Şimdi Ara

SAMSUNG HDD İÇİN COK ACIL YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harddisk gitti galiba...3d2001se de max puan denemesi yaparken kartı 310/442(standart 270/400) o/c yapıp sıstemı restart ettım.Sistem restart olurken cok fazla zorlandı ve cok uzun surdu.Sistemi off yapıp tekrar power tuşu ıle acmayı denediğimde ise bios ramı sayıp detecting ide ports kısmında takılıyor...3-4 dk bekledım değişiklik olmadı bu sırada hdd'nın led'i yanıp sonuyordu.Takılmadan sonra sıstemı resetledim bu sefer normal olarak ide portlarını detect edip hdd ve cd-romu gorup uzun surede acıldı windows.Yazılımdan kaynaklanabılecegını dusunerekten formatlayıp yenı xp kurdum fakat hala sıfırdan sıstemı acmaya calıstıgımda ide portlarını detect ederken takılıyor.Sistemi resetlediğimde ise normal çalışıyor ve hdd ustunde herhangı bır bad soctor bulunmuyor.
    Takılma sorununu gıdermek ıcın ektekileri denedım fakat sonuc alamadım.
    hdd jumperlarını master slave ve cable select olarak değiştirdim olmadı.
    Bıostan ide detectleri auto yerıne manual veya none yaptıgımda sistem hdd yı gormedi.
    hdd yı sokup balkonda uzun sure sogutup tekrar denedım fark olmadı.
    İde kablosunda master ve slave olarak taktım olmadı.
    cd-romun 40lık ide kablosu ile denedım tekrar olmadı.
    udma 100 portu yerıne standart dma portunda denedım yıne acmadı.
    Aklımada baska bırsey gelmedı.Birtek bıos pılını cıkartmadım.Restart ettıgımdede calısmamasından korktugumdan dolayı.Umarım hdd niyazi olmamıstır.Sımdı garantıden değiştirmeye yolla falan fıstık 1 ay surer baska hdd'de yok yandık valla.

Acil yardımlarınızı rıca edıyorum...
    [:(!]

• Partition magic ile bi kontrol et.Hata taramasi falan yaptir.
  • dısk 2 bolum su an c: yı scan ettırdıgımde part... magıc hata verıyor d: de denedıgımde ıse problem gozukmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.