Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıkacak diyorlar bu ay içinde beklemedeyiz
  • .mkv formatında sürekli 1080p çözünürlükte film izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

.mkv formatında sürekli 1080p çözünürlükte film izliyorum.

Hocam dts cozme isini nasıl hallediyorsunuz. Yada hangi player i kullaniyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung ile google arasındaki anlaşma nexus bölümünü bitirme üzerineydi. yani nexus 10 un ikinci versiyonu hiçbir zaman çıkmayacak muhtemelen.
    google play edition samsung note 10.1 çıkabilir.
  • YENİ SATTIĞIM VE TOPLAMDA BİR AY BİLE KULLANAMADIĞIM

NEXUS 10 TABLETİMİN KILIFINI SATIYORUM,SATIŞTA ELİMDE KALMIŞTI..

ÜRÜN SIFIRDAN FARKSIZDIR.KALİTELİ DERİ OLDUKÇA ŞIK VE KULLANIŞLIDIR.

ÜRÜNÜN KENDİ FOTOĞRAFLARIDIR.

BU FİYATA NEXUS 10, KILIFI BULMANIZ OLDUKÇA ZOR...

DİĞER DETAYLAR;

Fiyat 15tl
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-google-samsung-nexus-10-mor-renk-deri-kilif-150968099/detay/

Cihazınızı korumak ve kullanımını kolaylaştırmak için Dizayn edilmiştir.
    Stand duruş seçeneği ile masaüstü kullanımında kolaylık.
    Cihazın tüm fonksiyonlarına kılıfdan çıkarmadan kolaylıkla erişebilirsiniz.
    Harika kalıp kesimiyle cihazınıza tam uyum sağlar.
    Cihazınızı çiziklerden, kirden, darbelerden tamamen korur.
    Mor renkli seçeneği ile..
     Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

• ahmet331 A kullanıcısına yanıt
    Filmler için BsPlayer kullanıyorum. Donanımsal olarak kullanıyorum ve sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

Filmler için BsPlayer kullanıyorum. Donanımsal olarak kullanıyorum ve sorun yaşamadım.

Sagolun hocam deneyeyim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodge ram 2500

Arkadaşlar,

Cihaza Nexus media importer (NMI) kurulu ve OTG kablo üzerinden external hdd dock station bağlı durumda. DTS sesli 1080p mkv filmleri donanımsal hızlandırma+çözücü opsiyonuyla MX playerda çok rahatlıkla izleyebiliyorum. Yaşadığım ufak bir sıkıntı var. NMI içindeyken mkv dosyasına çalma komutu verdiğimde işi MX player devralıyor ancak altyazı dosyasını filmin bulunduğu folder'da olduğunu gösterebileceğim bir yer olmadığı için mecburen altyazı dosyasını tabletin içinde bir yere kopyalıyorum ve o şekilde MX player'da alt yazılı olarak izleyebiliyorum. MX player external HDD deki alt yazı dosyasını nasıl görebilir?

Hocam peki NMI ile diskteki bütün dosyaları göreviliyor musun ? .jpg .raw gibi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alekiss A kullanıcısına yanıt
    Harici olarak bağladığın diskteki tüm dosyalar gözükür.
  • eagle kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler. Ben de aldım prş gelecek inş. İpad mini kullanıyorum , ürün güzel ama kullanıcıyı çok kısıtlıyor. O yüzden hiç memnun kalmadım. 2 yıldır android kullanıyorum ve tablette de andoride devam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun Bende çok uzun yıllar iPad kullandım ve şuan Nexus'tan memnunum. İkisininde birbirinden üstün özellikleri var ve benim kullanım amacım doğrultusunda Nexus daha iyi tercih oldu. @alekiss
  • Takip
  • Nexus 10 cihazım var. Yanlışlıkla sildiğim dosyaları recovery programları kullanarak kurtarmak istediğimde çoğu program tableti görmüyor. Bilgisayarımda Nexus 10 olarak ve Taşınabilir Aygıtlar bölümünde görüp içeriğine erişim sağlayabiliyorum. Ama anladığım kadarıyla bu cihazı çıkarılabilir depolama birimi aygıtları altında görmem gerekiyor. Bunu bir türlü başaramadım. Win 7 yüklü dizüstü bilgisayarımda ve mikro USB ile bağlantı yapıyorum. Cihazım root lu değil. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Konu benim açımdan aciliyet arz ediyor...
  • sacar00 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kirliliğe neden olan mesajlarınızı silmenizi rica edeceğim.
    Konu ile ilgili youtube'da bulduğum video belki işinize yardımcı olabilir.

Ekleme: Bir progra daha buldum.http://www.any-data-recovery.com/product/data-recovery-for-android.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 12 Şubat 2014; 19:06:05 >

• eagle kullanıcısına yanıt
    O videoda belirtilenleri ve daha birçok benzeri programları da denedim (verdiğiniz linkteki program da dahil) ama olmadı. Yalnız sizin verdiğiniz linkteki programda ilk kez tarama yapmaya başladığım anda nexus 10 ekranında service yazısı ve siyah ekran oluştu geri tuşu ile bu ekrandan çıktım. Ama program taramaya başladıktan hemen sonra birşey bulamayıp duruyor. Bir de fazla gönderileri nereden sileceğimi de bulamadım. İlginiz için teşekkürler...
  • Sonunda cihazım geldi arkadaşlar. Ekran büyüleyici

Yalnız arkadaşlar mail geldiğinde ipad mini ile n10 yanyana ve ipadde anında uyarı veriyorken n10 da gelen hiç görünmüyor. Senkronizasyon (Otomatik Push ) seçeneği seçili. Ama ben maillere geçip yenilemedikçe görünmüyor. Neden acaba ?
    belli periyotlarda yenilenme olur. SMS gibi Anında değil.
  • Arkadaşlar pogo kablo arıyorum satmayı düşünen varsa alabilirim.
  • Forum neden bu kadar ölü ya

Benim nexus bir türlü %93 ten üstünü görmedi. %60 ile şarja taktm 8,5 saatte %94 oldu

Bu da normal değildir herhalde ? Tamam biraz geç şarj olduğunu duydum ama bu kadarı da fazla.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.