablet güzel almak isteyen arkadaşlara öneririm.
  • Ben de yeni aldım cihazı. Ekran kapalıyken bekleme süresi ne kadar tabletin? Mesela 1 saat kullanmadan bıraktım diyelim ne kadarlık bir düşüş yaşarım pil stabil hale gelince?
  • şarj aleti orjinal gibi gözüküyor.
    arkadaşlara katılıyorum Kitkat'ın daha çok pil yiyor. Ama boştayken de yiyor. 4.2.2 de 5-6 saat sonra açtığımda %1 civarında harcama olmuş iken 4.4.2 de bu oran %2-3 olabiliyor. Kaldı ki konum bildirme vs gibi pil ömrünü azaltan fazla şey de açık değil. Bir cache cleaner var. Aklıma gelmişken, bir ara bir hile programı kullanıyordum. Glu para veriyordu :) bir baktım tableti kullanmamama rağmen tablet açılmayacak kadar pili bitmiş. Bir iki şeyden şüphelendim. Ne olduğu da belli değil. Pil uygulaması Media diye kestirip atıyor. Bir iki şüpheli uygulamayı silip zanlıyı bulmuştum. Aklınızda bulunsun.

FxGuru diye bir uygulama kurdum. videonuza patlama, dinazor vs gibi efektler ekliyor. CPU yu çok kullanıyor. o açıkken pilin yavaş yavaç uçtuğunu görebiliyorsun. 3-4 saatte %5-7ye düşürüyor. ama normal bir kullanımda 6-7 saatte gidiyor. Birazda eskidi artık. eskiden daha fazla gidiyordu. 4.2.2 den 4.4.2 ye geçiş + zaman daha az pil ömrünü birlikte getirdi.

• arkadaşlar selamlar. benim bir sorum olacak. ben nexus 10 tabletim ile tv bağlantısını all share cast dongle(kablosuz, wifi) üzerinden yapıyorum. nexus 10'un çözünürlüğü malum 2560x1600. fakat samsung hdtv'de infoya bastığımda 1280x720 olarak gözüküyor. S3 telefonumda da aynı çözünürlük ile aktarım yapıyordu. telefonda normal karşılamıştım ama tablette aynı çözünürlüğü vermesi garip geldi. bu konuda bilgisi olan var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.