Şimdi Ara

Samsung hakkında bilgisi olan buraya...bi uğrasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • löpçük saoldaaa...bana jarjlı daha uygun çünkü sürekli laptop yanımda olucak...zaten sorduğum ırıvert20 de samsung yp de jarjlı... benim sorunum kulananlarda yorum...

Özellikle bu samsung varya bu samsung ^^^^ hem 1gb hem jarjlı hem tipi güzel hem... hem... diye gidiyo
    benim tek derdim bu model hakkında bi yorum...

Arkadaşlar bi soruyu tekrar edicem mp3 playerların açıl alanda ses kaliteleri nasıl oluyor...model marka farketmez genel bi cevabı olan varrmı...
  • ^^merdemparabola^^ saol kardeş yaa ben senin mesajını görmeden yukarıdaki mesajı attım...yarın akşamki yorumunu merakla beklicem

arkadaşım benim için olmassa olmazlar şunlar; - usb girişin üzerinde olması, açık alanda ses kayıt kalitesi, şarjlı olması(((bide pil ve makinesine para vermek istemem)))

tam ırıver t30 aklıma yatmıştıki pilli olduğunu hatırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cattrik -- 26 Ocak 2006 21:32:55 >

• İnternette kullanıcın biri yaptığın ses kayıtlarını PC sine atamadığını yazmış t-30 için.Doğrumudur bu arkadaşlar? Bide t-30 kendinden usb girişlimi yoksa minik ara kablo mu var?Tuşları kullanışlı mı?Plastiğe benziyor ve uzaktan sağlam gözükmüyor?Var mı kullanan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal08 -- 28 Ocak 2006 1:54:25 >
  • geçen günlerde benim samsung yp-u1z ye virüs girdi ve açılmaz hale geldi. ayrıca bilgisayarda da görünüyor fakat bir g/ç hatası nedeniyle istek gerçekleştirilemiyor deyip içindeki hiçbirşeyi ne görebiliyor ne de bir parça yükleyebiliyordum. burada geçen bir konudaki yönlendirmeyle yeni versiyon yükledim. 3.150 versiyonu hem sorunu düzeltti hem de srs wow ve trubass gibi süper özelliklerin yüklenmesine vesile oldu. mp3 playeri satmayı düşünüyordum bass kalitesi tam hoşuma gitmediğinden fakat şu an creative ep-630 la beraber süper ses ve bass kalitesine geldi. fakat menüden definition seviyesini 1e trubass ı 10 çıkarmanız lazım. bilgilenmeme sebep olan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.