Şimdi Ara

Samsung, Güney Kore'de 700.000 adet Galaxy Note satışı gerçekleştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

2011 yılının sonuna doğru, 2 aylık zaman zarfında dünya çapında 1 milyondan fazla Galaxy Note'un sevkiyatını gerçekleştirdiğini duyuran Samsung, ana vatanı Güney Kore'de 700.000 civarında Galaxy Note sattığını onayladı.

Ülkemizde de satılan ve 5.3-inçlik ekran boyutuyla akıllı telefonlarla tabletler arasındaki boşluğu dolduran Galaxy Note'un sahip olduğu teknik özellikler merak edenler için şu şekilde;

• Dörtband GSM şebekesi ve HSPA (HSDPA: 21 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps) desteği

• 1.4 GHz çift çekirdekli Exynos (ARM Cortex-A9) işlemci

• Mali-400MP grafik birimi

• 1 GB RAM

• 16 GB / 32 GB dahili bellek + 32 GB'a kadar microSD kart desteği

• Android Gingerbread işletim sistemi

• TouchWiz 4.0 arayüzü

• 5.3-inç boyutunda ve 800 x 1280 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran

• Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS

• 8 MP kamera, otomatik odaklama, LED flaş

• 1080p video kaydı

• 2 MP ön kamera

• NFC desteği

• 2500 mAh batarya

• Kim ne derse desin apple

benide deli ettiniz ulaaa
  • Teknik özellikler çok iyi tasarım harika onaylıyorum..:)Bu arada kalem her zaman tercihimdir ve Galaxy Note'a ayrı bir hava katmış.:)
  • fiyat olarak ne kdr bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E_Aydin35

Teknik özellikler çok iyi tasarım harika onaylıyorum..:)Bu arada kalem her zaman tercihimdir ve Galaxy Note'a ayrı bir hava katmış.:)
    Muhtemelen Bluetooth kulaklık sayısı da bu cihazla artış göstermiştir.
  • Bu cihazı 2450Tl'ye satıyorlar 1500 Tl' ye de satuıyorlar.
    Acaba hangisini almalı ?
    Doğubank'ta daha mı ucuz ? Sizce nerden almalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Bu cihazı 2450Tl'ye satıyorlar 1500 Tl' ye de satuıyorlar.
    Acaba hangisini almalı ?
    Doğubank'ta daha mı ucuz ? Sizce nerden almalı ?
    Ben telefonu cebime göre alırım ()
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Bu cihazı 2450Tlye satıyorlar 1500 Tl ye de satuıyorlar.Acaba hangisini almalı ?Doğubankta daha mı ucuz ? Sizce nerden almalı ?

sahibinden.com'da 1400TL'ye sıfır paralel ithalat var diye biliyorum. Veya turkcell'den hattın uyuyorsa 84.90*24 ~2000 TL'ye alabilirsin, en iyi iki alternatif bunlar bence...
  • Htc sensation ım olmasa ve çıkarsa htc edge almayacak olsam kesinlikle tercihimi bu galaxy note den yana kullanırdım gerçekten olağanüstü bir cihaz.d.d.d.d.
  • öküz kadar büyük, yaramaz ergonomik değil...sgs2 bundan daha iyi...
  • Ekmek parası çıkmış.
  • tamamda bu telefon sizin günlük markete gittiginiz telefon degil bu iş adamları ögrenciler için onlar çantalarına koyuyorlar ceplerine degil cep ne alakaydı illa birşey bulacaksınız. s2 cebe sıgmıordu hani. küçük bile geliyor
  • illa tam şuanda bi telefon alınacaksa bence en iyi seçenek.
  • telefon çok iyi cebede sığıyor (bizzat kendim cebimde taşıyorum) özellikleri zaten harika s2 nin ekranıda iyi ancak note un ekranı daha da iyi net, parlak. kalemle not alabilmekte çok işe yarıyor kısacası harika. herkes alıp kullanmalı. ayrıca bazıları apple daha iyi demiş bence bu cihazla iphone karşılaştırılamaz bile iphone iyi başarılı bir cihaz ancak galaxy note kadar başarılı değil.
  • bu cihaza bende baktım harika i phone bana göre başka bir katagari ap ayrı ama kendini kötü yapan i phone nın bluetooth veri göndermesine izin vermemesi yoksa bir dünya daha müşterisi olurrr
  • HSPA (HSDPA: 21 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps) desteği ni yazdığınız için teşekürler bir çok telefonun bu değerleri bilindmiyor tarayıcı performansı nı çok olumlu etkiliyor bu değerler
  • Şu cihazın konuşma süresine hastayım. Hergün 1 saat konuşsan 10-12 gün gider her halde şarjı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Şu cihazın konuşma süresine hastayım. Hergün 1 saat konuşsan 10-12 gün gider her halde şarjı...

eminmisin en fazla 1 gün gidiyor diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktask34

quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Şu cihazın konuşma süresine hastayım. Hergün 1 saat konuşsan 10-12 gün gider her halde şarjı...

eminmisin en fazla 1 gün gidiyor diyorlar
    arkadaşlar cihazın pil süresi kesinlikle iyi ikinci günü hala çalısıyor pilin tek düşmanı wifi
  • Arkadaslar benim iphone 4s im var ama bu bluetooth sadece kendi arasindaki goruntulu konusma ve yararli programlarin cogunun ucretli olmasindan rahatsizim galaxy note la degistirmek istiyorum fakat kararsiz kaldim fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacim var:))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.