Şimdi Ara

Samsung GT-I9190 S4 Mini İçin 4.4.2 den 4.2.2 Custom Dönüş (Odinle) (Kendinden ROOTLU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
10.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm hocam ben telfonu senin yazdigin gibi ses kisma+homa+açıpkapama tuşlarina basiyorum geln menüye ses yüksetmeye basinca telefon orda kaliyor ne yapamam gerek hocam yardimci olun lütfen
  • hocam ses azat = homa= aç kapa dügmesine batim gelen ekranda ses yüksete basinca telefon öylece orda kaliyor hiç bişey işlemiyor ne yapapmam gerek hocam
  • Zaten orda bır sey yapmana gerek yok. O menuya geldıgın zaman odın ıle romu kuracaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim demirtas

hocam ses azat = homa= aç kapa dügmesine batim gelen ekranda ses yüksete basinca telefon öylece orda kaliyor hiç bişey işlemiyor ne yapapmam gerek hocam

Samsung usb driverin pc de kurulumu kurulu dilse tel usb yi tanimiyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ9195 e sammobileden rusya 4.4.2 rom indirip yükleyince logoda takılı kalma sorunum düzeldi. Ama 3g ve 4g simgesi çıkmasına rağmen cihazım 2 g ile bağlanıyor. Nasıl çozebilirim bu sorunu arkadaşlar. Wifi de sorun yok. 2 farklı sim kartla denedim. Cihaz root luydu root gitmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 11 Şubat 2017; 13:11:10 >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    muhtemelen sebeke sorunu var hocam ayarlardan otomatik sebeke seciminde 2 ve 3 g gelip gidiyorsa sebekedir

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

muhtemelen sebeke sorunu var hocam ayarlardan otomatik sebeke seciminde 2 ve 3 g gelip gidiyorsa sebekedir

Şebeke modunu wcdma/gsm yada lte/wcdma/gsm seçince ustte 3g 4g simgesi duruyor. Ama 2 g ile bağlanıyor . Sadece wcdma yı seçersem.şebeke gidiyor. Bu 4.4.2 surumundenmi kaynaklı acaba . Nasıl çözerim bilgin varmı

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    4.4.2 surumden kaynakli dil belki kullanmis oldun ulke romundan olabilir diger romlari deneyin rom denemeden once telefonu komple sifirlayip rom deneyin

• Selam arkadaşlar arkadaşımın s4 minisi i9190 durduk yere kapandı ve açılmıyor download moda giriyor ama stock rom yüklenmiyor setupconnection da kalıyor recovery moda ise hiç girmiyor telefonla hiç oynanmadı stock rom yüklü şekide kullanıyordu biraz araştırdım pit dosyalarını buldum ama onlarıda yüklemiyor. Bilgisayar telefonu görüyor böyle bir sorun yaşayan veya bunun bir çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
    Saygılar....
  • anka4545 kullanıcısına yanıt
    Dowload moda girmiyorsa cwm de kuramassin kursaydin zaten stock rom atardin bi telefoncuya gotur kardes dowload moda girse yardimci olmaya calisirdim suan yapacak bisi yok hard format da atamiyorsa tel ölu dur

• Mesajınızmega linkte ki dosya silinmiş.elinde varsa tekrar ekleyebilirmisin zahmet olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: snan sglm

Mesajınızmega linkte ki dosya silinmiş.elinde varsa tekrar ekleyebilirmisin zahmet olmazsa.

kardes telefon suya dustu pert oldu bende butun dosyalari sildim pc den bende suan c7 pro var samsung knox isini kaldirmis yeni telefonlarda istedin eski surume knox sayac bozulmadan odinle donuyon al bir telefon ugrasma rom rot isiyle nasil yaptimida unuttum =)

• canın sağolsun.

benim mininin eceli bi türlü gelmiyor.elli defa rom rot attım yine de banamısın demiyo.bozulana kadar devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: snan sglm

canın sağolsun.

benim mininin eceli bi türlü gelmiyor.elli defa rom rot attım yine de banamısın demiyo.bozulana kadar devam.

bende belki 100 belki 150 rom root attim anakarta su kacmis oksitlenmis hala calisiyorda ses yok ayrica mikro girisi arizali sadece tel acik sarj aliyor dowload moda girmedinden rootta atamiyom kaldirdim bir kosede duruyor ses ve sarj soketi anakarta bagliymis 300 tl istiyor zaten ikinci eli 300 tl civari ama iyi dayanikliymis suya dustugu halde halen calisiyor yenisini almak zorunda kaldim suya dusmese bende kullanmaya devam edecektim=)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.