Şimdi Ara

Samsung Grand Duos Kilitlendi 'Yalnızca Acil aramalar' ne yapmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de Mayıs ayında kliksadan grand white aldım. Samsung garantili.
    Dün internet ayarlarını yaparak mobil internete ilk kez bağlandım. Ancak yarım saat sonra alet kilitlendi ve sadece acil aramalar için diyor. Cihazdaki hiçbir menüyü kullanamıyorum. Ekranda sadece ekran koruyucu, üstte bağlantı simgeleri vs. ortada kursor yanıp sönüyor. ve altta "yalnızca acil aramalar diyor.
    Arkasında yazan İMEİ numaralarının ikisine de MCKS'den sorgulattım ikisi de kayıtlı...Sim karlarını başka telefonda denedim çalışıyor. Başka bir sim kartı bu telefonda deniyorum yine çalışmıyor.
    Aşağıya resmini de kaydettim.

Çıldıracağım ne olur yardım!
     Samsung Grand Duos Kilitlendi 'Yalnızca Acil aramalar' ne yapmalıyım.

Sorunu çözdüm. Kısaca aynı durumla karşılaşabilecek arkadaşlara aktarayım. Acil arama yerine önce 1234 yazdım sonra "telefon şifreniz 4 defa daha yanlış girilirse fabrika ayarlarına dönecek" uyarısı geldi. Bunun üzerine dört kez daha farklı şifereler denedim ve telefon kendine reset atarak ilk aldığımız günkü gibi androidi yeniden kurdu. Sonuçta telefon fabrika ayarlarına döndü ve çalışıyordu ancak mesajlar ve aldıktan sonra eklediğim telefon numaraları gitmişti. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selotus5 -- 7 Ağustos 2013; 2:05:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.