Şimdi Ara

Samsung hakkında bilgisi olan buraya...bi uğrasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar samsung yp-u1 1gb hakkında bilgi istiyorum fakat çeşitli başlıklar hakkında sordum bilgi veren olmadı birde yeni bir başlık altında soruyorum

• arkadaşlar önem verdiğim şey açık alanda ses kayıt kalitesi...ve ses çıkış kalitesi

-birde samsung yp-u1 hakkında alışveriş sitelerinde teknik özelliklerde yeterli bilgi yok nerden bulabilirim bu teknik bilgileri
  • birşeydaha eklim minton 3006, creative zen 512mb ve samsung 1gb dan hangisini tercih edersiniz neden!!! yorumlarınızı merakla bekliyorum

• arkadaşım teşekkür ederim deee verdiğimn linklerdede adam gibi bi özellik yazmıyoki...yaa benim anlamadığım bu forumda bitane bile samsung yp-u1 1gb kullanıcısı yokmudur kardeş!
  • @cattrik

samsunglar piyasadaki fiyat/performans lideri cihazlardır.

çünkü kalite-servis ve marka bileşimi çok iyidir.en önemlisi de ses çıkışı çok çok iyidir.
    çünkü tüm samsunglarda srs-wow ve 3d virtual sound teknolojileri var.bunlar öyle laf ola teknolojiler değil.sesi belkide inanılmaz hale getiriyorlar.yanında gelen kulaklığı hakkında bi bilgim yok ama sennheiser mx-100 bundan çok daha iyidir.kalite bi kulaklıkla iyi bass ve kaliteli canlı ses alabilirsin yani.

şimdiden hayırlı olsun.
  • samsung yp-u1 1gb gold bilgisayarda 149 dolar + kdv

Fiyatı uygun ama ya ses kalitesi-ses yuksekliği ve malzeeme kalitesi nasıl acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Minton için içini rahatlatayım bari.. Minton-arçelik-beko vs gibi firmalar çinden getirilen ne idüğü meçhul markaların üstünden geçinirler.. Bu markalar kimi zaman çok sağlam çıkabilirken bazen (hatta çoğu zaman) boş beleş markalar olmaktadır.. Kesinlikle ve kesinlikle minton dan uzak dur işini riske atma derim..
  • arkadaşım minton alma demişin güzelde samsungun dediğim modeli hakkında hala kimse fikir vermedi bana

Samsungun diğer ürünlerde kaliteli olduuğunu hepimiz biliyoruz ama arçelik beko philips gibi markaların mp3 çalardaki kalitesini!!! herkes forumlarda yorumluyor ya samsung mp3 çalar kalitesi???

bana 250YTL ye kadar açık alanda ses kayıt kalitesi iyi olan bikaç ürün tavsiye edin
  • cevap bekliyom......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cattrik -- 23 Ocak 2006 14:18:57 >
  • evet şu samsunglar hakkında biraz daha yorum yapılsa daha iyi olur.
  • Selam ben de yeni aldım mp3 player ve çok kapsamlı bi araştırma yaptım.Aradığım ürünleri ( iaudio hariç) dinleme fırsatım oldu.
    Söyleyeceğim şey şudur; samsung gerçekten çok iyi,tasarımı,ses kalitesi ve fiyatı olarak düşünürsek çok VERİMLİ bir mp3 player.
    Hafif ve boyutları ergonomik.Açıkçası benim son ikimde iriver ve samsung vardı.fakat iriver ses olarak ve firmware olarak daha iyi olduğundan
    bir adım öndeydi ve asıl önemliside pil ile çalışmadığı için dezavantajlı.li-on pili bitiiğinde sap gibi kalırsın.seyehatte fn nerden bulcan usb yi.
    olmassa paraya kıyıp aparatını alcan.Benim tercihim iriver t 30 oldu ama eğer onu seçmesem büyük bir ihtimalle samsun alcaktım ve pişman olmayacaktım.Bu arada bahsi geçenlerden creative pahalı bence ve ses konusundada beni tatmin etmiyor.minton evet kötü modelleri olan bir marka ama
    http://www.minton.com.tr/html/urun.asp?grup=3&urun=602 modeli bence çok cazip ses kalitesi ise samsung ve iriver gibi değil ama seni tatmin ederse kaçırma derim.İlk beklentin sanırım ses kalitesi...O zaman sen bir iriver almalısın :)

• merdemparabola yazında çoğu ürünü dinlediğini yazıyosun..... eline samsung yp-u1 1gb modeli geçtimi şu model hakkında bi yorum bulamadım...

Bu gidişle sipariş verip yorumuda kendim yapıcam...
  • :) heheh dostum ukalalıktan hiç hoşlanmam ve çoğu ürünü dinledim demedim aslında aradıklarımın hepsini dinledim ve samsung yp-u1 de bunlardan birisi.
    bi kere tasarım ok
    pil ömrü 13 saat bence daha iyi olabilirdi ve usb den şarj bence çokta ii deil.
    fakat ses kalitesi bence iyi (ayrıca beni tatmin ediyo ama merak etme slow,pop,vs dinlemem :).Rock ve metal ağırlıklı dinlerim sen çıkar sonucuda ha birde şunu diyim creative muvo 2 den daha iyi ses kalitesi) daha üst düzey bir kulaklıkla çok daha iyide olabilir.
    e artık ne diiim ki sana :)
    ben öncede dediiim gibi ya bu modeli alcaktım yada iriver.
    ve sonuç;
    Gittim Gördüm Dinledim Beğendim.
  • Yok dostum ya ukalalık yaptığın yok[:@

Sürelkli laptopum yanımda olucak o yüzden usb jarj sorun değil...
    Ses kalitesi iyi diyosun fakat benim bir diğer önem verdiğim şey ses kayıt kalitesi derste kayıt yapmam gerekebilir...iyi sonuç verirmi???????????????
  • Hımm aslında o benim için önemsiz bişii.
    Hiç dikkat etmedim.
    Ama sana ne dicem bak.
    Ben m.köy de oturuyom ve burada nt mağazasına girdim ve eşte dostta olmayanları bi dinledim.
    tabi alıcı kılığında gördükleri için saolsunlar önüme döktüler ne varsa :)
    bence sende git showroom u olan biyerde müziği dinle kayıt yap.(vatan bilg. da zorla açtırdım kutuyu baktım sakatmı die allahtan önceden kurcalamıştım nt de)
    çünkü burada ki fikirler çok afaki.
    yani bana uyar sana uymaz.hemde için rahat olur.
    tabi öyle bi şansın yoksada,buradan beklicen artık cevapları ... :)
    hakkaten ya hiçmi kullanan yok bu forumda samsung..
    alla la çok ilginç yaff..
  • Kardeş nerdeyse 10 gün oldu çeşitli başlıklar altındada sordum bu soruyu bu modeli ^^^bilen, gören, duyan yok^^^ varsada yorum yapmıyo

abiya bazen süpeleniyom acaba böle bi model yok mu diye...kontrol ediyom alışveriş sitelerinden

yabancı sitelerden araştırdım bissürü yorum(diyeceksin ozaman burda hala ne diye dolanıyon...tahmin et...bildin yeterli ingilizceye vakıf değilim...

Son bir şey oturduğum şehirde teknoloji mağzası çok sınırlı olanlarda da anlayan satıcı yokkkk. buraya nt yeni açıldı daha doğru dürüst ürün bile getirmediler...anlayacağın cevap alna kadar buralarda olucam

unutmadan samsung (((yp-u1))) bu model piyasaya gireli 1ay felan oldu sanırım bu yüzden kullanan biri denk gelmiyooo

Ben buralardayım 250 ytl nin altında ses kayıt kalitesi ve çıkışı iyi olan, jarjlı her ürüne açığım

• şarjlı olması için uğraşma bence. pilli olması daha da avantajlıdır. pil bittiğinde yanında taşıdığın pille devam edersin işine.

ayrıca aradığın kategorideki ürünlerde daha çok pilli modeller var. o fiyatta pil ile çalışanları daha kolay bulursun
  • muzionun modellerinde istediğin özelliklerin hepsi var...muzio gerçekten çok kaliteli...öle çin işi üzerine yapıştırılan logo lu cihazlardan değil

bende kullandım muthiş tavsiye edilir
  • Dostum sırf senin için biras önce ses kayıt yaptım.Bilmiyorum beni gerçekten tatmin eden bir sese ulaştım.
    Ağzımla bas ve tiz seslerini odanın belirli uzaklıklarından kaydettim.Ve neoldu söliiim dinlerken ablamın içeriki odada telefonla konuştuğunu farkettim.
    tabi ne sölediği belli olmuo ama telde konuştuğu belliydi.
    Yani ben odadayken bile o ses dikkatimi çekmemişti.Fakat iriverdan kaçamazdı.Diyceğim odurki.Al kendine bir tane iriver t30 1 gb.Bak keyfine.
    :) benden bu kadar artık.ama illede samsung ulan diosan
    yarın iş çıkışı bi uuriicam nt ye senin için.bi ses kayıt yaptıriiim nolcak bakalm.gerçi eleman kıllandı bayaa ama dicem artık ii kayıt yaparsa
    bi hafta içinde alırım die.tabi sora ne kadar zamanda unutur beni bilemiom hehehe.
    haydin sana kolay gelsin.
    :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.