Bildirim
Samsung GT-I9190 S4 Mini İçin 4.4.2 den 4.2.2 Custom Dönüş (Odinle) (Kendinden ROOTLU) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Orjinal 4.2.2 rom kullananlarda burdaki romlarda havanin isinmasindan dolayi cok asiri isinma oluyor 4.4.2 okadar isinma yok o yuzden 4.4.2 gectim formds paylastigim ubmj7 rom hem hizli hem iyi sncak cok isiniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki hocam cm11 veya 12 romlari hakkinda ne duşünuyorsunuz sizce stock 4.2.2 veya 4.4.2'den performans olarak hangilari iyi ?
Pek iyi dil hocam hepsini kurdum test ettim en iyisi ve sorunsuzu stock rom cm ler menu olarak cok degisik ben kullanamiyorum ayrica bazi uygulamalar calismiyor screen morring pc den internete baglanma gibi 5.0 lolipop gelse super olacak gelirse tabi-)
hocam 4.4.2 zor geldi hatta türkiyede dahil birçok ülkeye daha gelmedi 5.0 hiç gelmez diye tahmin ediyorum samsung kaytarmaya çalışıyor -
Hocam gelmesse elimizdekiyle idare edecez artik yapacak bisi yok-)
hocam valla en iyisi 4.2.2 şu açılıştaki kernel bit olayını çözersek aynı stock rom gibi olacak 1 tane stock kernel buldum faka buda aynı -
hocam birde stock kernelde boot.img dosyasını md5 ile dönüştürebilirsek stocck kerneli odin üzerinden flaşlama yapabiliriz -
Boot.img dosyasimi buldun hocam kernelmi buldun tam anlamadim bit swat kernel yazisi tum cwm lerde cikiyor custom oldundan bildim kadariyla recevory programini kurdun muddetce o yazidan kurtulmak imkansiz gibi yeni boot.img dosyasi bulduysan suanki romdan farkliysa icerigi tekrar bi rom daha yapim bi degisiklik olursa buraya yazrim hangi rom boot.img dosyasini link at bakim
hocam şuanda gerçekten ilerleme yaptım stock romdaki xxubna1 de boot.img dosyasını aldım ve cwm ile zipledim telefonda cwm yükledim zip dosyasını flaşladım yani stock kerneli yükledim açılıştaki bit kernel yazısı fln gitti samsung galaxy s4 mini yazısını geçtiksen sonra samsung diye açlın yerde kaldı birazdaha uğraşırsak çözebiliriz -
-
Bataryayi cikar sadece wipe yap formatla tekrar acilir
quote:
Orijinalden alıntı: cekop09
hocam şuanda gerçekten ilerleme yaptım stock romdaki xxubna1 de boot.img dosyasını aldım ve cwm ile zipledim telefonda cwm yükledim zip dosyasını flaşladım yani stock kerneli yükledim açılıştaki bit kernel yazısı fln gitti samsung galaxy s4 mini yazısını geçtiksen sonra samsung diye açlın yerde kaldı birazdaha uğraşırsak çözebiliriz
Hocam ubna1 deki dosyalari cikartip cwm kurulummu yaptiniz ziplemeyi neyle yaptiniz tam anlamadim
hocam yaptım tabikide onları ama nafile -
quote:
hocam yaptım tabikide onları ama nafile
Hocam normal zip programlariyla zipleme olmuyor ayri bir zipleme programi var bunun
hocam normal kernel gibi yükledi yalnız cwmden ama birde diğer programlarla deneyelim -
quote:
hocam normal kernel gibi yükledi yalnız cwmden ama birde diğer programlarla deneyelim
Hocam ben hepsini tek tek denemustim cwm icin bazi dosyalar olusturup programla tekrar ziplemek gerek yaklasik zipleme yarimsaat uzeri suruyor
hocam yalnız bu kernel stock rom değil yani 5 mb dosya yarım saat sürer mi ? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X