Şimdi Ara

Samsung HD103SJ Test Sonuçları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
924
Cevap
3
Favori
58.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O değer hdd nin motorunda yada güç kaynağınızla alakalı bir sorun olduğunu ifade ediyor güç kablosunu değiştirmeyi deneyin.
  • Aynı uyarı başka bilgisayarda hdd'mi (103sj) deneyince bende de çıkmıştı. Hiç takmadan kullanmaya devam ettim, maşallah aylardır sorunsuz çalışıyor.

Ekleme: Durumu yazdığım bu konudaki mesajımıda buldum; 19 Temmuz'da yazmışım, hala sorun yok.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35948193/mpage_6/f_/key_//tm.htm#41422118

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 20 Ekim 2010; 23:04:04 >
  • Selam beyler ben bu diskten memnun değilim elimdeki 410astan 35mb daha iyi veri okuma değeri veriyor testte(115mbye 80mb) ama windowsta performansta bir farklılık göremiyorum.
    misal tv kayıtlarını editlediğim mpeg2cut prgramında hızl ıvideo akışında disk slow hatası verip yavaş akışa geçiyor.
    yada gürültülü okuma esnasında(ki arasıra oluyor) diskte performasn düşüyor bunu hdtune testinde görebiliyorum.
    sizde durum nasıl?
  • Bendede şöyle bir olay oluyor arkadaşlar ( 250 gb hdd yi c olarak 1 tb samsungu tek d olarak kullanıyorum ) misal birden d kısmından bir resim açmak istesem falan veya bir program çalıştırmak istesem biraz bekleme oluyor ve tık diye ses geliyor ondan sonra açılıyor sizdede böyle bişey varmı ,hdd sağlık programlarında sorunsuz görünüyor bad sector de yok
  • Uyku modundan uyanan hdd sesi olmalı. Win7'nin default güç ayarlarındayken kullanılmayan diskler çabuk kapatılıyor. Güç ayarlarından hdd kapatmayı iptal edebilirsiniz ama bence gereksiz olur.
  • bad sector hatasında garanatide yardımcı oluyorlar
    sarı renkli hataların ne oduğunu anlayın uzun tarama yapın kırmızı noktalar var ise garantiye gönderin yenisini gönderiyorlar genelde
  • bende yeni aldım. biraz sesli çalışıyor. hatta daha önce hiç bu kadar tıkırtılı hdd kullanmamıştım. hd tune ile baktım sorun yok. ses zamanla azalır inş.
  • Aradan geçen 1 yılın ardından diskimin smart değerleri bunlar hata oranını değerlendirmek isteyenler için.
     Samsung HD103SJ Test Sonuçları
  • Eski 160 gb hard diskimden uzun zamandır sesler geliyor ben de değiştirmeye karar verdim. 1 Tb Samsung 7200Rpm 32Mb NCQ ile 500 Gb Samsung 7200Rpm 16Mb harddiskler arasında kaldım. Ama biraz araştırınca 1 Tb'lık modelin SJ VE UJ üretimlerini fark ettim. Bahsettiğiniz gibi SJ, UJ' den daha mı üstün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

Eski 160 gb hard diskimden uzun zamandır sesler geliyor ben de değiştirmeye karar verdim. 1 Tb Samsung 7200Rpm 32Mb NCQ ile 500 Gb Samsung 7200Rpm 16Mb harddiskler arasında kaldım. Ama biraz araştırınca 1 Tb'lık modelin SJ VE UJ üretimlerini fark ettim. Bahsettiğiniz gibi SJ, UJ' den daha mı üstün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468
    Eski 160 gb hard diskimden uzun zamandır sesler geliyor ben de değiştirmeye karar verdim. 1 Tb Samsung 7200Rpm 32Mb NCQ ile 500 Gb Samsung 7200Rpm 16Mb harddiskler arasında kaldım. Ama biraz araştırınca 1 Tb'lık modelin SJ VE UJ üretimlerini fark ettim. Bahsettiğiniz gibi SJ, UJ' den daha mı üstün?

Tabi, konudaki test değerlerine bakarakda görebilirsiniz SJ modeli UJ modelinden daha performanslı seçiminizi SJ den yana kullanın.
  • Vatan Bilgisayar'daki kampanyadan faydalanarak ben de aranıza katıldım. HD103SJ, eski Samsung sabit diskime kıyasla (HD403LJ) gözle görülür şekilde hızlı ve sessiz çalışıyor. Bu da eski sabit diskimin benchmark sonucu;

http://i54.tinypic.com/2eqb97p.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 19 Kasım 2010; 3:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Vatan Bilgisayar'daki kampanyadan faydalanarak ben de aranıza katıldım. HD103SJ, eski Samsung sabit diskime kıyasla (HD403LJ) gözle görülür şekilde hızlı ve sessiz çalışıyor. Bu da eski sabit diskimin benchmark sonucu;

İyide vatan saolsun hd103sj felan bilgisini vermiyor maalesef. Nasıl öğreniliyorki ancak elimize ulaştığında.
  • Sitede bilgi yok ama siteye üyeyseniz ve sorarsanız bilgi alabilirsiniz. Mesajımı silmemişim, şimdi baktım; 1 Mart'ta sormuş ve hd103uj cevabını almışım ama büyük ihtimalle durum değişmiştir.
  • Merhaba arkadaşlar.

Birkaç gündür 1 TB hdd leri araştırıyordum ve HD103SJ almaya karar verdim. Test sonuçlarım böyle :

• quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Vatan Bilgisayar'daki kampanyadan faydalanarak ben de aranıza katıldım. HD103SJ, eski Samsung sabit diskime kıyasla (HD403LJ) gözle görülür şekilde hızlı ve sessiz çalışıyor. Bu da eski sabit diskimin benchmark sonucu;

İyide vatan saolsun hd103sj felan bilgisini vermiyor maalesef. Nasıl öğreniliyorki ancak elimize ulaştığında.

1000 GB ALARAK BENDE ARANIZA katıldım. Vatan bilgisyar hd103sj ürününü gönderdi.

• quote:

quote:

quote:

1000 GB ALARAK BENDE ARANIZA katıldım. Vatan bilgisyar hd103sj ürününü gönderdi.

Hayırlı olsun, büyük teknoloji mağazalarında UJ kalmamıştır artık.

• Vatan Bilgisayar'ın mağazasına gittiğimde ilk işim sabit diskin modeline bakmak olmuştu. Orada söylenene göre tüm 1 TB - 7200 RPM Samsung disklerin modeli HD103SJ'miş. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 26 Kasım 2010; 15:20:23 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Wimdows 7 kullanan arkadaşlar windowsun verdiği puanları yazabilirlermi acaba?

Bende 5.9 puan

bir başka arkadaşta 5.9 görmüştüm bu topikte.
  • Ben de 5.9 puan aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.