Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
112.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nexus 10umu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gözlemlediğim bir sorunumu sizlerede aktarmak istiyorum.

n10 belirsiz zamanlarda kendini kilitliyor ekranda ne görüntü varsa takılıyor ve power düğmesi ile resetleme yapmadan düzelmiyor. resetleme yapınca yukarıdaki android bildiriminde "güncelleme var" uyarısı geliyor. bu güncelleme herhangi bir aplikasyon için bile gelse haftada bir kilitlenme sorunu yaşıyorum. sanki bir bağlantısı var gibi geldi bana. otomatik güncellemeyi kapatıp denedim yine yaşadım. satın aldığım mağazadaki yetkili Kitkat sürümünün kararlılığında sorun olabileceğini ve uyum sorunu olabileceğini söyledi. acaba diğer kullanıcı arkadaşlar benimle aynı sorunu tecrübe ediyorlar mı?
  • solidsoyu S kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşamıştım. Cihaza tam format atıp sistemi fastboot'tan yeniden kurdum ve sorun düzeldi.
    Bende tableti güvenli kipte açıp güncellemeleri yaptım düzeldi.
  • Arkadadlar bu tablet antutudan kac puan aliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Hiç antutu testi yapmadım. Zaten android ortamında testler tam bir cevap olmuyor. Şimdide yapsam farklı bir sonuç alırım. Sonuçta Uzun süredir kullanıyorum. Android zaman içinde yavaşlamaya ve şişmeye meyilli. İlk kurduğumda yapacağım test ile şimdiki sonuç farklı olacaktır. Birde kullandığın Android sürümüne göre de sonuç değişir.

Nette aratınca
     Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

sonuçlarına ulaşılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 18 Ocak 2014; 16:49:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDRACULA_Wind

Hiç antutu testi yapmadım. Zaten android ortamında testler tam bir cevap olmuyor. Şimdide yapsam farklı bir sonuç alırım. Sonuçta Uzun süredir kullanıyorum. Android zaman içinde yavaşlamaya ve şişmeye meyilli. İlk kurduğumda yapacağım test ile şimdiki sonuç farklı olacaktır. Birde kullandığın Android sürümüne göre de sonuç değişir.

Nette aratınca

sonuçlarına ulaşılabiliyor.

Hocam ben de antutunun yenisini hic bulamadim (v4 ile yapilmisini) Oyunlarda dirum nasil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Bol bug'lı olduğundan sorunlu olduğu söylenen asphalt 8'in 1.0.0 versiyonu da buna dahil. Üstelik bu çözünürlükte.
  • Arkadaşlar bende vatandan tabletimizi alarak aranıza katıldım. Öncelikle sormak istediğim bir soru var. Harici hafıza kartı takılamadığı için android 2.3.6 ver. lu telefonumdan wifi direct ile nexus 10 a dosya transferi yapmak istiyorum fakat başaramadım. Nasıl yapabilirim acaba.
    Birde smart book cover türkiyede satılıyormu. Teşekkürler.
  • a10671189 A kullanıcısına yanıt
    Root atar ve [root] StickMount kullanırsan yada Nexus Media Importer kurarsan otg kablo dan SD kart yada flash disk takıp dosya alış verişi yapabilirsin.

Bunların dışında OTG vs ile uğraşmadan PC, MAC ve Diğer androis cihazların arasında AnySend uygulaman ile dosya transferi yapabilirsin. Bu uygulama Aynı WiFi ağı içindeysen PC/MAC/Android/iOS arasında dosya transferi yaptırtabiliyor.

Yani mesela PC'mde bir dosya var ve makinemde AnySend kurulu. Ctrl C ile (yada sağ tuştan hangisi kolayına geliyorsa) dosyayı hafızaya alıyorum. Görev çubuğumdan anySend ikonuna tıklıyorum tanıtılmış cihazlarımdan birine tıklıyorum hooop dosya gitti. Yada android tabletimden dosyayı paylaş diyip any send'i seçip dosyayı telefonuma gönderiyorum. Bu kadar basit.

https://play.google.com/store/apps/details?id=adylitica.android.anysend

http://www.youtube.com/watch?v=n5at71MHFkU

• KontDRACULA_Wind K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim.
  • Pil ömrü konusunda sorunu olan var mı? 4-5 saat kullanımda %5lere düşüyor. film falan izlemiyorm. sadece facebook,web gezintisi ve bir iki flash oyun haricinde bişey yok. ancak akşam 7de elime aldığım tablet 11-12 de pili bitmiş oluyor. bana sanki biraz çabuk bitiyor gibi geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
    9000 mAh Lithium polymer pili var. yani aslında çok iyi bir pil ama aynı zamanda ekranı da 2560 x 1600 (300 ppi) buda pil ömrünü etkiliyor.
    Sistemi kasacak bir uygulaman yoksa biraz fazla harcıyor diyebilirim. Arkada çalışan uygulamalar özellikle sürekli net'ile iletişimi olan facebook ve twitter vs gibi uygulamalar pil ömrünü çok etkiler. birde google'ın konum bildirimlerini kapatmakta fayda var.

Ayrıca şunu fark ettim, 4.2.2 dense 4.4 daha fazla pil tüketiyor gibi. Eskiden tableti birkaç saat bırakır (tamamen değil) sonra açtığımda %1 civarı pil harcamış olurdu. şimdi aynı işlemi yaptığımda %5-7 gibi pil harcamış oluyor. Net filan da kapalı. 4.4'ede formatlıyarak 0 dan geçtim.
  • Nexus 10'u açmak ve Pilini değiştirmek.
    http://www.youtube.com/watch?v=yru4k62qdEU

Başka birşey ararken bu videoyu buldum, paylaşayım dedim.

Allahım, adam kanırtırken içim gitti walla :)
  • KontDRACULA_Wind K kullanıcısına yanıt
    Konum servisleri kapalı bende. ancak 4.4.2 ye geçtim geçeli sıkıntılarım başladı. biran önce yeni versiyon gelsede şu sorunlardan kurtuluruz belki...
  • Konuyu Remzi_izmir arkadaşımızdan devraldım. İlk mesaj düzenlendi ve Root işlemini adım adım anlattım. Zaman buldukça yeni içerikler paylaşmak istiyorum.
    Yardımlarınıza da beklemekteyim
  • 4.4.2 ye geçtim şu anda bi sıkıntı yok görünüyor ama sanki biraz yavşlama oldu gibi bilemedim.
    Antutudan 20k puan aldı tablet 4.4.2 den sonraki hala ne kadar iyi bir tablet olduğunu göstermiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

Konuyu Remzi_izmir arkadaşımızdan devraldım. İlk mesaj düzenlendi ve Root işlemini adım adım anlattım. Zaman buldukça yeni içerikler paylaşmak istiyorum.
    Yardımlarınıza da beklemekteyim

Sagolun hocam hayırlı olsun. Hoşgeldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de tablet almayı planlıyorum ama Nexus 10 çıklaı 1yılı geçmiş acaba beklesem yeni modeli çıkacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Arkadaşlar ben de tablet almayı planlıyorum ama Nexus 10 çıklaı 1yılı geçmiş acaba beklesem yeni modeli çıkacak mı?

Nexus 10 2 ya da 2014 Edition, artık adı ne olacaksa, 2014 yılında piyasa çıkacağı takip edenler tarafından bilinmekte. Yalnız hala tanıtımı yapılmadı. Üretici olarak LG ismi konuşuluyordu ama son resmi olmayan kaynaklara göre yine Samsung tarafından üretimi yapılacak gibi. Sonuçta mevcut cihaza göre daha fazla özellik barındıracak ve donanım olarak da daha güçlü bir cihaz gelecek. Ne zaman son tüketiciye ulaşır? ülkemize ne zaman gelir? ve fiyatını ne kadar olur? İşte bu sorulara şuan için cevap verilemiyor.
    Son dedikodulara göre 4 çekirdekli bir işlemci (2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 ya da nVidia Tegra 4), 3GB ram , 16/32 GB depolama alanı (microSD desteği yok) 3mp ön, 8mp arka kamerası, 9500mAH batarya ve 2560x1600 (300 ppi) piksellik bir çözünürlüğe sahip olacak. Ekranı tahminimce Note 10.1 2014 edition ile aynı özelliklere sahip olacak gibi.
    Karar sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Arkadaşlar ben de tablet almayı planlıyorum ama Nexus 10 çıklaı 1yılı geçmiş acaba beklesem yeni modeli çıkacak mı?

Nexus 10 2 ya da 2014 Edition, artık adı ne olacaksa, 2014 yılında piyasa çıkacağı takip edenler tarafından bilinmekte. Yalnız hala tanıtımı yapılmadı. Üretici olarak LG ismi konuşuluyordu ama son resmi olmayan kaynaklara göre yine Samsung tarafından üretimi yapılacak gibi. Sonuçta mevcut cihaza göre daha fazla özellik barındıracak ve donanım olarak da daha güçlü bir cihaz gelecek. Ne zaman son tüketiciye ulaşır? ülkemize ne zaman gelir? ve fiyatını ne kadar olur? İşte bu sorulara şuan için cevap verilemiyor.
    Son dedikodulara göre 4 çekirdekli bir işlemci (2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 ya da nVidia Tegra 4), 3GB ram , 16/32 GB depolama alanı (microSD desteği yok) 3mp ön, 8mp arka kamerası, 9500mAH batarya ve 2560x1600 (300 ppi) piksellik bir çözünürlüğe sahip olacak. Ekranı tahminimce Note 10.1 2014 edition ile aynı özelliklere sahip olacak gibi.
    Karar sizin.

O zaman en büyük yenilik gpu da olucak gibi?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.