Şimdi Ara

Samsung HD103SJ Test Sonuçları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
924
Cevap
3
Favori
58.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu baştan sona okuduktan sonra bende bu modeli aldım yorum yapan herkeze teşekkür ederim test sonucunu aşağıda paylaştım bende ve sormak istediğim bir sorum var. Buraya koyulan resimlerden birinde udma mod 6 da çalışıyor ama bende active de 5 yazıyor anakartım çok eskide değil yeni çıkan bir teknolojimidir bu.

Samsung HD103SJ Test Sonuçları

• metinolampx
    http://tr.wikipedia.org/wiki/SATA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 11 Ağustos 2010; 22:59:57 >
  • Disk dün elime geçti gece işlemlere başladım, ve diskte hissedilir derecede bir ses var.7 gün şartsız koşulsuz iade var bu şekilde olursa disk süperde olsa iade edicem zira benim gibi gece çalışanlar için bu ses çekilmez.Seste hani dosya aktarımı v.s yaparsınız bir tıkır tıkır ses gelir o şekilde bir ses mevcut.
  • win7 de kurulum esnasında raid driver a gerek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioscu

win7 de kurulum esnasında raid driver a gerek varmı?

Evet var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bioscu

win7 de kurulum esnasında raid driver a gerek varmı?

Evet var.

teşekürler pm ile size birkaç soru sorabilirmiyim?
  • yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi bendekide udma 5 olarak çalışıyor bu performansa etki edermi
  • Arkadaşlar hdd çok ısınmaya başladı şuan 39 derece sizce normal mi ? Diske zarar gelir mi
  • 39°C normal bir sıcaklık, hiçbir sorun olmaz.
    Samsung sitesinde yazanlar; Temperature/Operating 0~60°C, Temperature/Non-operating -40~70°C
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi bendekide udma 5 olarak çalışıyor bu performansa etki edermi

arkadaşlar bizde neden böyle çalışıyor, bi arkadaş wikipedia dan linki vermiş ama orda bu problem ile ilgili gözüme çarpmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi bendekide udma 5 olarak çalışıyor bu performansa etki edermi

arkadaşlar bizde neden böyle çalışıyor, bi arkadaş wikipedia dan linki vermiş ama orda bu problem ile ilgili gözüme çarpmadı.

Bazı yerlerde performansa etki etmediği yazıyor nekadar doğru bilmiyorum, hd tunedeki değerde bir 6 oluyor bir 7, arada değişiyor bende anlayamadım bu değişimin sebebini
  • Hardisk arabirimi İde ve daha hızlı olan ultra dma 5 6 7 cıktı ultra dmadan hızlı veri transferi olan sta 1 sta2 sta 3 arabirimine bıraktı ultra dma yavastır ve kullandıgınız disk sta dır onun icin ultra dma önemi yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 1 Eylül 2010; 0:50:23 >
  • o zaman neden hala güncel h tune programında ultra dma diye gözüküyorda sta olarak gözükmüyor
  • CrystalDiskInfo gösteriri h tune standart kısımda yazar orda hata actıve kısmı ultra dma gozukmesi program hatası
  • arkadaşlar ürünün içinden çıkan titreşim önleyici sessizleştirici plastiklerin nası kullanacağımızı biri anlatabilir mi?
  • Vatal
    Hardiskle birlikte plastik aparat veriyorlar vay iyimis resim eklermisin hardisk yanına montaş yapılıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Bazı yerlerde performansa etki etmediği yazıyor nekadar doğru bilmiyorum, hd tunedeki değerde bir 6 oluyor bir 7, arada değişiyor bende anlayamadım bu değişimin sebebini

• Geçenlerde bende bu diskten aldım. Disk ide modunda çalışıyor. En yüksek değer olarak 136mb/sn gördüm. Ahci modda değilde benim gibi ide modunda çalıştırıp bu değerleri gören arkadaşlar var mı?
  • bu da benim sonuçlarım

1tb samsung SJ denen model

daha pc'yi bugün topladım direk harddiski taktım hiçbişeyi açıp kapatmadım ahcimiş satymış pek anlamam nasıl sonuçlarım?

not: belki 4-5 defa tekrarladım testi daha yüksek ve daha düşük sonuçlarda çıkıyor ama 10-5 felan farkediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 8 Ekim 2010; 0:30:58 >
  • @stabwound
    Sonuçlar yeterli ama ahci açıkda olsa kapalıda olsa hdtune deki değer neredeyse hiç değişmiyor, hdd yi alalı 1 yıl geçti ilk mesajdaki ahci açık olan sonuç ile bugün yaptığım ahci kapalıykenki max okuma değeri tamamen aynı. Anakartın marka/modeli ne?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.