Şimdi Ara

Samsung GT-I9190 S4 Mini İçin 4.4.2 den 4.2.2 Custom Dönüş (Odinle) (Kendinden ROOTLU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
10.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 4.4.2 rusya romunu yükledim fakat söyle bi sorunum var wifi sürekli kopuyor ve 3g açık olduğunda oda kesilip kesilip geri geliyor.bu rusya romundan mı dir.4.2.2 de iken böyle bi sorun yoktu.acaba donanımsal mı yoksa rusya 4.4.2 romunda uyumsuzlukmu var onu öğrenmek istiyorum.bu romda wifi sorunu olan başka arkadaşlarda var mı?
  • batty B kullanıcısına yanıt
    hocam suan zaten tr rom 4.4.2 cıktı telefonu sfırlayın komple odınle tekrar fılaslatın ılk etapta wifi calsmayabılır tekrar odınle flashlayın ıkıncıde wifi gelecek bıde onu deneyın
  • s4 mini için tr rom 4.4.2 çıkmadı güncellme almadı almayacakta .siz yanlış bbiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: batty

s4 mini için tr rom 4.4.2 çıkmadı güncellme almadı almayacakta .siz yanlış bbiliyorsunuz

Sen uyuyon galiba kardes tr 4.4.2 cikali 1 hafta oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen 4.4.2 güncellemesini kurduktan sonra ekran kilidinde problem yaşadım.
    Yazılımsal olduğunu düşünerek telefonu rootlayıp custom 5.1.0 kurdum.( Sorunun 4.4.2 de olduğunu düşündüm, 4.2.2 ye dönemediğimden 5.1.0 denedim)
    Custom 5.1.0 Kurmadan önce CWM ile stock 4.4.2 'nin backup ını almıştım.
    Telefonumdaki problem 5.1.0 dan sonra da düzelmeyince CWM'den restore ile stock 4.4.2 ye geri döndüm.

Burdan şöyle bir sonuç çıkardım. Custom 5.1.0 dan Stock 4.4.2'ye CWM restore ile orginal alt sürüm stock rom'a dönülebiliyor.

Peki biz 4.2.2 ye dönmek istiyorsak. Şuan stock 4.2.2 kullanan bir arkadaş CWM ile backup alsa ve bizle paylaşsa biz de CWM ile restoreden onu seçip stock 4.2.2 ye dönemez miyiz?

Not: kernel dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Acaba custom 5.1.0 kerneli ile stock 4.4.2 nin aynıydı da o nedenle mi sorunsuz dönebildim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tijani Babangida -- 30 Haziran 2015; 2:00:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tijani Babangida

Son gelen 4.4.2 güncellemesini kurduktan sonra ekran kilidinde problem yaşadım.
    Yazılımsal olduğunu düşünerek telefonu rootlayıp custom 5.1.0 kurdum.( Sorunun 4.4.2 de olduğunu düşündüm, 4.2.2 ye dönemediğimden 5.1.0 denedim)
    Custom 5.1.0 Kurmadan önce CWM ile stock 4.4.2 'nin backup ını almıştım.
    Telefonumdaki problem 5.1.0 dan sonra da düzelmeyince CWM'den restore ile stock 4.4.2 ye geri döndüm.

Burdan şöyle bir sonuç çıkardım. Custom 5.1.0 dan Stock 4.4.2'ye CWM restore ile orginal alt sürüm stock rom'a dönülebiliyor.

Peki biz 4.2.2 ye dönmek istiyorsak. Şuan stock 4.2.2 kullanan bir arkadaş CWM ile backup alsa ve bizle paylaşsa biz de CWM ile restoreden onu seçip stock 4.2.2 ye dönemez miyiz?

Not: kernel dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Acaba custom 5.1.0 kerneli ile stock 4.4.2 nin aynıydı da o nedenle mi sorunsuz dönebildim ki

Hocam zate orjinal stock roma custom olarak donuyoruz cwm den yedek almaya gerek yok sadece orjinal donusu yapamiyoruz kernelden knox engeli var kernel romun icindeki boot img dosyasi ben donus yaptim romlarin yedegini aldim yuklemek icin netim yok olunca eklicem

• jaws01 J kullanıcısına yanıt
    Ama ben orjinale dönüşü CWM den yaptım, 5 den orjinal 4.4.2 ye döndüm. odin ile değil de recovery işlemi ile alt versiyonu yüklersek bir engel çıkmıyor sanki. Cünkü ben orjinal 4.4.2 ye CWM den recovery ile dönebildim daha önceden orjinal 4.4.2 yi backup la yedeklediğim için.

Şuan zaten bizim telefonlarla orjinal 4.2.2 backup oluşturmamız mümkün değil. Ama telefonuna hiç custom rom bulaştırmamış ve güncelleme yapmamış orjinal 4.2.2ye sahip bir arkadaş CWM back up oluşturup bize gönderirse biz de o dosyayı CWM ile recovery yapsak belki döneriz. Cünkü ben 5 den orijinal 4.4.2 ye CWM ile döndüm. Hem de döndüğüm 4.4.2 orjinal olan. kendim yedeklemiştim. demek yedeklenmiş orjinal yazılıma dönülebiliyor.

Basitçe şunu sorayım. Orjinal 4.2.2 sahibi bir arkadaş back up oluşturup onu bize yollasa, biz de onu CWM den recovery ile yüklesek orjinal 4.2.2 ye dönmez miyiz? Odinle 4.2.2 denesek alt sürüm olduğu için fail veriyor. Ama bu yöntemde CWM ile orjinal back up dosyasını çağıracağımızdan hata vermeyebilir ki bana 5 den 4 e dönerken vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tijani Babangida -- 30 Haziran 2015; 3:02:12 >

• Custom 5.1 dediniz s5 versiyonu romlarsa onlarda sikinti yok direk 4.4.2 kitkata donersin

• quote:

Ama ben orjinale dönüşü CWM den yaptım, 5 den orjinal 4.4.2 ye döndüm. odin ile değil de recovery işlemi ile alt versiyonu yüklersek bir engel çıkmıyor sanki. Cünkü ben orjinal 4.4.2 ye CWM den recovery ile dönebildim daha önceden orjinal 4.4.2 yi backup la yedeklediğim için.

Şuan zaten bizim telefonlarla orjinal 4.2.2 backup oluşturmamız mümkün değil. Ama telefonuna hiç custom rom bulaştırmamış ve güncelleme yapmamış orjinal 4.2.2ye sahip bir arkadaş CWM back up oluşturup bize gönderirse biz de o dosyayı CWM ile recovery yapsak belki döneriz. Cünkü ben 5 den orijinal 4.4.2 ye CWM ile döndüm. Hem de döndüğüm 4.4.2 orjinal olan. kendim yedeklemiştim. demek yedeklenmiş orjinal yazılıma dönülebiliyor.

Basitçe şunu sorayım. Orjinal 4.2.2 sahibi bir arkadaş back up oluşturup onu bize yollasa, biz de onu CWM den recovery ile yüklesek orjinal 4.2.2 ye dönmez miyiz? Odinle 4.2.2 denesek alt sürüm olduğu için fail veriyor. Ama bu yöntemde CWM ile orjinal back up dosyasını çağıracağımızdan hata vermeyebilir ki bana 5 den 4 e dönerken vermedi.

Hocam cwm kurdun an otomatik custom oluyor gerek yok zaten ayni roma kernel attigin zaman yani kerneli degistin an zaten donuluyor dedim gibi bizim sorun boot img deki kernel takintisi kerneli acip knox engeli yazilimi silip yeni kernel yazmak onuda biz yapamiyoruz

• xda dan aldimiz custom i9192 kernelli degistirdimizde uamf7 yani telefonu ilk aldimizdaki 4.2.2 jelibona da donus yapabiliyon cok basit xda da customsuz orjinal kernel cikmasini bekliyoruz eger orjinal knox takintisiz kernel cikarsa orjinal donusu yapacaz ama suan onu yapan yok malesef

• Cwm den dondum diyorsun hocam cwm kurdun an custom oluyor ofical yazisi dowload modunda custom cikiyor orasini kontrol etmemisniz galiba;)

• Peki şuan için 4.2.2 için en iyi wifi vb sorunu olmayan custom rom hangisi ? İngilizce de olabilir hatta . 4.4.2 den costom da olsa 4.2.2 ye dönmem gerekli şuan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tijani Babangida -- 30 Haziran 2015; 18:03:00 >
  • quote:

Peki şuan için 4.2.2 için en iyi wifi vb sorunu olmayan custom rom hangisi ? İngilizce de olabilir hatta . 4.4.2 den costom da olsa 4.2.2 ye dönmem gerekli şuan için

Hocam uye: cekop09 nikli uyeye rica edin o yuklesin benim netim yok olsa yuklerdim tr ubna1 yuklesin ilk acilista inglzce cikacaktir csc programini yukleyin tr olur .

• cekop09 , Jaws01 hocamın dediği gibi yükleyebilir misiniz rica etsem?
  • quote:

cekop09 , Jaws01 hocamın dediği gibi yükleyebilir misiniz rica etsem?

Hocam cekop9 arkadasa ozel mesaj at upload stenin birine yuklesin

• Tijani Babangida kullanıcısına yanıt
    Hocam ubna1 rom bir arkadasindan yada herhangi bir yerden cwm yedek bulabilirsen bana kernelini gonderebilinmi bi denemedimiz o kaldi gerci cwm kurulunca custom olacak ama denemek gerek bulursan buraya ekle bi deneyelim

• Hocam xdadaki konuya cevap gelmis bek anlamadim bootloader filan diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cekop09

Hocam xdadaki konuya cevap gelmis bek anlamadim bootloader filan diyor

I9195 de calistirdim diyor bootladeri i9190 da emin degilim diyor hocam tam anlayamadim ceviriden

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

quote:

s4 mini için tr rom 4.4.2 çıkmadı güncellme almadı almayacakta .siz yanlış bbiliyorsunuz

walla beni büyük bi dertten kurtardın yükledim ve artık wifi kopmuyor sağol kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

quote:

walla beni büyük bi dertten kurtardın yükledim ve artık wifi kopmuyor sağol kardeşim

Hayirli olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.