Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin gibi bende nexus 10 aldım. Ama kılıf,ekran koruyucu için ebay'dan Tr ye gönderim yapan satıcı bulamadım. Çok sefer alışveriş yaptım ebaydan ama uzun zaman önceydi. Tabletin ayakta durabilmesini sağlayacak kılıf satan ebay satıcısı önerebilecek var mı? Türkiyeye gönderim yapanlardan
  • Nexus 10 da sileceğiniz dosyayı silmeden önce (resim, office dosyaları vb.) iyi düşünün, çünkü dönüşü olmuyor. Hemen hemen birçok recovery programları ile denedim ama Nexus 10 cihazını depolama birimi olarak gösterip de ilgili programlar ile içeriği taratamadım. bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacar00

Nexus 10 da sileceğiniz dosyayı silmeden önce (resim, office dosyaları vb.) iyi düşünün, çünkü dönüşü olmuyor. Hemen hemen birçok recovery programları ile denedim ama Nexus 10 cihazını depolama birimi olarak gösterip de ilgili programlar ile içeriği taratamadım. bilginize...

hocam ben diğer android cihazlarda da yapamadım. nexus 10 a özel değil yani. cihazı bir depolama aygıtı olarak gösteremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eticin07

Arkadaşlar öncelikler merhabalar
    Sizin gibi bende nexus 10 aldım. Ama kılıf,ekran koruyucu için ebay'dan Tr ye gönderim yapan satıcı bulamadım. Çok sefer alışveriş yaptım ebaydan ama uzun zaman önceydi. Tabletin ayakta durabilmesini sağlayacak kılıf satan ebay satıcısı önerebilecek var mı? Türkiyeye gönderim yapanlardan

Ben, altta verdiğim adreste ki ürünü ilgili yerden aldım ve memnunum. Buraya ücretsiz kargo ile gönderim yapıyorlar. Gelmesi 10-14 gün sürmüştü.
    http://dx.com/p/enkay-enk-7102-protective-360-degree-rotatable-pu-leather-case-for-google-nexus-10-milky-white-190154#.UwGWyvl_ssY

• quote:

Orijinalden alıntı: eticin07

Arkadaşlar öncelikler merhabalar

ben çoğunlukla aliexpress den alıyorum. gelmesi uzun sürüyor ama sorunla karşılaşmadım. ayrıca gittigidiyor gibi sitelerde de satış yapılıyor. e-bay'e bağımlı değilsen düşün.

E-bay'den aldığım satıcıları da özel den attım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontDRACULA_Wind -- 17 Şubat 2014; 10:09:12 >
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler. Kılıf, otg kablo, micro sd ve ekran koruyucuyu dx ten aldım. İnş en kısa sürede gelir.Alakanız için sağolun tekrardan
  • solidsoyu S kullanıcısına yanıt
    Sayın @solidsoyu öncelikle hayırlı olsun.

Ürün şu anda sıfırı 900 tl ye satılıyor fiyat biraz yüksek kalmış benim yorumum bu.

Ayrıca ürünün amerikadan smart cover case aldığınızı belirmişsiniz.Fakat google'ın resmi coveri arka taraftaki kameranın yanında bulunan kapağın kaldırılmasıyla oluşan boşluğa yerleştiriliyor.
    Fakat sizin ürününüzde tabletin köşelerinde menteşeleri belli oluyo. Bu yüzden bu kapak bahsettiğiniz kapak değildir.
  • a10671189 A kullanıcısına yanıt
    ilginize teşekkürler;
    tarif ettiğiniz kılıf google'ın orjinal smart case'i , ancak benim sattığım kılıf başka bir firma tarafından üretilmiş ve sadece arka küçük kapağı değil arka kısmın tamamını koruma altına alan bir kılıf. burada "smart cover" tanımı tüm bu tarz kılıflarda içinde bulunan manyetik parçalar sayesinde kapağın kapatılıp kapatılmadığını algılayan kılıflarda kullanılıyor. Fiyat konusumda ise Aletin kullanım süresi, hasarsız olması ve kılıfın gerçekten Türkiyede bulunmaması yüzünden böyledir.
  • Vatan Bilgisayar'dan SAMSUNG GT P8110 NEXUS tablet aldım.
    Sistem güncellemeden android 4.4.2 - 20 Kasım 2013 güncellendi.

Ancak ram miktarı beni huylandırdı. Tüm sitelerde ram miktarı 2 gb. olarak görünüyor ancak benim tableti 2-3 programla baktım, antutu, Android System Info vs.

Ram miktarı 1098 mb.

Sizde de ram miktarı 1098 mb. olarak mı görünüyor, yoksa bana 1gb. tablet mi kitlediler ? Sizdeki Nexuslardaki ram miktarına bakıp yazarsanız çok sevinir
    im.

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

------------------------------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu

Bu arada CPU / RAM / DEVICE Identifier ile bakınca 2gb. ram modülü var, 1098 kullanılabilir ram miktarı gösteriyor. Bu durumda benim tablette kesin olarak 2 gb. ram var diyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 23 Şubat 2014; 15:32:39 >

• Korgeneral kullanıcısına yanıt
    Cihazda toplamda 2 gb ram var fakat 1 gb gpu tarafindan kullaniliyor. Tabletinizde problem yok yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbg0

Cihazda toplamda 2 gb ram var fakat 1 gb gpu tarafindan kullaniliyor. Tabletinizde problem yok yani

Tabletin maşallahı var, real racing 3 mükemmel çalıştı. Antutu güncellemeden önce 19838 di. Android 4.4.2 yükledikden sonra 18.000 kere düştü ama iyi ki almışım. Helalin var Samsung.

Açıklama için teşekkürler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 24 Şubat 2014; 12:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil Nexus 10'un çıkış tarihi ile ilgili bir gelişme var mıdır?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Yeni nesil Nexus 10'un çıkış tarihi ile ilgili bir gelişme var mıdır?

Teşekkürler...

bildiğim kadarıyla yok hocam. Hatta nexus serilerinin tümünün gidişatı bile belli değil.
  • Android 4.4.2 kitkat , Nexus 10 a destek veriyor. Mart Nisan 2014 gibi çıkacak.

Bu arada 2560*1600 resim indiriyorum, Wallpaper olarak seçince ilk seferinde tam olarak ekrana oturuyor, tableti aç kapa yapınca otomatik olarak zoom yapıyor, resmin tamamı görünmüyor. Wallpaper için düşük çözünürlükteki resimleri seçmek gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 2 Mart 2014; 0:38:04 >
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt
    benzer halı bende de yapıyor. boyutla 1-2 uğraştım yine kendi kafasına göre takılmaya devam etti. üstüne düşmedim. Go Launcher kullanıyorum.
  • 4.4.2 gayet güzel. Günde bir iki saat kullandığım Nexus 10'u üç gün önce şarj etmiştim.
  • Bende bugün itibari ile ttnetin online işlem merkezi kampanyasından kazandığım Nexus10 tabletimle aranıza katılıyorum kutuyu yeni açtım bakalım nelerle karşılaşıcaz :)
  • Ben de asil listedeyim ama bana da henüz ulaşmadı ürün.Size ürünü göndermeden önce herhangi bir bilgi verdiler mi ürününüzü kargoladık vs.diye
  • ARKADAŞLAR 2 kere aradılar e-mail attılar ve mesaj çektiler istenen belgelerle bizzat kendim gittim elden aldım :) işi şansa bırakmadım. kampanya koşullarını sağlayan herkese ve bilgileri doğru olanlara gönderim yapılmış bildiğim kadarıyla. tablet mükemmel 4.2 ile geldi önce 4.3 yükselttim sonra 4.4.2 güncellemesini yaptım şuan sıkıntı yok yanlız hafızası 16 diyor ama şuanda 12gb kullanılabilir alan var ufak boyutlu 5 oyun yükledim daha.hafıza kartı takılamaması kötü wifi sorunsuz 5650 modemim var yanlız modeme bağlı olan hdd nin içeriğine kablosuz olarak bağlanabilirmiyimonu merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.