Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nexus Media Importer : Googleplay'den 3,99$ karşılığında cihazına indirip, OTG + flashdisk ile bağlayabilirsin. FAT32, NTFS dosya formatlarını desteklediğinden problem yaşamazsın. Altyazılı filmleride BsPLAYER ile açtığında altyazı problemi de yaşanmaz.
  • eagle kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için peki ben uygulamayı başka birşekilde bilgisayardan indirip tablete nasıl kurabilirim veya başka istediğim herhangi bir programı illa google play denmi indirmem gerekli yoksa pcden usb kablo ile bağlatı yapıp tablete kurulamazmı birde hediye gelen bu tabletin garantisini ben nasıl ve nerden sorgulatabilirim.
  • Tabii ki yükleyebilirsiniz. Öncelikle Googleplay'den dosya yönetici programlardan birisini yükleyin. Bu programlar ile yükleme yapabilirsiniz.
    Garanti durumunu, hediyeyi yollayan firma ile görüşmeniz gerekir.
  • arkadaşlar,

cihazı dün 2. el olarak birinden aldım, sorunsuz bir cihazdı.
    custom mod yüklemek için toolkit indirdim ve unlock ettim.
    unlock ettikten sonra cihaz açılmıyor, araştırmalarım sürüyor ama bu durumla karşılaşan arkadaşlar beni yönlendirebilir mi?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dona_ank

arkadaşlar,

cihazı dün 2. el olarak birinden aldım, sorunsuz bir cihazdı.
    custom mod yüklemek için toolkit indirdim ve unlock ettim.
    unlock ettikten sonra cihaz açılmıyor, araştırmalarım sürüyor ama bu durumla karşılaşan arkadaşlar beni yönlendirebilir mi?

teşekkürler.

2. sayfada benim anlattıklarım var. bende kitlemiştim.
  • Bugün fark ettim sağ alt tarafta ufak toplu iğne başı kadar sanki bulutlanma var normalde anlaşılmıyor ölü pixel değil ama beyaz renkte sanki hafif bulutlanma var gibi bunun çözümü olurmu birde garantiden değişirmi sorun varsa ayrıca ttnetten hediye gelen bu tableti dağıtıcı firmadan alırken bana herhangi bir belge yada fatura verilmedi dün samsung bayisine sorgulatayım dedim M.H. arayın dediler seri nosu ile sorgulatın ancak samsun türkiye garantisi olsa bile servis sizden fatura isticektir dediler ama bende hediye dedim fatura verilmedi ozaman yapcak bişey yok dediler yarın arıycam bakalım samsungu ne dicekler. hafta sonu açmıyolar.
  • Arkadaşlar playstoredan değilde PC den oyun indirip atabiliyormuyuz? Ya da boyle bi site var mi ? Ana menüdeki uygulamaların yeri değiştiriliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar acil cvp nexus 10 cihazın ıme nosu varmıdır yada nerede yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekovays

Arkadaşlar playstoredan değilde PC den oyun indirip atabiliyormuyuz? Ya da boyle bi site var mi ? Ana menüdeki uygulamaların yeri değiştiriliyor mu

Tabiki.
    eagle aslında cevap vermiş ama sanırım tam anlayamadın.
    İnternetten indirdiğin .apk dosyalarını kurabiliyorsun. Bazı oyunların ayrıca .obb dosyaları da oluyor onları da gerekli dizine atıyorsun (android/data/obb) apk yı kuruyorsun oyun çalışıyor.
    site verirdim ama illegal olduğundan buradan veremiyorum.
    Yapman gereken netten .apk dosyasını PC'ne indir. Sonra bir şekilde Tablete at. (Birçok yöntem var. AnySend ile, Kablo ile PC den, Mail'ile, bluetooth ile, Direkt OTG Kablo+Flash Disk vs) Bir dosya yönetici ile .apk yı çalıştır. ayrıca obb dosyası da varsa yine dosya yöneticiden obd dosyasını diziniyle android/data/obb içine kopyalamalısın

Ana menüdeki uygulamalar derken tam olarak ne kastediyorsun emin değilim. Ana sayfadaki kısa yolları diyorsan uzun süre basılı tutup sürükle bırakla değişir. Yok alt bar'ı diyorsan o da ayı şekilde değişir. Uygulamalar ekranından bahsediyorsan, mesela 1. sayfadaki uygulamaların yerleri sırası diyorsan normal nexus arabirimde değişmez. Ben Go Launcher kullanıyorum. Herşeyi (sıralamayı vs) değiştire biliyorum. Hatta uygulamalar menüsünde bile klasörler oluşturabiliyorum. Çok kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 10 Mart 2014; 13:59:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

arkadaşlar acil cvp nexus 10 cihazın ıme nosu varmıdır yada nerede yazar

IMEI sadece telefon/3G özelliği olan cihazlarda olur. Nexus'ların böyle bir özelliği yok. Yani SIM kartı takılamadığından IMEI numarasıda yok.
  • Selam Arkadaşlar.

Anneme Nexus 10 almış bulunmaktayız. Facebook oyunlarına girmek istiyor. Bunun için Puffin web browser yükledim amma velakin açılmıyor oyun. Yükleme sayfasında kalıyor. Flash player'a biraz uzağım. nasıl çözebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

Selam Arkadaşlar.

Anneme Nexus 10 almış bulunmaktayız. Facebook oyunlarına girmek istiyor. Bunun için Puffin web browser yükledim amma velakin açılmıyor oyun. Yükleme sayfasında kalıyor. Flash player'a biraz uzağım. nasıl çözebilirim ?

"Adobe Flash Player" ın apk sı var. nette biraz gezersen bulabilirsin. ama kesin sonuç değil. Yine de düzgün çalışmaz.
    Açıkçası 4.4.2 de çalışıyor mu ondan da emin değilim. en son 4.1 sürümünde kurmuştum.
  • arkadaşlar konuyla pek alakası yok amam bir çıkmazın içindeyim ttnetin düzenlediği online işlem kampanyasından nexus10 tablet kazandım 06.03.2014 tarihinde ürünü teslim aldım yanlız bana fatura veya benzeri bir belge verilmedi sadece kutu içinde tablet şeklinde kurdum kullanmaya başladım sonra ekranın alt ortasında nokta kadar bir bulutlanma olduğunu farkettim ölü pixele benzemiyor ama beyaz ve siyah ekranda belli oluyor neyse ttneti aradım servise yönlendirdi servisi aradım seri nosundan sorgulattım cihaz samsung türkiye garantiliymiş ancak yetkili servis garanti kapsamında olabilmesi için fatura ibrazı zorunlu diyor bende hediye aldım fatura yok diyorum kabul etmiyorlar ttnette bana herhangi bir belge veremiyoruz diyor sonuç yok yarın dönecekler bakalım sonucu bende merakediyorum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim konu hakkında bana bilgi verebilecek yada yönlendirecek olan varsa sevinirim. daha 2-3 günlük cihaz ürünün birebir değişimini isticem ama ne tepki verecekler bilmiyorum yada bu bulutlanma sorununu gözardı edip kullanmaya devammı edeyim.

• quote:

arkadaşlar konuyla pek alakası yok amam bir çıkmazın içindeyim ttnetin düzenlediği online işlem kampanyasından nexus10 tablet kazandım 06.03.2014 tarihinde ürünü teslim aldım yanlız bana fatura veya benzeri bir belge verilmedi sadece kutu içinde tablet şeklinde kurdum kullanmaya başladım sonra ekranın alt ortasında nokta kadar bir bulutlanma olduğunu farkettim ölü pixele benzemiyor ama beyaz ve siyah ekranda belli oluyor neyse ttneti aradım servise yönlendirdi servisi aradım seri nosundan sorgulattım cihaz samsung türkiye garantiliymiş ancak yetkili servis garanti kapsamında olabilmesi için fatura ibrazı zorunlu diyor bende hediye aldım fatura yok diyorum kabul etmiyorlar ttnette bana herhangi bir belge veremiyoruz diyor sonuç yok yarın dönecekler bakalım sonucu bende merakediyorum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim konu hakkında bana bilgi verebilecek yada yönlendirecek olan varsa sevinirim. daha 2-3 günlük cihaz ürünün birebir değişimini isticem ama ne tepki verecekler bilmiyorum yada bu bulutlanma sorununu gözardı edip kullanmaya devammı edeyim.

http://hizliresim.com/Kn353N http://hizliresim.com/wz72N4 resim burda alt tarafta orta kısımda belli oluyor acil cvp bekliyorum arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

Selam Arkadaşlar.

"Adobe Flash Player" ın apk sı var. nette biraz gezersen bulabilirsin. ama kesin sonuç değil. Yine de düzgün çalışmaz.
    Açıkçası 4.4.2 de çalışıyor mu ondan da emin değilim. en son 4.1 sürümünde kurmuştum.

Kitkat'a çalışan sürüm bulamadım bir türlü...

Bulan varsa haber verebilir mi arkadaşlar ?

• candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    En son 11.1.102.59 sürümü çıktı diye biliyorum. Üstüne de çıkmayacak. Yani bu sürümü indirdin de çalışmadıysa unut. Hem Adobe Hemde Google bu platformda flash'a artık destek vermiyor. Aynı şey iPhone (ios) ve Windows Phone içinde geçerli. Artık bu mobil platformlarda Flash Desteği Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 11 Mart 2014; 11:12:04 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar konuyla pek alakası yok amam bir çıkmazın içindeyim ttnetin düzenlediği online işlem kampanyasından nexus10 tablet kazandım 06.03.2014 tarihinde ürünü teslim aldım yanlız bana fatura veya benzeri bir belge verilmedi sadece kutu içinde tablet şeklinde kurdum kullanmaya başladım sonra ekranın alt ortasında nokta kadar bir bulutlanma olduğunu farkettim ölü pixele benzemiyor ama beyaz ve siyah ekranda belli oluyor neyse ttneti aradım servise yönlendirdi servisi aradım seri nosundan sorgulattım cihaz samsung türkiye garantiliymiş ancak yetkili servis garanti kapsamında olabilmesi için fatura ibrazı zorunlu diyor bende hediye aldım fatura yok diyorum kabul etmiyorlar ttnette bana herhangi bir belge veremiyoruz diyor sonuç yok yarın dönecekler bakalım sonucu bende merakediyorum sevinsemmi üzülsemmi bilemedim konu hakkında bana bilgi verebilecek yada yönlendirecek olan varsa sevinirim. daha 2-3 günlük cihaz ürünün birebir değişimini isticem ama ne tepki verecekler bilmiyorum yada bu bulutlanma sorununu gözardı edip kullanmaya devammı edeyim.

http://hizliresim.com/Kn353N http://hizliresim.com/wz72N4 resim burda alt tarafta orta kısımda belli oluyor acil cvp bekliyorum arkadaşlar.

walla ben farkedemedim. Ama TTNet'ten fatura talep edebilirsin. Yada Fatura vermezlerse (hediye diye olabilir) bir belge iste. Olmadı samsung'a direkt öyle gönder (ufakda olsa ne evrak verdilerse artık onu da yolla). Onlar yok yapmayız desin.

• Arkadaslar apk uzantili dosyalar indirebileceğim güvenli virüssüz site biliyorsananiz yazar misiniz.ya da özel mesaj atarmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Kardeş bana az önce tablet ulasti. İrsaliye ve Samsung garanti belgesi beraberinde geldi. Sanirim irsaliye fatura yerine geçiyor. Size İrsaliye verilmiş miydi?

irsaliyeli fatura ise geçer. Gerçi irsaliyede geçer ama böyle durumlarda genelde irsaliyeli fatura yollarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

En son 11.1.102.59 sürümü çıktı diye biliyorum. Üstüne de çıkmayacak. Yani bu sürümü indirdin de çalışmadıysa unut. Hem Adobe Hemde Google bu platformda flash'a artık destek vermiyor. Aynı şey iPhone (ios) ve Windows Phone içinde geçerli. Artık bu mobil platformlarda Flash Desteği Yok

Onun hakkında fikrim var. Ama sürüm hakkında bilgim yoktu. Bulup denerim. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.