Şimdi Ara

Samsung Harici HDD Yavaş Kopyalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung S2 Portable 320 gb external hddim normal çalışırken bi kaç gün önce aşırı yavaş çalışmaya başladı. Eskiden bir dosyayı 15-20 mb/s arasında kopyalarken şuan 1,6 mb/s civarı kopyalıyor. İlk hızlı biçimlendirmeyi denedim sonuç aynıydı. Sonrasında belki sorun veri aktarım kablosundadır diyerekten yeni kablo aldım, hız çok az arttı 2 mb/s civarlarına yaklaştı ama yine de eski hızının baya gerisinde. HDTune ile benchmark ve bad sector testi yaptırdım, bad sector çıkmadı. Low Level Format atmayı denedim sonuç gene aynı. 7 senedir kullanıyorum ama hiç hasar vermedim biyere falan çarptırmadım. Kasanın arka kısmındaki usb girişlerinden taktıyorum ve kontrol etmiştim ve usbler 2.0. Başka bilgisayrlardada denedim yaklaşık aynı hızla veri kopyalıyor. Sizce sorun ne olabilir?

Samsung Harici HDD Yavaş Kopyalıyor Samsung Harici HDD Yavaş Kopyalıyor Samsung Harici HDD Yavaş Kopyalıyor Samsung Harici HDD Yavaş Kopyalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gagal -- 20 Şubat 2015; 22:44:05 >

• fatura ve garanti belgesini de bulamadığım için teknik servise de götürüp parasıyla yaptıramıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.